Udgifter og passiv indkomst – oktober månedsrapport

Følgende artikel hjælper dig med: Udgifter og passiv indkomst – oktober månedsrapport

I denne månedsrapport fra oktober dykker vi ned i rejseudgifter, passiv indkomst og eventyr undervejs.

Oktober var en spændende måned. Vi har rejst gennem Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, El Salvador, og vi er lige ankommet til Guatemala.

Vi har gjort nogle gode stop, og jeg elsker hvert eneste land, vi har besøgt.

Panama og Costa Rica var mere strukturerede lande med relativt god infrastruktur. Selvfølgelig er der en gang imellem en grusvej, men det er svært at forhindre.

Et særligt sted i mit hjerte er for Nicaragua og El Salvador. I begge amter var folk så GLAD for at se turister. De takkede os bogstaveligt talt for at have valgt deres land.

Honduras var noget andet. De har folk med haglgeværer til bogstaveligt talt alle butikker, banker og på gadehjørner. Vi tog en natbus en dag, og vi havde endda en med et haglgevær siddende foran. Jeg formoder, at det er for at få dig til at føle dig tryg, men det gjorde ikke tricket for mig.

Vi har været i Guatemala siden Halloween for at fejre dia de Los Muertos – hvilket var fantastisk. Vi tog til en dragefestival og så kæmpe drager flyve op i luften.

På vores hidtidige rejse har jeg mødt mange mennesker, der har ulønnet orlov fra deres arbejdsgiver. Det betyder, at det er muligt at forhandle en minipension med din arbejdsgiver. De er meget fleksible – nogle mennesker, jeg talte med, havde to års fri fra arbejdet (!!!!).

Denne mini-pension giver mig en smag af frihed under økonomisk uafhængighed eller førtidspension, og jeg elsker det. At rejse er noget, jeg bogstaveligt talt kunne gøre i måneder og måneder.

For mit mål om økonomisk uafhængighed sparer jeg konsekvent for at få et stort redeæg. Udover det ønsker jeg at opbygge noget passiv indkomst, der kan gøre mig i stand til at undslippe 9 til 5 hurtigere.

Mit første mål er at have 1000 € månedlig passiv indkomst. Det ville være nok for mig at leve af. Derefter ville jeg sigte efter €2000 for at leve helt komfortabelt.

Jeg er lige nu ved begyndelsen af ​​min rejse, og jeg glæder mig til, at du vil følge med!

Højdepunkter i min månedlige oktoberrapport:

 • En månedlig opsparingssats på 50 %, mens du rejser
 • Blogindtægt på €30
 • Passiv indkomst på €111

Oktober Månedsberetning: Udgifter

I oktober har vi rejst meget og prøvet at holde udgifterne nede, mens vi får mest muligt ud af den tid, vi har her. Vi går ud og spiser, men vi deler et måltid. Vi går overalt, hvor vi vil, men vi tager med de lokale busser. For ting, vi virkelig gerne vil se, booker vi ture, men udforsker selv, når det anbefales. Vi sover på ordentlige hostels, men forhandler og sammenligner priser, inden vi går.

🔥 Anbefalede:  Opbygning af en unik digital identitet: Mathieu Nouzareth om, hvordan avatarer former vores Metaverse-oplevelse

Alle disse taktikker har resulteret i, at jeg har brugt €687,04 på at rejse i oktober. Dette er lavere end forventet, hvilket altid er rart!

Her er min oversigt over udgifter til oktober:

Dette giver mig en opsparingsrate på 49,38 % for oktober og en opsparingsrate på 75 % år til dato. Det betyder, at jeg stadig håber på at nå mit mål om en besparelse på 60 % for 2019.

Hvis du vil læse mere om, hvordan du beregner din opsparingsrate – kan du starte her!

Min arbejdsgiver betalte mig tre ugers løn, men tilføjede yderligere omkostninger i forbindelse med min bil – at jeg i øjeblikket ikke kører. Dette er en fejl fra deres side og vil blive rettet i november.

Det betyder, at de i november vil give mig en refusion på omkring €300, hvilket spreder pengene lidt mere ud.

Oktober Månedsrapport: Passiv indkomst

Jeg er meget glad for, at jeg tjener lidt passiv indkomst hver måned. Selv når jeg er på den anden side af jorden og nyder tiden, hvor jeg ikke arbejder, har jeg mine Peer-to-Peer-lån, der giver mig indkomst hver måned.

Udover min passive indkomst modtager jeg lejlighedsvis bloggeindtægter på min bankkonto. For oktober var det 29,30 €, hvilket er mere, end jeg nogensinde kunne drømme om – mange tak for at læse mine artikler og støtte mig!

Her er en opdeling af indkomst pr. kilde:

KildeIndkomstAnnual Return
Samlet €142P2P: 11,36 %
Blog €30
Grupeer €23 10,16 %
Mintos €15 9,40 %
Envestio €15 16,92 %
Crowdestor €14 15,01 %
Finansieringskreds €7 8,31 %
Udbytte €38 0,44 %

Da bloggingindkomst ikke er virkelig passiv, vil jeg holde det ude af min analyse. Eksklusive blogging-indkomst er jeg på €111 passiv indkomst for oktober. Dette er 55 % af mit mål for 2019 (200 € månedlig passiv indkomst).

Min passive indkomst i oktober betyder, at jeg er 11 % i mit mål om at nå €1000 passiv indkomst.

[wppb progress=50 option=”animated-candystripe blue” text=”Goal: €111/€1000 Passive Income”]

Her er en oversigt over alle mine passive indkomstkilder relateret til Peer-to-Peer-lån eller crowdlending:

Grupeer

Porteføljeværdi: €2675,85

Gennemsnitlig rente: 10,16 %

Passiv indkomst: €22,65

Grupeer er rygraden i min portefølje sammen med Mintos. Denne måned investerede jeg €1111 i min Grupeer-portefølje, hvilket gør det til min største position i en enkelt P2P-platform.

Grunden til at jeg valgte at tilføje penge til min Grupeer platform, er at de holder de høje renter, hvor Mintos ikke kan. Udover det har jeg stor tillid til Grupeer, og jeg tror, ​​det har potentialet til at vokse sig lige så stort som Mintos.

I øjeblikket er min Grupeer auto-investeringsstrategi meget enkel: invester i lån med 13 % eller højere rente. Et afkast på 13% er simpelthen fantastisk, i betragtning af at alt har en tilbagekøbsgaranti.

I øjeblikket har jeg €2675 investeret hos Grupeer, hvilket giver mig €22,65 passiv indkomst – en gennemsnitlig rente på 10,16%.

🔥 Anbefalede:  Hvor meget er et gammelt domæne værd?

Siden jeg tilføjede mine €1111 halvvejs gennem oktober, er renten lavere sammenlignet med andre måneder. Jeg forventer, at renten stiger igen i næste måned!

Grupeer har i øjeblikket en forfremmelse til efteråret. For nye kunder, der tilmelder sig via mit link, der er 1% cashback indtil den 17. november.

Hvis du ikke bruger Grupeer endnu, anbefaler jeg stærkt, at du tjekker det ud. Du kan læse min Grupeer anmeldelse her, eller du kan tilmelde dig direkte.

Prøv Grupeer nu

Mintos

Porteføljeværdi: €1874,44

Gennemsnitlig rente: 9,40 %

Passiv indkomst: €14,69

Mintos er generelt en stabil Peer-to-Peer platform, hvis du er i den på længere sigt.

For nylig er gennemsnitsrenten på Mintos faldet, hvilket betyder, at du får mindre indkomst med det samme beløb. 9,40% er stadig meget godt må jeg sige, men det vil være lavere i de kommende måneder – indtil renterne stiger igen.

Jeg bruger automatisk investering for at sikre, at jeg får det maksimale afkast for mine penge og risiko, jeg er villig til at tage. Tjek mine nøjagtige autoinvesteringsindstillinger her, hvis du vil maksimere din passive indkomst med Mintos.

Det jeg elsker ved Mintos er, at det er så nemt at investere med dem, at have autoinvestering og Mintos Invest & Access. Med Mintos Invest & Access behøver du kun at klikke på ‘Invester’ og boom det er investeret.

Jeg har i øjeblikket €1874 investeret hos Mintos. Det gav mig €14,69 passiv indkomst i oktober, hvilket er 9,40 % årlig gennemsnitsrente.

Hvis du ikke bruger Mintos endnu, anbefaler jeg stærkt, at du tjekker det ud. Du kan læse detaljeret Mintos anmeldelse her, eller du kan tilmelde dig direkte.

Når du tilmelder dig hos Mintos ved hjælp af mit link, får du 1 % ekstra afkast på alle investeringer foretaget inden for de første 90 dage!

Prøv Mintos nu

Envestio

Porteføljeværdi: €1056,14

Gennemsnitlig rente: 16,92 %

Passiv indkomst: €14,89

Envestio er en stabil performer i P2P-verdenen. Dette resulterer i omtrent det samme beløb hver måned. Med deres 90% tilbagekøbsgaranti er dit lån garanteret for størstedelen af ​​det.

Jeg har 1056,14 € investeret i Envestio, med et afkast på 14,89 €, hvilket betyder en rente på 16,92 %. Det er ikke så dårligt afkast!

Crowdestor

Porteføljeværdi: €1131,37

Gennemsnitlig rente: 15,01 %

Passiv indkomst: €14,15

Crowdestor er en ny tilføjelse til min portefølje. Jeg har hørt så mange gode ting, at jeg var nødt til at tjekke det ud. Jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg absolut ELSKER platformen. Det er nemt, ligetil og hurtigt at investere dine penge. Plus afkastet er fantastisk!

Crowdestor er en fantastisk hjemmeside, hvor du kan investere i alle forskellige slags projekter; fra skovbygning, til videospil, til fast ejendom. De har stort set alt!

🔥 Anbefalede:  Fundrise vs. RealtyMogul: Passiv ejendomsinvestering

Jeg har i øjeblikket investeret €1131,52 i fire forskellige projekter, hvilket har givet mig €14,15. Det er 15,01 % i rente. Ikke dårligt!

Jeg skrev for nylig min Crowdestor-anmeldelse. Det er en fantastisk platform med en gennemsigtig tilbagekøbsfond, som er en anden tilgang til håndtering af platformsrisiko, som jeg elsker!

Åbn en konto hos Crowdestor

Finansieringskreds

Porteføljeværdi: €1021,52

Gennemsnitlig rente: 8,31 %

Passiv indkomst: €7,07

Funding Circle er den første crowdlending-platform, som jeg begyndte at bruge tilbage i maj 2018.

Fordi jeg gerne vil være ærlig over for dig, vil jeg ikke anbefale at bruge dem. De har ingen tilbagekøbsgaranti og intet sekundært marked. Derudover er deres renter ikke for høje.

Jeg har i øjeblikket et lån, der er omstridt, men der er ingen måde, jeg kunne slippe af med det ved at sælge eller lade en tilbagekøbsgaranti træde i kraft. Det er bare at sidde der og håbe på, at de kan betale.

Alle de andre platforme, jeg nævnte, har et godt forhold mellem risiko og belønning, så jeg vil anbefale at tjekke dem ud i stedet for.

Hvis du er interesseret i crowdfunding af fast ejendom, har jeg en liste over platforme, som jeg anbefaler her.

Månedsrapport for oktober: Mål

Jeg bruger så lidt tid på at arbejde på disse mål eller endda se på dem. Jeg nyder min mini-pension i fulde drag og føler intet pres for at nå disse mål. Bare for at give mig selv en fornemmelse af retning, vil jeg beholde dem her (ellers ville jeg aldrig tjekke deres fo sho).

Her er de:

 • Få 75 € indkomst fra passive kilder – PASSERE! JA endelig, jeg har klaret det! Jeg sigter mod at have €200 passiv indkomst i slutningen af ​​2019, lad os gå efter det!
 • Læs april-maj indlæg for stavning og grammatik – SVIGTE! Jeg tog mig ikke tid denne måned til at kigge på gamle blogindlæg
 • Design en ny forside af Radical FIRE – SVIGTE! Jeg ville elske at have en ny forside, så lad os beholde det mål til næste måned
 • Få 1700 følgere på Pinterest – SVIGTE! Tiden brugt på Pinterest denne måned er tæt på nul – lad os prøve det igen til næste måned.
 • Skriv et boganmeldelsesindlæg – SVIGTE! Der er ikke skrevet boganmeldelsesindlæg, lad os holde det på listen til næste måned

oktober mål

 • Få 100 € indkomst fra passive kilder
 • Læs april-maj indlæg for stavning og grammatik
 • Design ny forside af Radical FIRE
 • Få 1700 følgere på Pinterest – hvis du ikke har fulgt mig endnu, kan du gøre det her
 • Skriv et boganmeldelsesindlæg