Van Gogh Sites Foundation samarbejder med Appreciator.io for at skabe en dedikeret NFT-samling

Følgende artikel hjælper dig med: Van Gogh Sites Foundation samarbejder med Appreciator.io for at skabe en dedikeret NFT-samling

Van Gogh Sites Foundation samarbejder med appreciator.io at introducere en NFT-kollektion dedikeret til Van Gogh. Initiativet kaldet “Van Gogh 39” har til formål at bevare kunstnerens kulturarv og give den videre til fremtidige generationer.

Samlingen indeholder seks kunstværker, der fortolker og skildrer Van Goghs liv. Tre stykker viser kulturarvssteder i Nuenen: Den protestantiske kirkekommune, kartoffelspisernes hjem og præstegården. Disse ikke-fungible tokens er en del af Millennium pack-kollektionen og inkluderer en “Homeland Box” NFT, udgivet i en begrænset udgave. Mere end det, vil NFT-indehavere modtage autentiske nummererede sølvbelagte blade, håndlavede trækasser, en bog til Van Gogh 39 og et aktionærcertifikat. Kunstværkerne fra denne udgave koster 9.850 USD stykket.

Hjemsted for kartoffelspisere

De andre tre pakker koster $880 hver og byder på Van Gogh-kirken, Huis og Sexton’s House i Zundert. Disse tokens i begrænset oplag kommer med signerede certifikater, og de første hundrede samlere vil også modtage eksklusive syv-tommer NFT-spillere.

Sextons hus

Den første del af den Van Gogh-inspirerede NFT-kollektion går live i dag. Andre arv NFT’er vil blive frigivet i løbet af året.

“Disse NFT’er kaster lys over Van Goghs liv. Ved at forstå lokaliteterne i hans fødested og barndom og det naturlige miljø, hvor han fandt megen inspiration, fred og trøst, kan offentligheden fuldt ud værdsætte kunstnerens vision og arbejde.”

sagde direktøren for The Van Gogh Sites Foundation, Frank van den Eijnden.

Som en sidebemærkning planlægger The Van Gogh Sites Foundation at bruge midlerne til at bevare kulturarven og hjælpe lokale kunstnere med at udvikle deres viden og blockchain og NFT’er.

🔥 Anbefalede:  6 bedste produktbeskrivelsesapps til Shopify i 2023
Van Gogh Sites Foundation

Læs relaterede indlæg: