Verdens første virtuelle esportsstadion er vært for sin første live-begivenhed med Echo VR

Følgende artikel hjælper dig med: Verdens første virtuelle esportsstadion er vært for sin første live-begivenhed med Echo VR

virtuelt stadionVirtex Stadium

Softwareudvikleren Virtex har annonceret åbningen af ​​verdens første virtuelle esportsstadion, Virtex Stadium. Gennem VR-teknologi giver underholdningsplatformen oplevelsen af ​​at se en virkelig turnering fra hvor som helst i verden i komfort i dit hjem.

Virtex har indgået et samarbejde med National Esports Professional Association (NEPA) for at bringe en dedikeret Echo VR-begivenhed til Virtex Stadium denne weekend. Arrangementet finder sted den 17. og 18. december, og nogle af de bedste Echo VR esports-hold vil konkurrere mod hinanden. Tilskuere vil kunne se og opleve esports-konkurrencen live i 3D med deres venner og heppe på deres yndlingsspillere.

“For første gang kan brugere se en esports-begivenhed på vores virtuelle stadion sammen med venner og andre fans fra hele verden. Det, der især gør dette til en nyhed, er, at vi viser spillet i realtid i fuld 3D foran publikum. National Esports Professional Association er vært for begivenheden. De er en esports-arrangør med fokus på Virtual Reality-spil såsom Echo VR, som er det første spil, vi præsenterer på denne måde.”

Christoph Ortlepp, medstifter og COO af Virtex, fortalte Metaverse Post.

Debuten med Echo VR er det første skridt i Virtex’ mål om at levere “de mest mindeværdige og unikke begivenheder inden for spil.” Meta er udgiveren af ​​Echo VR, så partnerskabet med dem gør det muligt for Virtex at tilbyde e-sportsoplevelsen til hele Echo VR-fællesskabet.

“De er også den vigtigste VR-platform og er interesserede i, at denne oplevelse er tilgængelig for alle VR-brugere. Vi starter på pc-platformen, men har til hensigt at gøre oplevelsen tilgængelig på selvstændige VR-headset i fremtiden,” sagde Ortlepp om samarbejdet.

🔥 Anbefalede:  50+ spørgsmål at stille intervieweren i slutningen af ​​interview med softwareingeniør

Virtex Stadium fokuserer også på social integration; platformen samarbejdede med avatar-udvikleren Ready Player Me for at give brugerne mulighed for at genskabe en 3D-avatar på hele kroppen, der ville ligne dem selv.

Derudover udtaler Virtex, at opretholdelsen af ​​et sikkert og inkluderende miljø på sit VR-stadion er afgørende for virksomheden. Derfor integrerede Virtex Modulates stemme-native modereringssoftware, ToxMod, i det virtuelle stadion. Værktøjet identificerer enhver form for skadelig adfærd og fjerner det hurtigt fra platformen.

VR-begivenheder giver folk, der ikke fysisk kan deltage i begivenheder af økonomiske, helbredsmæssige eller andre årsager, muligheden for at deltage i deres foretrukne e-sportsturneringer. Fans kan se deres foretrukne live-begivenheder sammen med deres venner og familie i alle dele af verden.

“Denne oplevelse har ikke eksisteret tidligere, så vi var nødt til at udvikle en masse ny teknologi fra bunden og også definere den indledende brugeroplevelse fra bunden. Vi talte med alle i esports-økosystemet for at finde ud af dette, inklusive udgivere, ligaer, hold, spillere og fans.”

Ortlepp talte om udfordringerne.

I øjeblikket er det virtuelle esportsstadion tilgængeligt i lukket beta gennem Oculus PC-VR på kompatible VR-headset. Her du kan finde mere information om Virtex, Virtex Stadium, og hvordan du bliver betatester.