Ukraine beder om adgang til ChatGPT

Følgende artikel hjælper dig med: Ukraine beder om adgang til ChatGPT

Ukraines vicepremierminister Mikhail Fedorov skrev en appel til OpenAI Corporation med en anmodning om at give adgang til ChatGPT til alle indbyggere i Ukraine.

Mikhail Fedorov skrev: “Jeg vil gerne kontakte ChatGPT-teamet hos OpenAI for at åbne din software til Ukraine. Vi er begejstrede for, hvordan AI-værktøjer udvikler sig. Ukrainere er teknisk kyndige, seje og klar til at teste innovationer lige nu. Personligt vil jeg bruge dit værktøj til at gøre min Twitter-konto fantastisk igen. Lyder det som en aftale?”

Ukraine beder om adgang til ChatGPT

ChatGPT er i øjeblikket ikke tilgængelig i Kina, Rusland, Afghanistan, Hviderusland, Venezuela og Iran. Selvom OpenAI aldrig eksplicit har angivet årsagerne til disse forbud, er det blevet sagt, at selskabets produkter ikke gælder for regioner, der i øjeblikket er i konflikt eller under sanktioner.

“Selvom vi gerne vil gøre vores teknologi tilgængelig overalt, gør forholdene i nogle lande det svært eller umuligt for os at gøre det på en måde, der er i overensstemmelse med vores mission. Vi arbejder i øjeblikket på at øge antallet af steder, hvor vi kan give sikker og nyttig adgang til vores værktøjer,”

sagde en OpenAI-repræsentant.

Mange borgere i Ukraine støttede Fedorovs opfordring til OpenAI for at få adgang til ChatGPT.

Læs flere nyheder om AI:

🔥 Anbefalede:  Mindtree: Succeshistorie om en af ​​Indiens førende it- og konsulentvirksomheder