Uniswap køber NFT-aggregator Genie

Følgende artikel hjælper dig med: Uniswap køber NFT-aggregator Genie

Decentraliseret udvekslingsplatform Uniswap annonceret anskaffelse af verdens første NFT-aggregator Genie.

Købssummen er ikke oplyst. Uniswap rejste dog millioner i finansiering ledet af venturekapitalfirmaer som Andreessen Horowitz og Paradigm, som har støttet Uniswap siden begyndelsen.

Genie blev lanceret i november 2021 og giver brugerne mulighed for at købe og handle NFT’er på tværs af forskellige platforme. Det har den indtil videre afsluttet $560 millioner i transaktionsvolumen og hjalp brugerne med at spare millioner i gasgebyrer.

Ved at købe Genie sigter Uniswap mod at integrere NFT’er og ERC-20-produkter i deres platform “for at låse op for universel ejerskab og udveksling.” Gennem Uniswap-appen vil brugere være i stand til at købe og sælge NFT’er på tværs af alle større markedspladser. NFT’er vil også blive integreret i Uniswaps udvikler-API’er og widgets til Web3-skabere.

På trods af det nuværende kryptomarkeds fald i de sidste par måneder, ser Uniswap muligheden i opkøbet for at konkurrere mod OpenSea, NFTs markedsleder. OpenSea købte NFT-aggregatoren Gem i april og har haft det meste af NFT-salgsvolumen. Andre firmaer i branchen, såsom Coinbase, kom ind på NFT-markedet i april med lidt held – selvom den stadig er i betaversion, modtog platformen kun 150 brugere på den første dag i drift.

I 2019 lancerede Uniswap Unisocks, den første version af en NFT-likviditetspulje og NFT’er understøttet af fysiske aktiver. Brugere kan købe og sælge digitale SOCKS-tokens og senere satse Ethereum.

1/ Uniswap-universet udvides 🦄

I forfølgelsen af ​​vores mission om at låse op for universelt ejerskab og udveksling, er vi glade for at dele, hvad vi har erhvervet @geniexyz — den første NFT-markedspladsaggregator — udvider vores produkter til at omfatte både ERC-20’er og NFT’er 🧞‍♂️ pic.twitter.com/vESlbE3kvy

— Uniswap Labs 🦄 (@Uniswap) 21. juni 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  AI for Content Creation: En guide til forstyrrende, men etisk indhold