VeeFriends samarbejder med Macy’s og Toys”R”Us for at lancere virkelige samleobjekter med NFT-tema

Følgende artikel hjælper dig med: VeeFriends samarbejder med Macy’s og Toys”R”Us for at lancere virkelige samleobjekter med NFT-tema

veefriends macy's

Iværksætteren Gary Vees NFT-projekt VeeFriends samarbejder med det amerikanske stormagasin Macy’s og legetøjsmærket Toys“R”Us for at forvandle NFT’er til legetøjsfigurer fra det virkelige liv.

Den begrænsede serie af figurer og plys-samlerfigurer lanceres den 17. oktober og giver enhver mulighed for at eje en fysisk version af en VeeFriends-karakter. Hver fysisk samlerobjekt vil have en trykt QR-kode, der gør det muligt for ejeren at se en 3D-animeret kortfilm eller en sang relateret til karakteren.

Der vil være seks plys-/figurfigurer: Be The Bigger Person, Willful Wizard, Gratitude Gorilla, Practical Peacock, Genuine Giraffe og Common Sense Cow. Gary Vee valgte de seks blandt 283 samleobjekter i sin VeeFriends første samling.

Gary Vee sagde, at tanken om, at VeeFriends dukkede op i Toys “R” Us og Macy’s butikker, er utrolig:

“Jeg husker med glæde, at jeg voksede op i Edison, New Jersey, hvor jeg gik ned ad disse butikkers gange som barn. Vi valgte karakterer, som vi synes indeholder spændende funktioner for førstegangssamlere, ligesom noget af det legetøj, jeg samlede op på hylderne i Toys “R” Us første gang. Jeg kan ikke vente med at se dem i butikken og på hylderne – det er et øjeblik i fuld cirkel for mig og et meget stort skridt for virksomheden.”

Udvalgte indehavere af VeeFriend NFT’er vil have tidlig adgang til plys- og vinylfigursamlingerne. Fællesskabsmedlemmerne vil også få prioriteret adgang til RSVP og begivenheder i butikken.

“Det er bare endnu en måde, vi ønsker at forbinde med vores samfund og vise dem udviklingen af ​​IP’en bag karaktererne,”

🔥 Anbefalede:  Sådan tilføjer du produkt til kurven programmatisk med brugerdefinerede indstillinger i Magento 2

sagde Andy Kraniak, formand for VeeFriends.

Legetøjet er designet af det britiske underholdningsfirma Toikido. De overdådige samleobjekter (størrelse “10) vil koste $24,99, mens figursamlerobjekter (størrelse “6) vil blive prissat til $29,99. De kan allerede forudbestilles og vil være tilgængelige kl macys.com samt i Macys fysiske butikker. Internationale indkøb vil gå igennem shop.veefriends.com. Det offentlige salg begynder den 17. oktober.

Gary Vee vil organisere to optrædener i butikken for at fejre udgivelsen: i Chicago den 17. oktober og i New York City den 21. oktober. Han vil også deltage i Macy’s Live-streamingshow.

Ifølge data fra CryptoSlamVeeFriends NFT’er har oversteget $240 millioner i handelsvolumen og har en bundpris på 5,96 ETH.

Læs relaterede indlæg: