UPenn samarbejder med Christie’s til NFT-auktion

Følgende artikel hjælper dig med: UPenn samarbejder med Christie’s til NFT-auktion

Alle billeder stillbilleder fra 3D-video. Via pressemeddelelsen fra University of Pennsylvania.

I juli vil det historiske auktionshus Christie’s auktionere University of Pennsylvanias første NFT nogensinde. Deres partnerskab fejrer “det historiske videnskabelige gennembrud på Perelman School of Medicine ved University of Pennsylvania, der hjalp med at lede verdens kamp mod COVID-19 igennem,” en pressemeddelelse fra universitetet siger. Auktionen kører udelukkende online 15. til 25. juli. Indtægterne vil støtte igangværende forskning ved University of Pennsylvania og Penn Medicine.

“Udviklingen af ​​NFT, der fejrer mRNA-opdagelser, blev ledet af Wharton School’s Stevens Center for Innovation in Finance, som inkluderer et Blockchain Laboratory,” tilføjer deres pressemeddelelse, “i samarbejde med Penn Medicine og Penn Center for Innovation, universitetets hub. for teknologikommercialisering og iværksætteri.”

Med titlen “Vaccines for a New Era”, den fulde NFT, der rammer blokken næste måned, blev designet af Penn og Drew Weissman. Pakken inkluderer en 3D-animation på et minut, “Penn mRNA-patentdokumenter og et brev fra Weissman, som leder Penn Institute for RNA Innovation, om de måder, hvorpå han og kolleger udnytter mRNA-teknologiplatformen til at bekæmpe ikke kun coronavirus, men også influenza, herpes, malaria, seglcelleanæmi og kræft.”

Den centrale video genskaber den videnskabelige billeddannelse af biologisk mekanik som juveltonet kunst. Voksende poetisk, den salgsoversigt hos Christie’s forklarer: “Ved brillant brug af farve, form, bevægelse og lyd viser videoen mRNA indkapslet inde i lipid-nanopartikler og administreret via en vaccine, og derved beskytter folk mod coronavirus.”

I september 2021, Natur rapporteret om “The tangled history of mRNA vaccines”, som tilsyneladende starter med opdagelsen af ​​mRNA i 1960’erne. Historien om mRNA som anvendt sundhedspleje startede i 1984, da et hold ledet af den Arizona-baserede udviklingsbiolog Paul Krieg “brugte et RNA-synteseenzym (taget fra en virus) og andre værktøjer til at producere biologisk aktivt mRNA i laboratoriet.” De sprøjtede det ind i frøæg, faktisk.

🔥 Anbefalede:  Brug disse 7 værktøjer til at gøre Link Building til et stykke kage

Penn kom ind i billedet i 2007, da “en nystartet mRNA-start-up kaldet RNARx,” grundlagt af Weissman og biokemiker Katalin Karikó, modtog et tilskud til små virksomheder på $97.396 fra den amerikanske regering. Duoen, som på det tidspunkt også arbejdede på UPenn, “havde gjort, hvad nogle nu siger er et nøglefund: at ændring af en del af mRNA-koden hjælper syntetisk mRNA med at glide forbi cellens medfødte immunforsvar,” sagde Nature.

“Karikó havde slidt i laboratoriet gennem 1990’erne med det mål at transformere mRNA til en lægemiddelplatform, selvom tilskudsbureauer blev ved med at afslå hendes ansøgninger om finansiering,” fortsætter artiklen. “I 1995, efter gentagne afvisninger, fik hun valget mellem at forlade UPenn eller acceptere en degradering og lønnedgang. Hun valgte at blive og fortsætte sin ihærdige forfølgelse.”

Hun begyndte at arbejde sammen med Weissman i 1997 for at bekæmpe HIV/AIDS. I 2005 havde de opdaget, at “omarrangering af de kemiske bindinger på et af mRNA’s nukleotider, uridin, for at skabe en analog kaldet pseudouridin, syntes at forhindre kroppen i at identificere mRNA’et som en fjende.” Fem år senere identificerede den Massachusetts-baserede stamcellebiolog Derrick Rossi derefter “hvordan modificerede mRNA’er kunne bruges til at transformere hudceller, først til embryonallignende stamceller og derefter til kontraherende muskelvæv.” Han lavede forsiden af ​​Times og grundlagde Moderna i Cambridge.

Naturens artikel fortsætter afgørende: “Moderna forsøgte at licensere de patenter for modificeret mRNA, som UPenn havde indgivet i 2006 for Karikós og Weissmans opfindelse. Men det var for sent. Efter at have undladt at indgå en licensaftale med RNARx, havde UPenn valgt en hurtig udbetaling. I februar 2010 tildelte det eksklusive patentrettigheder til en lille leverandør af laboratoriereagenser i Madison. Nu kaldet Cellscript, betalte virksomheden $300.000 i handlen. Det ville fortsætte med at trække hundreder af millioner af dollars ind i underlicensgebyrer fra Moderna og BioNTech, ophavsmændene til de første mRNA-vacciner til COVID-19.”

🔥 Anbefalede:  LinkedIn - Facebook for professionelle arbejdere

Disse oplysninger kan få en til at spekulere på, om dette projekt er en mulighed for UPenn til at kompensere for tabte gevinster, men en redaktørs note på universitetets pressemeddelelse siger: “Pfizer/BioNTech og Moderna COVID-19 mRNA-vaccinerne bruger begge licenseret University of Pennsylvania teknologi. Som et resultat af disse licensforhold har Penn, Dr. Weissman og Dr. Karikó modtaget og kan fortsat modtage betydelige økonomiske fordele baseret på salget af disse produkter. BioNTech yder også løbende sponsoreret forskningsfinansiering til Dr. Weissmans forskning i udviklingen af ​​infektionssygdomsvacciner.”

Penns pressemeddelelse tilføjer også, at ved at samarbejde med Christie’s slutter sig til “et lille antal universiteter for at præge NFT’er som en måde at yderligere støtte forskning og uddannelse.” Det er et luksusauktionshus for en luksusdonation, som kommer med uortodoks videnskabeligt bytte. I den større skala beviser dette projekt det sociale gode, som blockchain-teknologi også kan styrke.

Læs relaterede indlæg: