Velgørenhedsorganisationer dypper en tå i Metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Velgørenhedsorganisationer dypper en tå i Metaverset

Digitale tendenser inden for non-profit fundraising: velgørende organisationer hælder til Metaverse

Kryptodonationer har set en støt stigning siden 2021, ikke kun med hensyn til donationsvolumen, men også i antallet af nye non-profitorganisationer, der accepterer krypto. Flere organisationer ser fordelene ved at rejse penge med digitale aktiver og NFT-donationer.

Donationer i kryptovaluta er praktiske med en stigende brugerbase og global kryptomarkedsværdi. Kryptoaktiver er klassificeret som ejendom og tilbyder skattefordele – 20%-30% af donerede penge spares sammenlignet med traditionel fundraising.

Alex Wilson, medstifter af Den Givende Blok, talte med Metaverse Post om donationer og velgørende fundraising med Web3-teknologi. The Giving Block er en kryptobetalingsprocessor, fundraising-platform og rådgivning alt-i-en. Virksomheden hjælper kunder med crypto fundraising og arbejder kun med non-profit organisationer med i øjeblikket omkring 1.500 velgørende organisationer i sin portefølje.

Påvirker det nuværende bjørnemarked donationer af kryptoaktiver?

Det er et bjørnemarked inden for krypto, hvor Bitcoin falder til under 50 % af dets rekordhøje. Heldigvis påvirker det ikke cryptocurrency-donationer så meget, som folk måske tror. I sidste ende driver volatilitet kryptodonationer. Wilson forklarede yderligere:

“Volatilitet er godt for vores virksomhed og vores kunder, fordi det skaber flere skattemæssige incitamenter,” sagde Wilson. “Når folk sælger, skaber de skattepligtige begivenheder og incitamentet til at sælge. I tider med volatilitet ser vi ofte flere donationer, fordi folk handler mere aktivt. Selvfølgelig, hvis vi havde et bjørnemarked i fem år, ville det ikke være godt for nogen. Men i det mindste på kort sigt ser vi normalt ikke en væsentlig effekt.”

Fundraising gennem NFT’er og i Metaverset

Wilson sagde, at virksomheden havde set en eksplosion i NFT-filantropi – omkring en fjerdedel af det månedlige volumen er relateret til NFT’er, hvor en skaber laver en NFT-indsamling eller en NFT, og efter salget går alle indtægterne til en velgørende organisation.

🔥 Anbefalede:  'Live Forever'-tilstand søger at slette døden ved hjælp af metaverset

“Når det kommer til NFT’er, bliver royalties eller andre gebyrer på det sekundære marked også doneret til velgørende organisationer, hvilket skaber en evig indtægtsstrøm for non-profitorganisationer, som ikke ville være mulig uden krypto,” sagde han. ”Det kunne man for eksempel ikke med traditionel kunst. Hver gang nogen sælger kunst på et museum, skulle donationen til velgørenhed afsluttes manuelt. Mens NFT’er tillader en automatiseret måde at skabe en ny bæredygtig fundraisingkilde på.”

For et par måneder siden udgav ølfirmaet Stella Artois en NFT-kollektion “Drop Artois” i samarbejde med Vayner NFT. 1.024 NFT’er med vandtema rejste hundredtusindvis af dollars til water.org, en organisation, der har til formål at afslutte den globale vandkrise.

Stella Artois NFT kollektion

Den almennyttige sektor begynder at diskutere Metaverse, men billedet er stadig uklart. Wilson delte, at nogle virksomheder har talt om at organisere en virtuel galla, fundraising-middage og andre fundraising-begivenheder i den virtuelle verden.

”Det er noget, vi tænker over og udforsker i år. Men jeg tror ikke, det bliver så almindeligt snart. Jeg tror, ​​det vil tage et stykke tid, før Metaverse bliver en almindelig måde for non-profitorganisationer at indsamle penge på,” sagde han.

Læs relaterede indlæg: