Uniswap Labs indsamler $165M for at udvide økosystemet og understøtte NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Uniswap Labs indsamler $165M for at udvide økosystemet og understøtte NFT’er

uniswap labs nft

Uniswap Labs indsamlet 165 millioner dollars til en værdiansættelse på 1,66 milliarder dollar for at udvide på Web3. Uniswaps serie B-forhøjelse er en af ​​de største finansieringsrunder nogensinde i DeFi-historien.

Uniswap er verdens største decentraliserede kryptobørs, udviklet i 2018 af Hayden Adams, for at bringe gennemsigtighed, sikkerhed og tilgængelighed til markedet. Protokollen har understøttet 1,2 billioner dollars i handelsvolumen og undgår alvorlige hacks og cyberangreb.

Finansieringsrunden blev ledet af Polychain Capital med deltagelse af Andreessen Horowitz (a16z), Paradigm, SV Angel og Variant.

1/ Da jeg oprettede Uniswap i 2018, var det et eksperiment at skabe en applikation, der fuldt ud legemliggjorde værdierne af Ethereum.

I løbet af disse 4 år er det vokset mere, end jeg kunne have forestillet mig. I dag er jeg så glad for at kunne meddele, at Labs har rejst $165 mio. i serie B-finansiering 🦄 https://t.co/jMPvBBiG8L

— hayden.eth 🦄 (@haydenzadams) 13. oktober 2022

Med midlerne sigter Uniswap Labs mod at skabe enklere og sikrere brugeroplevelser, vækste økosystemet og udvide Uniswap Foundation. Protokollen planlægger at tilføje nye produkter, herunder en tegnebog, og give kunderne mulighed for at handle NFT’er fra flere markedspladser.

I et interview med Fortune, sagde Hayden at Uniswap bygger en NFT-aggregator for at “låse op for nye interaktioner mellem tokens og NFT’er.” Virksomheden planlægger også at lancere NFT’er. I juni købte Uniswap NFT-aggregatoren Genie for at integrere NFT’er og ERC-20-produkter i platformen.

Adams udtalte også, at hovedfokus er at udfordre Web2-forretningsmodellen, som sporer brugerdata og sælger dem til annoncører. Desuden er virksomheden endnu ikke profitabel, men sigter mod at opretholde sig selv økonomisk ved at lancere nye produkter.

“Web2 handler om at konkurrere om at kontrollere brugerne, mens Web3 har en mulighed for at konkurrere ved at styrke brugerne. Du konkurrerer ikke ved at eje, men ved at tjene deres forretning.”

sagde Hayden.

I skrivende stund har Uniswaps native token, $UNI, haft en værdistigning på 15,4 % inden for de seneste 24 timer. Kryptovalutaen er i øjeblikket på $6,33 med $200 millioner i 24-timers handelsvolumen.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Mest værdifulde hold i den indiske Premier League i 2023