US Federal Reserve udgiver 49-siders rammer for fintech-virksomheder, der søger masterkonti

Følgende artikel hjælper dig med: US Federal Reserve udgiver 49-siders rammer for fintech-virksomheder, der søger masterkonti

US Federal Reserve udgiver 49-siders rammer for fintech-virksomheder, der søger masterkontiDet amerikanske Federal Reserve Systems flag. Offentligt domæne.

I går udgav den amerikanske centralbank de endelige retningslinjer for de tolv regionale Feds, der udfylder anmodninger om masterkonto i vores modige nye virkelighed.

De opdaterede vilkår skitseret i Fed’s 49-side ‘Endelig vejledning’ dokumentet gælder for alle eksisterende og afventende konti. Men drivkraften til denne redux stammer i høj grad fra krypto-bemyndigede fintech-virksomheder, der hele vejen igennem vagt refereres til som “nye” institutioner.

Hvorfor skulle en decentraliseret enhed ønske at tilpasse sig Fed, den mest centraliserede af dem alle? Nå, amerikanske firmaer køber alle ind i Amerika ved at betale skat. Reuters nævnte masterkonti giver “adgang til betalings- og kontotjenester, som Fed typisk leverede til banker som en måde til hurtigt at rute og opbevare penge.”

“Alle føderalt chartrede banker har en hovedkonto,” Dekrypter bemærket.

Nye fintechs har arbejdet utrætteligt for at sikre deres egen plads ved det finansielle magtbord, men masterkontoapplikationer relateret til krypto er forsvundet. Nogle virksomheder har afvist den “ugennemsigtige og subjektive” karakter af Feds ansøgningsgennemgang.

Måske skyldes det, at Fed var nødt til at dække sine baser, før de gav, hvad formand Jerome Powell kaldte “enormt præcedensielle” tilladelser. Side 4 af mandagens dokument præciserede de risici, nye fintechs kunne udgøre med masterkonti, herunder “risici for reservebankerne, for betalingssystemet, for det finansielle system og for den effektive implementering af pengepolitikken.”

Fed foreslog sine første ideer til evaluering af nye institutioner i maj 2021. Institutionens anden sving faldt i marts 2022 og foreslog for første gang et trindelt gennemgangssystem “for at give yderligere klarhed om niveauet af due diligence og kontrol, som Reserve Banks ville anvende til forskellige typer institutter, når de seks risikobaserede principper anvendes.”

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du søgeord, som Amazon anbefaler, du bruger til PPC

Men Decrypt sagde, at hovedkontosituationen blev mere alvorlig i juni 2022, da Wyoming-baserede Custodia (stiftet af den tidligere Morgan Stanley-direktør Caitlin Long) sagsøgte Fed over en 19-måneders forsinkelse på deres ansøgning. “Feds ansøgningspapirer for en masterkonto angiver en typisk ekspeditionstid på fem til syv hverdage,” påpegede Decrypt. Kraken venter også stadig på at høre tilbage på deres konto.

US Federal Reserve udgiver 49-siders rammer for fintech-virksomheder, der søger masterkontiFederal Reserve distrikter. Fra statsstyrelsen websted.

I et forsøg på at øge gennemsigtigheden og effektiviteten i denne proces vurderer Feds nye lagdelte rammer ansøgninger i henhold til en institutions risikoniveau. Tier 1 omfatter føderalt forsikrede ansøgere, gruppens blue-chip banker. Niveau 2 spænder over dem, der ikke er føderalt forsikrede, men som stadig ville være “undergivet føderalt tilsyn.”

Endelig inkluderer Tier 3 institutioner, der hverken er føderalt forsikrede eller underlagt tilsynsmæssigt tilsyn. Cointelegraph rapporterede. Eksperter vurderer, at de fleste fintechs vil falde ind under denne kategori, som står over for “en tilsyns- eller reguleringsramme, der er væsentligt forskellig fra og muligvis svagere end … føderalt forsikrede institutioner.” Mere frihed betyder formodentlig mindre adgang her.

