USDC, Silicone Valley Bank og Signature Bank – Seneste opdateringer

Følgende artikel hjælper dig med: USDC, Silicone Valley Bank og Signature Bank – Seneste opdateringer

Jeremy Allaire, medstifter og administrerende direktør for Circle, opdaterede fællesskabet om status for USDC efter den nylige depeg. I kølvandet på den seneste udvikling inden for lovgivning og banker gav Allaire sikkerhed for, at USDC-indskud og -reserver er sikre.

USDC - gemt eller nejUSDC – gemt eller nej

USDC mandag opdatering

Allaire anerkendte de skridt, som den amerikanske regering og finansielle tilsynsmyndigheder har taget for at mindske risici forbundet med det fraktionelle banksystem. Han understregede, at 100 % af indskud fra Silicon Valley Bank (SVB) er sikre og vil være tilgængelige på bankåbent i morgen. Derudover erklærede han, at 100 % af USDC-reserverne også er sikre, og Circle vil fuldføre sin overførsel for resterende SVB-kontanter til BNY Mellon.

Allaire leverede også opdateringer om likviditetsoperationer for USDC, og sagde, at de vil genoptages ved bankåbning i morgen tidlig. Han bemærkede dog, at med lukning af Signature Bank, Circle vil ikke være i stand til at behandle prægning og indløsning gennem SigNet. I stedet vil de stole på forlig gennem BNY Mellon. Circle er også i gang med at ansætte en ny transaktionsbankpartner med automatiseret prægning og indløsning, potentielt allerede i morgen.

Opdater tråd om USDC

Vi var opmuntrede over at se den amerikanske regering og finansielle tilsynsmyndigheder tage afgørende skridt for at afbøde risici, der strækker sig fra det fraktionerede banksystem.

100 % af indbetalinger fra SVB er sikre og vil være tilgængelige på bankåbent i morgen.

— Jeremy Allaire (@jerallaire) 12. marts 2023

Om Cirkel

Circle er forpligtet til at opbygge robuste og automatiserede USDC-afregnings- og reserveoperationer med den højeste kvalitet og gennemsigtighed. Allaire antydede, at der snart kommer en meget længere tråd med nogle overvejelser om alle de seneste ugers begivenheder.

Circle har længe slået til lyd for fuld-reserve digital valutabank, der isolerer basislaget af internetpenge og betalingssystemer fra fraktioneret reservebankrisiko. Allaire fremhævede Payment Stablecoin Act, en lovgivningsmæssig indsats, der i loven ville lovfæste et regime, hvor stablecoin-midler ville blive holdt med kontanter hos Fed og kortsigtede statsobligationer.

Alt i alt giver Allaires tweet-tråd en tiltrængt tryghed til fællesskabet midt i den seneste regulerings- og bankudvikling. Circles forpligtelse til gennemsigtighed og opbygning af et sikkert finansielt system er beundringsværdigt, og det vil være interessant at se, hvordan de navigerer i det stadigt udviklende landskab af stablecoins og regulering.

Et andet synspunkt på USDC

Samtidig er der et interessant synspunkt relateret til spørgsmålet om regulering og USDC generelt.

Alfonso Peccatiello, grundlæggeren af ​​TheMacroCompass.com og vært for Blockworks Macro, delte sine tanker om den massive meddelelse fra Federal Reserve og amerikanske politikere vedrørende Silicon Valley Bank (SVB) og Signature Bank. I sine tweets fremhævede Peccatiello de vigtigste aspekter af meddelelsen og tilbød sin mening om sagen.

Massiv meddelelse fra Fed og amerikanske politikere.

Essensen: alle indskydere i SVB og Signature Bank blev hele, og en ny facilitet til at give likviditet til banker under stress.

En kort tråd.

1/

— Alf (@MacroAlf) 12. marts 2023

Ifølge Peccatiello sikrede meddelelsen i det væsentlige, at alle indskydere i SVB og Signature Bank ville blive gjort hele. Han bemærkede dog, at aktionærer og visse usikrede gældsejere ikke ville blive beskyttet, og den øverste ledelse var blevet fjernet. Han tilføjede endvidere, at uforsikrede indskydere ville have adgang til alle deres penge fra mandag den 13. marts.

Peccatiello fortsatte med at forklare, at Fed havde indført en ny facilitet kaldet Bank Funding Term Program, som havde til formål at give likviditet til banker under stress. Ideen var at give bankerne et alternativ til at likvidere deres obligationsbeholdninger, når de havde behov for at rejse likviditet for at imødekomme indlånsudstrømning.

Fed og USA

Peccatiello betragtede den nye facilitet som et fremragende skridt fra Fed og amerikanske politiske beslutningstagere. Han forklarede, at finansiering ville være tilgængelig på 1-årig OIS (Overnight Index Swap), som er markedsimplicerede Fed Funds, plus et sparsomt spænd på 10 basispoint oveni.

I det væsentlige ville dette give et års garanteret likviditet hos Fed Funds plus 10 bps med sikkerhedsstillelse værdiansat til pari. Han tilføjede, at det var en hel del for banker under stress, selvom de ville ende med at betale 4-5 % for deres finansiering, hvilket var meget bedre end at gå mave op i en regional bankkørsel.

Afslutningsvis delte Peccatiello sine tanker om pakken og bemærkede, at der ikke var nogen redningspakke til aktieejere, men uforsikrede indskydere blev kompenseret så meget som muligt. Han roste den nye facilitet for at give meget rimeligt prissat finansiering til banker under stress, og selvom banker ville ende med at betale mere for finansiering, var det stadig et meget bedre forslag end at gå konkurs.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  34 Seneste WhatsApp-statistikker for 2023: Den komplette guide