USA-baserede spillere spiller sjældent VR-spil, viser undersøgelse fra a16z

Følgende artikel hjælper dig med: USA-baserede spillere spiller sjældent VR-spil, viser undersøgelse fra a16z

spilundersøgelse

VC-firmaet Andreessen Horowitz (a16z) har offentliggjort en gamers undersøgelse udført af Robin Guo og Games Investment Partner. Over 2.000 USA-baserede spillere i forskellige aldre, racer, køn og indkomster deltog i undersøgelsen om deres spillevaner og præferencer.

Størstedelen Halvdelen af ​​de adspurgte spillere bruger en konsol som deres primære enhed til spil; 18 % foretrækker spil på pc’er, og 28 % spiller på telefoner. Tablet- og VR-enheder bruges sjældnere.

Kun 6 % af de 2.128 spillere spiller på VR hver dag, mens 65 % sjældent bruger VR-konsoller. Den mest populære spilleenhed til hverdagsbrug er en mobiltelefon.

gamers undersøgelse vr a16zKilde: a16z

Spillere i alderen 34-44 bruger VR-enheder mere end nogen anden aldersgruppe og tegner sig for cirka en fjerdedel af alle VR-spillere. På den anden side er 13-17-årige og spillere i alderen 45-54 mindst interesserede i VR-enheder. Den yngste generation foretrækker dog stadig VR frem for spil på en tablet.

spilleplatformeKilde: a16z

De mest populære spilgenrer er skydespil, actioneventyr og battle royale, mens de mindst spillede er MOBA’er, TCG’er og Roguelikes.

De fleste af de adspurgte spillere (42 %) spiller for at fordrive deres tid, mens andre prioriterer at udfordre sig selv (38 %) og opleve en historie (35 %). Et mindretal af spillere (22%) fokuserer på at tjene penge, mens de spiller.

Undersøgelsen viser, at spil på VR-konsoller er den mindst populære mulighed. Det kan skyldes, at VR-spil ikke er blevet mainstream, og der er ikke mange af dem endnu.

I mellemtiden er VR på vej frem, men har ikke helt ramt mætningen på markedet endnu (65 % af markedet er stadig relativt underpenetreret), men vi er glade for at se software-hardware-svinghjulet i VR fortsætte

— Robin Guo (@zebird0) 20. december 2022

Ifølge Vantage Market Research forventes Asien-Stillehavsregionen at blive den mest avancerede inden for VR-spiludvikling og -adoption. Rapporten skrev også, at VR-markedet forventes at nå op på 37 milliarder dollars i 2028. I 2021 blev industrien vurderet til 7,5 milliarder dollars.

🔥 Anbefalede:  Hvordan man effektivt udnytter Twitter-trends til virksomheder