Fed formulerede deres endelige ramme baseret på “46 individuelle kommentarbreve og 281 duplikerede formularbreve som svar på det oprindelige forslag,” står der på side 5. Bestyrelsen skitserede og reagerede på nøglefeedback i hele dokumentet.

For eksempel anbefalede en kommentator “at anvende en aktivitets- og risikolinse til adgangsanmodninger” i stedet for en trindelt ramme. “En anden kommentator anbefalede, at tiering-rammen skulle fokusere på en institutions tidligere resultater som et nøglekriterium for at bestemme, om det er inkluderet i Tier 2 eller Tier 3,” tilføjede Fed på side 26.

Ved at skitsere deres egne svar på fremhævet feedback hele vejen igennem sagde Fed, at de ændrede afsnit to af de endelige retningslinjer “for at give mere sammenlignelig behandling mellem ikke-føderalt forsikrede institutioner chartret under statslig og føderal lov.”

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du en upcycling-virksomhed

“Sidst, som svar på bekymringer rejst af nogle kommentarer om, at sproget i beskrivelsen af ​​Tier 3 indebærer, at tilsyn udført af statslige bankmyndigheder er stort set svagere end føderalt tilsyn, har bestyrelsen fjernet henvisninger til “tilsynsmæssige” forskelle i beskrivelsen af ​​Tier 3,” skrev de.

I en erklæring, Fed guvernør Michelle Bowman advaret“der er en risiko for, at denne publikation kan sætte forventningen om, at anmeldelser nu vil blive afsluttet på en accelereret tidslinje.”

US Federal Reserve udgiver 49-siders rammer for fintech-virksomheder, der søger masterkontiPlade, der markerer, at en bank er medlem af Federal Reserve System. Ved Pete Unseth.

Faktisk siger side 15 i det officielle dokument: “Bestyrelsen har ikke vedtaget en tidslinjeforventning i de endelige retningslinjer for kontoadgang.” De har dog forstærket sproget, der kræver “både aktualitet og konsistens i evalueringen af ​​adgangsanmodninger.”

Selvom disse retningslinjer var beregnet til at tydeliggøre ansøgningsprocessen, giver de meget plads til fortolkning. Custodia, Kraken og deres kohorter bliver sandsynligvis nødt til at vente.

“Mange kommentatorer hævdede, at de foreslåede retningslinjer burde kræve en løbende gennemgang af ikke-føderalt forsikrede institutioner,” læste side 12 i deres rapport. “Nogle kommentatorer udpegede cyberrisiko som et specifikt område for løbende gennemgang.”

Den løbende gennemgang gælder dog for alle, og mange virksomheder er ikke begejstrede for det. Hvad mere er, lovlig berettigelse alene garanterer ikke adgang. Fed siger, at deres tjenester er et privilegium, ikke en rettighed.

Og selvom DeFi bestemt er i en æra med selvopdagelse lige nu, overskrider debatterne, der understøtter denne udvikling, kun krypto. I juni, Amerikansk bankmand skrev, at nogle eksperter “ser den øgede opmærksomhed, der lægges til hovedkontopolitikker, som en fremskyndelse af løsningen af ​​nogle relaterede, langvarige spørgsmål om, hvordan Fed opererer.”

I deres stykke sagde Brookings Institution senior stipendiat Aaron Klein “sagde, at Fed aldrig fik bemyndigelse til at beslutte, hvilke banker der får adgang til dens tjenester, men snarere har den ‘opfundet’ denne skønsbeføjelse.”

🔥 Anbefalede:  "Pokemon Go"-skaberen Niantic udgiver nyt AR Pet-spil "Peridot" i maj

“Dette spotlight er længe ventet,” bemærkede Klein direkte. “Visse regionale Feds har brugt deres hovedkontoautoritet til at udarbejde socialpolitik.”

Som det nogensinde har været, er DeFi både en årsag og et symptom i de større spørgsmål om magt, der optager samfundet i dette afgørende øjeblik.

Læs relaterede indlæg: