Valve bekræfter udvikling af nyt VR-headset

Følgende artikel hjælper dig med: Valve bekræfter udvikling af nyt VR-headset

Værdi vr

Valve, en udvikler og distributør af digitale spil, er ivrig efter at revolutionere virtual reality-markedet ved at introducere et nyt headset til at erstatte dets tidligere udgivne Valve Index. I et nyligt interview med Dette er spilGreg Coomer, en produktdesigner hos Valve, bekræftede entusiastisk, at virksomheden arbejder aktivt på et nyt VR-headset.

“Jeg kan med sikkerhed fortælle dig, at vi har arbejdet på et VR-headset på det seneste. Dette skyldes, at Valve har en masse ekspertise inden for VR-enheder og har tillid til mediet for VR- og VR-spil,”

sagde Coomer.

Han kunne dog ikke bekræfte eksistensen af ​​et specifikt produkt eller afsløre, hvornår enheden vil blive lanceret. Det samme gælder for deres spilprojekter, da der er forskellige igangværende projekter, men ingen kan annonceres på nuværende tidspunkt. Valve har også flere spilprojekter i gang, men ingen er klar til at blive annonceret endnu.

Valve er en fremtrædende spiller i pc-spilindustrien, kendt for sin digitale butiksfacade Steam og anerkendte spil som Half-Life og Portal. Selvom virksomheden har skiftet fokus til hardware i de seneste år, og frigivet Valve Index og Steam Deck (en håndholdt spilenhed til pc), kæmpede Index for at konkurrere med rivaliserende headset fra Oculus og HTC Vive. Ikke desto mindre har Valve vist fortsat interesse for VR-teknologi og indgav patent på en ny VR-controller i 2022.

I interviewet talte Coomer om, at Valve opfordrede koreanske brugere til at give feedback gennem forskellige kanaler, såsom Steam-fora og e-mail. Virksomheden planlægger at afholde praktiske arrangementer i Korea for Steam Deck og samarbejde med distributører og pc-rum.

🔥 Anbefalede:  Forskellen mellem front-end, back-end og fuld stack udvikling

Sony udgav for nylig PlayStation VR2, som er blevet meget rost af gamere. Denne enhed er tilgængelig til en pris, der er 50 % lavere end ventilindekset. Sony PlayStation VR2 havde dog en langsom start på grund af det ustabile metaverse- og VR-marked. IDC rapporterede, at kun 270.000 enheder ville sælge ved udgangen af ​​marts. Dette vækker også bekymring for Valve, da virksomheden i øjeblikket er ved at udvikle endnu et VR-headset midt i den faldende interesse for teknologien.