Vavara Alays første NFT-drop på Snowcrash kommer den 26. maj

Følgende artikel hjælper dig med: Vavara Alays første NFT-drop på Snowcrash kommer den 26. maj

ALEXANDRA GREENBERG/FALCON PUBLICITY

Prisvindende kunstner, designer og illustrator Varvara Alay annoncerede i denne uge, at hendes seneste samarbejdende NFT-kollektion, “Sōlis fugle“, falder officielt i næste uge Snowcrashen ny kurateret udvekslingsplatform, der opererer på Solana blockchain.

Droppet går fuldt ud via Snowcrash næste torsdag den 26. maj kl. 10.00 PST, men forsalget starter onsdag den 25. maj for tilladlistemedlemmer. Alays serie strækker sig over 2.022 generative kunstværker, der er varme ud af algoritmen – 2.000 almindelige stillbilleder, 2 ultra-sjældne stillbilleder og 20 video-NFT’er med animerede kunstværker. Kunstneren vil donere en del af provenuet fra deres salg til Nia Teroen organisation, der fremmer “oprindeligt værge om vitale økosystemer.”

Alay havde en blomstrende kunstkarriere på mere end 15 år før fremkomsten af ​​Web3 – hendes biografi siger, at hun ud over at illustrere børnebøger, brætspil og tøj også fungerede som Art Director hos L’Officiel og Robb Report, og optrådte endda på glossy sider Harper’s Bazaar og Esquire selv.

Web3 art aficionados vil dog genkende Alay fra hendes udgivelser på Fundament og SuperRaresammen med hendes tidsånd Blomsterpiger serie – en samling af 10.000 botaniske gudinder gemt som ERC-721 tokens på Ethereum Blockchain, som blev lanceret i december 2021 d. OpenSea og blev udsolgt på kun 30 minutter. Eva Longoria og Resse Witherspoon er blot to bemærkelsesværdige Flower Girls-ejere. Det samlede salgsvolumen for Flower Girls toppede 16 millioner dollars, men Alay sørgede for at donere 20 % af dette overskud til velgørende formål for børn, hvilket markerer yderligere 5 % for at støtte næste generation af kreative kreative ved at indsamle børns NFT-kunst.

🔥 Anbefalede:  Er Søgeoptimering Stadig Relevant? Et Nyt Kig på det Gamle Spørgsmål om Søgeindustrien

“Hun beskriver sig selv som værende ‘født i kunsten’ efter at være vokset op mellem Rusland og Ukraine med en mor, der var illustrator og bedstemor, der var en produktiv maler,” står der i kunstnerens biografi. Alays arbejde anvender surrealisme med dristige farver og lejlighedsvis abstrakt form til at skildre “udarbejdede parakosmer af hendes drømme”, der altid sætter naturlige elementer i forgrunden. Der ville ikke være nogen mennesker at drømme uden Moder Jord først, men dyr og planter er også kritiske narrative redskaber i næsten al menneskelig historiefortælling.

Som sådan byder “Birds of Sōlis” på nye visuelle spændinger, mens de er i overensstemmelse med Alays formålsdrevne praksis. Hele samlingen centrerer omkring 20 arter fra “Birds of America”, en banebrydende undersøgelse offentliggjort i 1827 af National Audubon Society. “Jeg har altid været fascineret af fugle gennem hele min karriere,” tilføjer Alay i pressemeddelelsen og kalder dem sine muser. “‘Birds of Sōlis’ er dedikeret til at genskabe Audubon-fuglene og anvende mit kunstnerskab på de grænseløse kreative muligheder, som NFT’er tilbyder.”

“John J. Audubons graveringer betragtes som en af ​​de første omfattende undersøgelser af nordamerikanske fugle,” hedder det på samlingens hjemmeside. “Meget af det arbejde, der gjorde denne indsats mulig, blev udført af sorte og oprindelige folk.” Kunstneren og platformen har i overensstemmelse hermed valgt at bidrage med 15 % af det primære og 10 % af det sekundære salg til Nia Tero “for at støtte nutidige bevaringsbestræbelser og for at anerkende de oprindelige og sortes bidrag til Birds of America.”

Dråbens “Flight Plan” eller køreplan – som efterligner Bancors med sit fokus på dagslys – kalder lanceringsdagen “Dawn”. Donationer vil blive givet i “Sunrise”-fasen, kort efter “Birds of Sōlis” er på flugt. Der vil de også frigive muligheder for at præge de 20 video-NFTS via lodtrækninger blandt stillbilledholderne, hver video animerer en af ​​de arter, der tjente en central inspiration for denne serie. Derefter “vil alle indehavere deltage i ugentlige lodtrækninger om at modtage en 1/1 animeret version af deres yndlings Bird of Sōlis NFT.” Til sidst, i “Sunset”-fasen, “vil 20 indehavere med det højeste antal unikke fugle i deres pung modtage tilpassede 1/1 stillbilleder og animationer med alle deres fugle i en unik indstilling.”

🔥 Anbefalede:  Rockindhold opkaldt på 2022 Inc. 5000 List

Hvad angår platformen – Snowcrash er et Web3-studie, der giver skabere mulighed for at generere deres egne tilbud sammen med at tilbyde marketingtjenester, IP-administration og selvfølgelig en kurateret udvekslingsplatform. Snowcrash blev lanceret den 2. marts 2022 – et partnerskab mellem Sony Music Entertainment og Universal Music Group med anført af Wonders Grundlægger og administrerende direktør Jesse Dylan sammen med Dr. Walter De Brouwer fra Stanford University og Bob Dylan Music Company President Jeff Rosen.

“Varvara er sådan et enestående talent,” siger Dylan i udgivelsen, som også bemærker, at det var hans idé at samarbejde med Alay om Snowcrash’s indledende begivenhed. “Varvaras arbejde er som ingen anden kunstner i rummet, plus det giver enorm ærbødighed til naturen og bevarelse af miljøet – noget vi alle er forpligtet til på Snowcrash.” De driller allerede fremtidige drops af Bob Dylan og Miles Davis for det kommende år – men for nu, blive hypet og sæt kryds i dine kalendere for at fange en af ​​disse fjerklædte venner, før din chance forsvinder fuldstændigt.

Læs relaterede indlæg: