Værter af Bankless Podcast hæver $35M til Venture Fund til at investere i Web3 Startups

Følgende artikel hjælper dig med: Værter af Bankless Podcast hæver $35M til Venture Fund til at investere i Web3 Startups

Bankløs

Værterne for Bankless-podcasten, David Hoffman og Ryan Sean Adams, indsamler 35 millioner dollars til en venturefond rettet mod web3-startups i tidlige stadier, pr. Coindesk rapport.

Ben Lakoff, medstifter af NFT-protokollen Charged Particles, fortalte Coindesk, at han vil være en generel partner i fonden sammen med Hoffman og Adams. Trioen skal danne fondens investeringsudvalg.

Mens fonden er beregnet til at være en separat juridisk enhed fra Bankless-podcasten, vil den dele Bankless-varenavnet og drage fordel af dens indflydelse som en af ​​de mest kendte kryptomedieplatforme. Ifølge en venturekapitalkilde kan kombinationen af ​​en medieplatform og venturefond resultere i en “utrolig deal flow.”

EN internet side for Bankless Ventures er oprettet. En af de kilder, der er bekendt med sagen, sagde, at Hoffman er på stedet hos ETHDenver og diskuterer fonden.

Bankless er et populært podcast- og mediemærke, der fokuserer på decentraliseret finansiering (DeFi) og kryptovalutaernes verden. Den blev lanceret i 2020 af Ryan Sean Adams og David Hoffman, to velkendte figurer i kryptorummet.

Hostet af Adams og Hoffman, Bankless-podcasten byder på interviews med førende skikkelser inden for DeFi- og kryptoområdet, samt analyser og kommentarer til de seneste trends og udviklinger i branchen. Det er kendt for sin informative og underholdende tilgang, der gør komplekse emner tilgængelige for et bredt publikum. Podcasten overgik 30 millioner downloads i november.

Adams er en tidligere tech exec, der blev kryptoentusiast og forfatter. Han har skrevet meget om emnet DeFi og Ethereum. I 2017 grundlagde han kryptoinvesteringsfirmaet Mythos Capital. Hoffman begyndte sin karriere som blockchain-forsker hos New Alchemy og Bunker Capital i 2018. Han var også den tidligere driftschef hos RealT, en platform til at investere i fast ejendom ved hjælp af kryptovaluta.

🔥 Anbefalede:  Priser for freelanceskribent: Hvor meget skal du betale i 2023?

Sammen bringer Adams og Hoffman et væld af viden og erfaring til Bankless podcast og mediemærke og er blevet betroede stemmer i kryptosamfundet.

Udover podcasten har Bankless flere andre medieprojekter, herunder et dagligt nyhedsbrev om krypto og DeFi, et andet nyhedsbrev om NFT’er og metaverset, en hjemmeside med artikler og ressourcer og en YouTube-kanal med interviews og undervisningsindhold.

Bankless gjorde sit første indtog i venturekapitalområdet sidste år, da det købte DeFi-softwareprojektet Earnifi under en ny enhed kaldet Bankless Labs. “Bankløs går ud over medierne. Nu bygger vi værktøjer til din DeFi-rejse,” skrev Adams i en blogindlæg annoncerer købet.

Læs mere: