Uniswap tilføjer NFT’er til platformen og sender $5M USDC til udvalgte brugere

Følgende artikel hjælper dig med: Uniswap tilføjer NFT’er til platformen og sender $5M USDC til udvalgte brugere

Uniswap lanceres NFT’er på sin platform, der erstatter NFT-markedspladsaggregatoren Genie. Fra i dag kan brugere administrere deres NFT’er ud over ERC-20-tokens.

Navnlig understøtter platformen allerede flere velkendte NFT-markedspladser. Blandt disse er OpenSea, Foundation, X2Y2, LooksRare, Larva Labs, X2Y2, Sudoswap, NFT20 og NFTX.

For at fejre lanceringen vil virksomheden sende over 5 millioner USDC til brugere, der tidligere har brugt Genie, erhvervet af virksomheden tidligere på året.

Der er to niveauer af airdrop-modtagere. Kunder, der gennemførte mere end én transaktion før øjebliksbilledet, som blev taget den 15. april, vil modtage $300. Brugere, der havde Genie: Genesis NFT før øjebliksbilledet, vil modtage $1.000.

Derudover vil Uniswap også tilbyde gasrabatter til de første 22.000 kunder, der vil handle NFT’er ved hjælp af platformen. Det er værd at bemærke, at platformen er drevet af Universal Router-kontrakten, som hjælper brugere med at spare adskillige gasenheder. Generelt set giver Uniswap brugere mulighed for at spare op til 15 % på gasgebyrer, når de køber NFT’er på tværs af markedspladser. Tilbuddet gælder til og med den 14. december og kan gøres gældende fra den 16. januar.

“Lancering af NFT’er på Uniswap er vores første skridt i at opbygge mere interoperable oplevelser mellem de to,”

oplyser virksomhedens bekendtgørelse.

🔥 Anbefalede:  31 bedste spilapps til at vinde rigtige penge