Usain Bolt slår sig sammen med move-to-earn platformen Step App

Følgende artikel hjælper dig med: Usain Bolt slår sig sammen med move-to-earn platformen Step App

usain bolt step appFoto af Stephane Kempinaire

Flyt-til-tjene-platformen til fitnessfinansiering (FitFi) Trin App samarbejder med verdens største sprinter, Usain Bolt. Den jamaicanske atlet er ansigtet for et gamified fitness-metavers, der netop er lanceret i beta og officielt lanceres senere på sommeren.

Hovedidéen med Step App er at omdanne daglige fysiske aktiviteter (såsom jogging eller hundevandring) til konkurrencer med venner og fremmede og optjene belønninger, som opmuntrer brugerne til at træne endnu mere. Step App promoverer også sig selv som den første AR-drevne Health Metaverse.

Step App er bygget på Avalanche blockchain, som tilbyder lave gebyrer og er den hurtigste smarte kontraktplatform.

Grundlæggende funktioner inkluderer augmented reality, hvor alles personlige avatar kan udvikle sig, efterhånden som de afslutter fitnessopgaver; gamification og spiller-mod-spiller-kampe for at bygge bro mellem fitness og sociale oplevelser; tjene KCAL-tokens ved træning.

Over 20 millioner pre-signerede brugere vil nu være i stand til at træne, socialisere, spille og få belønninger gennem platformens nye teknologi. De vil også blive introduceret til mærkets “SNEAKs” digitale fodtøj, der kan handles eller bæres af avatarerne på platformen.

Bolt vil også være den førende brandambassadør. Den olympiske guldvinder og verdensmester vil deltage i virksomhedens fysiske og virtuelle begivenheder og være ansvarlig for Step App’s præsentation. Mærket skrev på Twitter, at det at have Bolt på holdet “er en vigtig milepæl i vores fremstød for global adoption.”

En anden Web3 fitness-fokuseret platform Fitcoin, som er en app, der belønner brugere i kryptovaluta for at dyrke motion, lanceret i maj. Den token-drevne app blev promoveret af den berømte amerikanske fodboldspiller Rob Gronkowski.

🔥 Anbefalede:  Nvidia sælger ikke grafikkort - det sælger DLSS

Læs relaterede indlæg: