Vad betyder Acceptera vän på Snapchat?

Att acceptera en vän på Snapchat innebär att någon har lagt till dig och förblir prenumererad på dig, men du har inte lagt till dem igen. De fortsätter att följa dig även när du har raderat dem. Du har bara inte gjort det omöjligt för dem att skicka chattmeddelanden till dig. Du kommer bara inte att kunna se dem om du inte accepterar dem, så du måste lägga till dem igen. De kan ha försökt vidarebefordra ett meddelande till dig som du ännu inte har bekräftat.

Om någon på Snapchat ger dig en vänförfrågan måste du acceptera den innan du kan interagera. Att acceptera en vänförfrågan är enkelt. Logga in på Snapchat och klicka på profilikonen längst upp till vänster på skärmen. Välj Lägg till mig. Acceptera din väns vänförfrågan genom att trycka på plussymbolen bredvid deras användarnamn.

Vad betyder Lägg till vän på Snapchat?

Att lägga till en vän på Snapchat betyder att du inte har lagt till dem som en vän och att de inte har lagt till eller prenumererat på dig. När det står lägg till vän betyder det att du inte har lagt till dem ännu. Om du har haft någon på Snapchat tidigare och tagit bort dem, om det nu står lägg till vän när du söker på deras namn, betyder det att de har tagits bort igen.

När det gäller att lägga till någon på Snapchat finns det några sätt att gå tillväga.

1. Snapcode att lägga till. Ange Snapchat, rikta Snapchat-kameran mot den andra personens Snapcode och tryck på Lägg till vän.

2. Namnsökning. Användare kan söka efter och lägga till vänner på Snapchat med deras riktiga namn eller användarnamn. Ange vem du letar efter med hjälp av förstoringsglaset längst upp till vänster på chattskärmen. Du kan nu lägga till dem som vänner om de använder Snapchat och de har även en offentlig profil.)

3. Snabbt tillägg. Alternativet Quick Add på Snapchat är jämförbart med det rekommenderade hookup-verktyget på alla andra sociala medier. Beroende på dina vanliga kontakter och deras kontaktuppgifter visar verktyget många personer du skulle vilja interagera med.

För att använda Quick Add-alternativet, gå till chattskärmen och titta längst ned för en lista över användare. Klicka på knappen + Lägg till bredvid personen du vill lägga till som vän. Du kanske inte har sett de rekommenderade namnen i Quick Add om du inte har börjat öka din Snapchat-anslutning.

När du klickar på knappen Lägg till vän efter att ha sökt efter någon på Snapchat, prenumererar du på den personen. Om du lägger till dem igen blir de vänner. De kommer att dyka upp i din vänlista.

Du kan också läggas till som vän. När de prenumererar på dig, vilket är samma sak som att lägga till dig som vän om du har en profil, har du möjlighet att lägga till dem som vänner. Om du accepterar begäran kommer du att kunna kommunicera med den här personen via textmeddelanden och dela bilder och videor med kameran.

Varför står det Acceptera vän på Snapchat?

När du säger Acceptera vän betyder det att du har tagit bort och tagit bort dem, men de följer dig fortfarande. Det betyder att de prenumererar på dig och kan se saker du lägger upp och kan skicka meddelanden till dig baserat på dina sekretessinställningar.

Om du klickar på knappen Acceptera vän betyder det att du har lagt till dem igen och att de nu är vänner. Härifrån kommer du att kunna se deras Snapchat-resultat, samt skicka meddelanden till dem och se deras berättelser.

Du kommer inte att se dina berättelser förrän du accepterar dem, vilket innebär att du måste lägga till dem igen. De kan ha försökt skicka ett meddelande till dig, som kommer att vänta tills du accepterar det.

Om jag accepterar någon på Snapchat, kommer de att veta det?

