UAE’s Majid Al Futtaim lancerer verdens første Metaverse indkøbscenter i Decentraland

Følgende artikel hjælper dig med: UAE’s Majid Al Futtaim lancerer verdens første Metaverse indkøbscenter i Decentraland

metaverse indkøbscenter

Emirati indkøbscenter, Majid Al Futtaim, afslører det første virtuelle indkøbscenter i Dubai, kendt som Mall of the Metaverse, baseret i Decentraland.

Efter flere testfaser vil Mall of the Metaverse tilbyde besøgende digitale oplevelser inden for detailhandel, underholdning og fritid. Inde i indkøbscentret vil kundernes avatarer have adgang til populære mærker som Carrefour, VOX Cinemas, THAT Concept Store, Ghawali og Samsung Store, med flere mærker at deltage i.

Udmeldingen blev givet under verdensregeringens topmøde. Arrangementet finder sted fra den 13. til den 15. februar og samler en gruppe på 10.000 internationale embedsmænd, tankeledere, globale eksperter og beslutningstagere. I øjeblikket er indkøbscentret i sin tidlige udviklingsfase, og koncernen undersøger kundernes behov og forventninger.

“Vi arbejder på at udnytte adfærdsvidenskab og data til at levere kunderne, hvad de ønsker og ønsker. Vores hurtige forbrugerobservationer, efterfulgt af en handlingsplan og en række testfaser, har nu ført til et fuldt udbygget projekt, der er et skridt foran online shopping – Mall of the Metaverse.”

sagde Fatima Zada, direktør for Omnichannels and Digital, Majid Al Futtaim Shopping Malls. Hun tilføjede, at der havde været en stigende efterspørgsel efter digitale oplevelser i de seneste år.

UAE har gjort betydelige fremskridt i metaversen. I november 2022 godkendte Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum en ny fase af Dubai Metaverse-strategien. Målet med denne strategi er at forbedre den digitale økonomi og tage skridt til at muliggøre brugen af ​​metaverse og fremtidige teknologier.

XR-firmaet MetaVRse afslørede sidste år sit fotorealistiske 3D-indkøbscenter TheMall, som skulle lanceres ved udgangen af ​​2022, men aldrig gjorde det. Metaverse indkøbscenter søgte at have 100 etager og 100 millioner kvadratmeter butiksareal. Medstifter Alan Smithson fra MetaVRse sagde, at størrelsen af ​​TheMall ville være otte gange større end verdens største indkøbscenter, der ligger i Dubai.

🔥 Anbefalede:  25 bedste sidekampe og sidejob for ingeniører (2023-guide)

I december sidste år etablerede Mall of the Emirates i Dubai verdens første fysiske NFT-butik, “ftNFT Shop”.