Unstoppable Domains samarbejder med Opera for at tilføje Web3-domænenavne til browseren

Følgende artikel hjælper dig med: Unstoppable Domains samarbejder med Opera for at tilføje Web3-domænenavne til browseren

Unstoppable Domains, udbyderen af ​​web3-domænenavne, samarbejder med Opera, verdens første webbrowser med en indbygget kryptopung. Partnerskabet gør det muligt for Opera-brugere at udvikle og gennemse Unstoppable-drevne web3-websteder sikkert og sikkert.

Virksomhederne introducerer Unstoppable domæneendelser på Opera-browseren og tegnebogen. Opera, som tidligere understøttede .crypto- og .zil-domæner, giver nu brugerne mulighed for at oprette .x-, .nft- og .wallet-domænenavne. Den nye funktion er tilgængelig på alle Operas browsere – desktop til Linux, Mac og Windows, Opera Crypto Browser og Android.

Derudover gør partnerskabet det muligt for desktop- og mobile Opera Crypto Wallet-brugere at overføre deres kryptovalutaer til og fra deres tegnebøger.

Organisationerne fejrer lanceringen ved at tilbyde gratis “.nft”-domæner til Opera-brugere. Især kan enkeltpersoner gøre krav på domænenavne, der matcher deres Twitter-håndtag. For at gøre det skal brugere bekræfte deres konti, kontrollere tilgængeligheden af ​​håndtaget og opdatere deres profiler med de nye web3-navne.

Partnerskabet mellem Opera og Unstoppable Domains giver brugerne mulighed for at drage fordel af sikkerheden og censurmodstanden på det decentraliserede web. De opdaterede web3-domæner giver brugerne mulighed for at sende og modtage krypto, få adgang til spil og metaverser og oprette decentrale websteder.

“Dette samarbejde betyder, at vores brugere sikkert og sikkert kan få adgang til Web3-indhold gennem alle versioner af Opera-browseren. Unstoppable Domains tilbyder kraftfulde mekanismer for enhver til at tage kontrol over deres digitale identitet og skabe et nyt forhold til internettet selv.”

sagde koncerndirektør for Mobile i Opera, Jørgen Arnesen.

Unstoppable Domains har også for nylig indgået partnerskab med metaverse-platformen for cross-game avatarer, Ready Player Me, for at forbinde avatarer med brugernes digitale identiteter. Derefter annoncerede NFT.com den 16. februar sit samarbejde med Unstoppable Domains – de to vil gøre det muligt for brugere at købe deres digitale identiteter direkte fra den nye NFT-platform.

🔥 Anbefalede:  Den enestående værdi af fast forsendelse til onlinebutikker

Læs relaterede indlæg: