UK domstol godkender forkyndelse af juridiske dokumenter via NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: UK domstol godkender forkyndelse af juridiske dokumenter via NFT’er

UK domstol godkender forkyndelse af juridiske dokumenter via NFT'er

High Court of England and Wales tillader folk at anlægge sager via blockchain. Kendelsen trådte i kraft, efter at Fabrizio D’Aloia, grundlæggeren af ​​online gambling-virksomheden Microgame, fik lov til at bruge NFT’er til at anlægge retssager mod anonyme tiltalte.

Med rettens godkendelse vil D’Aloia levere juridiske dokumenter gennem en NFT airdrop til de to tegnebøger og anlægge sag mod ejerne af tegnebøgerne. Han blev snydt af en online-mæglervirksomhed, hvor han indsatte 2,1 millioner USDT og 230.000 USDC i to tegnebøger, der viste sig at være svigagtige.

Dette er et vigtigt skridt for kryptoindustrien, hvor udnyttere kan skjule deres identiteter og kun kan være bundet til deres pungadresser.

“Denne kendelse er en bemærkelsesværdig udvikling på området for forkyndelse af retsdokumenter og et velkomment eksempel på en domstol, der tager ny teknologi til sig. Det er også en væsentlig dom, da den viser, hvordan England og Wales er en af ​​de bedste jurisdiktioner i verden, hvis ikke den bedste, når det kommer til at beskytte ofre for svindel med kryptoaktiver.” skrev Giambrone & Partners LLP advokatfirma.

D’Aloia har sine digitale aktiver i Binance, Bitkub, Gate.io, OKX og Poloniex. Han fik et påbud, som forbyder børserne at flytte hans angiveligt stjålne midler.

Kryptovaluta- og NFT-ejere lider ofte økonomiske eller andre tab på grund af sikkerhedsrisici, hacks, tæppetræk og andre svindelnumre, der har fulgt branchen. Ifølge en rapport har hackere stjålet 1,97 milliarder dollars fra Web3-industrien i år.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  15 bedste skønhedsinfluencers