Unstoppable Domains annoncerer nyt partnerskab for at give 82 millioner brugere adgang til .blockchain NFT-domæner

Følgende artikel hjælper dig med: Unstoppable Domains annoncerer nyt partnerskab for at give 82 millioner brugere adgang til .blockchain NFT-domæner

Unstoppable Domains annoncerer nyt partnerskab for at give 82 millioner brugere adgang til .blockchain NFT-domæner

Ustoppelige domæneren digital identitetsplatform, annoncerede sit partnerskab med Blockchain.com at lancere .blockchain NFT-domæner. Deres plan er at give næsten 82 millioner brugere af Blockchain.com tegnebøger adgang til et gratis .blockchain domæne.

Dette partnerskab ville være det første brugerdefinerede topdomæne og ville gøre det muligt for brugere at bruge deres digitale Blockchain.com-punge til at købe nye .blockchain-domæner gennem Unstoppable Domains. Indehavere af domænet kan endda tilpasse dem efter deres ønske. Unstoppable Domains leverer NFT-domæner, der er præget på Polygon (MATIC) blockchain og har ingen fornyelses- eller prægningsomkostninger.

Meddelelsen blev også offentliggjort på deres fælles Twitter-profil med et tweet, der promoverer lanceringen af ​​den nye .blockchain-domæneslutning. Ifølge tweet, er partnerskabet en del af deres større mission om at give brugerne en unik web3-identitet og gøre den lige så almindelig som et e-mail-id. Indehavere af det gratis Unstoppable NFT-domæne kan bruge det som en universel NFT-pung og strømline deres login på tværs af web3.

Denne nylige meddelelse tilføjer de to virksomheders eksisterende samarbejdshistorie. Unstoppable Domains, som blev lanceret i 2021, giver Blockchain.com wallet-kunder mulighed for at sende krypto til simple domæner i stedet for lange alfanumeriske wallet-adresser. Brugere kan nu sende krypto til .coin, .bitcoin, .nft, .wallet, .dao, .x og .888 domæner ved hjælp af deres Blockchain.com tegnebøger.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Technika AI może szybko generować hologramy na smartfonach