Venom Foundation annoncerer frigivelsen af ​​sit offentlige testnet

Følgende artikel hjælper dig med: Venom Foundation annoncerer frigivelsen af ​​sit offentlige testnet

Abu Dhabi, Abu Dhabi, 25. april 2023, Chainwire

Venom, en Layer-1 blockchain, der opererer fra Abu Dhabi Global Market (ADGM), annoncerede i dag, at dets offentlige testnet er officielt live. Milepælen markerer en betydelig bedrift i Venoms køreplan, mens den forbereder lanceringen på mainnet. Sammen med testnet-lanceringen har Venom også afsløret et væld af internt udviklede decentraliserede applikationer som en del af dets voksende økosystem.

Testnet-designet passer til både økosystembrugere og udviklere. Det gør det muligt for udviklere at teste og fejlsøge dApps og blockchain-protokoller, mens det giver brugerne mulighed for at opleve disse dApps på egen hånd. Målet med programmet er at tilskynde til innovation og fællesskabsopbygning i økosystemet.

Udviklere og brugere kan prøve testnettet i to enkle trin. Først skal du downloade Venom Wallet på mobilen via Apple App Store eller Google Play Store eller på skrivebordet som en Google Chrome-udvidelse. For det andet kan brugere kickstarte deres rejse med at teste Venom-økosystemet ved at kræve en gratis testnet-allokering.

“Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af ​​Venoms offentlige testnet, et afgørende skridt mod vores kommende mainnet-lancering. Med vores meget skalerbare og pålidelige asynkrone blockchain er vi overbeviste om, at udviklere vil være i stand til at bygge innovative dApps, mens brugerne vil være i stand til at opleve dem på egen hånd,” sagde Peter Knez, formand for Venom Foundation Council.

Udviklere vil være i stand til at prøve kræfter med at bygge videre på den asynkrone Venom blockchain, som kan prale af ultrahurtig hastighed ved 100k TPS og en dynamisk sharding-funktion, der forbedrer skalerbarhed og netværkspålidelighed. For at sætte gang i tingene har Venom sammensat et lager af udviklerdokumentation for at udstyre udviklere med de nødvendige værktøjer og viden til at begynde at bygge.

🔥 Anbefalede:  9 bedste gennemprøvede metoder til at udvide den første brugerbase til din EdTech-opstart

Venoms netværk øger interoperabiliteten, hvilket gør det til et levedygtigt værktøj for udviklere, mens dets lave transaktionsgebyrer gør det brugervenligt til global adoption.

Et væld af dApps debuterer på testnettet

Flere dApps skal debutere på Venom testnet. Brugere kan teste dem ved at udføre transaktioner, teste den oprindelige Venom-pung og meget mere.

  1. Venom tegnebog
  2. Gift Scan
  3. VenomPools
  4. Giftbroen
  5. Venom Stake
  6. Web3.Verden
  7. WeUp
  8. NFT Mint
  9. Oasis.Galleri

Om Venom Foundation

Venom Foundation er licenseret af ADGM og muliggør acceleration af globale Web3-projekter. Det decentraliserede netværk opererer under jurisdiktionen af ​​Abu Dhabi Global Market (ADGM). ADGM er en oase for investorer og finansielle servicevirksomheder, der positionerer Venom som verdens første kompatible blockchain, og giver myndigheder og virksomheder frihed til at bygge, innovere og skalere.

En portefølje af interne dApps og protokoller er blevet udviklet på Venom blockchain af forskellige virksomheder. Med muligheder for dynamisk sharding, lave gebyrer, ultrahurtig hastighed og skalerbarhed rummer Venom potentialet til at fungere som hovedinfrastrukturen for et globalt økosystem af Web3-applikationer, med ultrahurtige transaktionshastigheder og uendelig skalerbarhed for at imødekomme kravene fra en evigt udvide brugerbasen.

For mere information om Venom testnet-lanceringen, besøg: Internet side

For mere information om Venom Foundation, besøg: Internet side | Twitter

Kontakt

Adam Newton
[email protected]

Table of Contents