UEFA Women’s Euro udsteder NFT-samlerobjekter

Følgende artikel hjælper dig med: UEFA Women’s Euro udsteder NFT-samlerobjekter

UEFA Women’s Euro 2022 udsteder NFT-samlerobjekter for at fejre starten på fodboldturneringen i England. NFT’erne har digitale autografkort fra holdet og dets landstræner.

UEFA udviklede kollektionen i samarbejde med det Berlin-baserede selskab Fanzone, den officielle partner for det tyske fodboldforbund, der udsteder samlekort til landshold.

Fanzone er en collect-to-earn platform, der gør det muligt for enkeltpersoner at købe og handle NFT’er, fuldføre udfordringer og optjene fordele. For eksempel kan belønningerne omfatte VIP-billetter, signerede merchandise, eksklusive NFT-airdrops og deltagelse i unikke meet and greets.

UEFA Women’s Euro kollektion inkluderer 1.000 NFT-pakker med forskellige sjældenhedsscore.

En almindelig pakke, “WIR #IMTEAM,” er tilgængelig i 8.460 udgaver og inkluderer sjældne og episke kort, en fanshop-voucher, to hjemmekampsbilletter til kvinder og legendarisk 3D Pause NFT. Den almindelige pakke koster €5,99.

Der er kun 200 udgaver af den sjældnere “#HUNGRIGER”-pakke, som inkluderer specielle videokort og uscreenede videooptagelser fra DFB Women’s dokumentarfilm “Born for this – mehr als Fußball.” Pakken koster €59,99.

“Vi ser med spænding frem til starten af ​​EM og er glade for at være et af de første fodboldforbund i verden, der tilbyder digitale autografkort til et kvindelandshold. Implementeringen med eksklusive scener fra “Born for this – Mehr als Fußball”-produktionen med Warner giver os mulighed for at give unikke øjeblikke fra kvindelandsholdets kreds til vores fans også som NFT,” sagde den administrerende direktør for marketing og salg. af DFB GmbH & Co.KG Dr. Holger Blask.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad er et Women's Business Center