University of Pennsylvania tilbyder Metaverse-kursus, der starter til efteråret

Følgende artikel hjælper dig med: University of Pennsylvania tilbyder Metaverse-kursus, der starter til efteråret

University of Pennsylvania tilbyder Metaverse-kursus, der starter til efteråret

University of Pennsylvania’s Wharton School tilbyder et seks ugers Metaverse-kursus kaldet “Business in the Metaverse Economy.” Programmet henvender sig til teknologi- og forretningsfolk.

“Forretning i den metaverse økonomi” tilbud seks ugers studier på 8 til 10 timer om ugen. Lytterne vil lære om teknologien og tendenserne, der former Metaverse, udforske kreative strategier og analysere markedet. Programmet inkluderer fordybende Metaverse-oplevelser, casestudier og selvfølgelig netværksarrangementer, så de studerende får en chance for at forbinde og samarbejde under undervisningen og “åbningstiden.”

University of Pennsylvania samarbejdede med det teknologifokuserede konsulentfirma Prism Group for at udvikle indholdet af kurset.

“Metaverset er et betydeligt og bredt fænomen, som stadig er dårligt forstået. Vi håber at kunne udstyre virksomhedsledere, konsulenter og iværksættere med en forståelse af de forestående muligheder, Metaverse bringer, samt den praktiske viden til at bygge værdifulde løsninger,” siger professor Kevin Werbach fra Wharton School, programmets akademiske direktør.

Programmet starter i september og koster $4.500. Tilmelding BBC er i øjeblikket åben.

Det er værd at bemærke, at University of Pennsylvania er den første Ivy League-skole, der udruller et Metaverse-studieprogram. Blandt andre skoler, der introducerede Metaverse- og kryptokurser, er University of Tokyo og University of Cincinnati.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Niech to zapadnie w pamięć, mówi mistrz komedii Elon Musk!