Ja, de kommer att veta att du har accepterat dem på Snapchat. Å andra sidan, om du tar bort någon på Snapchat kommer du inte att meddelas. Haken är att de får en varning när du lägger till dem igen, precis som de gör när någon annan lägger till dem i appen.

Skillnaden mellan Lägg till vän och Acceptera vän på Snapchat

När du ser lägg till vän betyder det att ni inte är vänner och att ingen av er har lagt till den andra. Å andra sidan, när du ser acceptera vän betyder det att de har lagt till dig eller prenumererar på dig men du har inte lagt till dem igen.

Om du ser lägg till en vän betyder det att de inte kan se din berättelse eller skicka ett meddelande till dig om dina sekretessinställningar är privata och vice versa. Om du ser acceptera vän, om dina inställningar är offentliga, kommer du att kunna skicka meddelanden till dem och se deras berättelse.

Varför står det Acceptera vän men säger inte att du lades till?

Om det står acceptera vän men inte sa att de lade till dig betyder det att du tog bort dem efter att ha lagt till dem eller att du inte såg meddelandet när de la till dig. Om du har någon som vän på Snapchat och när du ser deras användarnamn står det acceptera vän betyder det att du förmodligen har raderat dem och glömt bort dem.

När du har någon som vän, kommer det inte att säga acceptera vän, men om du blir vän med honom, kommer det att göra det. Detta beror på att de fortfarande har lagt till dig och prenumererat på dig, så det enda alternativet du har är att acceptera dem. Om du accepterar dem kommer du att bli vänner igen.

En annan anledning till att det står acceptera vän om det inte stod att du lades till är att du inte såg aviseringen. Ibland kraschar Snapchat och meddelar dig inte när någon har lagt till dig. Om du inte hade en internetanslutning vid tillfället skulle du inte ha kunnat ta emot aviseringar.

Om du vill acceptera personen, tryck och håll ned deras användarnamn och tryck sedan på Acceptera. Om du inte vill att personen ska visas på din vänlista kan du ta bort den som vän.

Varför står det Lägg till vän på Snapchat efter att jag tagit bort dem?

Om du tar bort någon på Snapchat och det nu står lägg till vän betyder det att de togs bort som vän först. Eftersom båda har tagits bort kommer du att se lägg till vän, men om det bara var du som tog bort dem kommer du att se acceptera vän. Eftersom de tog bort dig först och du tog bort dem är ni inte längre vänner och ingen av er prenumererar på den andra.

Det är i princip samma sak som att lägga till någon tillbaka som en Snapchat-vän, även om de fortfarande kan chatta med dig eller se dina berättelser om du är synlig för alla som följer dig. I det här scenariot kan du uppgradera eller begränsa dem i inställningarna.

Varför står det Acceptera vän bredvid någon som jag tagit bort på Snapchat?

När det står Acceptera vän efter att ha tagit bort någon betyder det att de fortfarande har lagt till dig och inte tagit bort dig. Även när du har tagit bort personer kan de fortfarande lägga till dig, men det betyder inte att de alltid kommer att kunna kontakta dig eller se dina berättelser, eftersom det beror på dina sekretessinställningar. Om någon inte har tagit bort det efter att du har tagit bort det, kommer de att prenumerera på dig tills du väljer att lägga till dem igen.

I de flesta fall har de inte märkt att du har tagit bort dem, så de har inte tagit bort dig igen. Även om Snapchat inte meddelar någon när du har tagits bort, kommer namnet på personen som tog bort dig att finnas i din senaste lista så att du kan se. Om de bestämde sig för att ta bort det, kommer det att säga lägg till vän om du bestämde dig för att söka efter deras namn.

Du kanske inte kan kontakta dem eller se deras berättelse om du inte lägger till dem igen. Detta kan vara irriterande, speciellt om du inte känner dem väl men vill hålla kontakten.

Inlägget Vad betyder Acceptera vän på Snapchat? dök först upp på Techzillo.

Relaterade Artiklar

Back to top button