UAE og Multiverse Labs afslører verdens første real-skala by i metaverset – Sharjahverse

Følgende artikel hjælper dig med: UAE og Multiverse Labs afslører verdens første real-skala by i metaverset – Sharjahverse

metaverse byKilde Multiverse Labs

Decentraliseret metaverse-virksomhed Multiverse Labs har annonceret et partnerskab med regeringen i Sharjah i De Forenede Arabiske Emirater for at lancere en virtuel verdensby kaldet Sharjahverse. Projektet har til formål at fremme en ny måde at turisme på, hvor beboere og besøgende kan udforske emiratet Sharjah i den virtuelle verden.

Multiverse Labs er en metaverse-skaberplatform drevet af AI. I 2023 forventer virksomheden, at SharjahVerse vil have en fuld afsløring af sin metaverse-oplevelse, herunder smarte rejseguider af alle landets lokationer.

Sammen med SharjahVerse præsenterede Khalid Jasim Al Midfa, formand for Sharjah Commerce and Tourism Development Authority (SCTDA), Shi AI Guide – en robot skabt til at berige projektet.

SCTDA og Multiverse Labs genskabte byen i et virtuelt økosystem ved hjælp af AI-teknologi og 3D-videografi. Den første fase vil indeholde udvalgte områder og attraktioner i Sharjahverse. Turisme-relaterede NFT’er vil også være til stede i den virtuelle verden.

Sharjahverse vil være verdens første by, der bliver skabt i metaverset i reel skala ved at omfatte alle Sharjahs 2.590 kvadratkilometer (1.000 kvadrat miles).

“Sharjahverse er både verdens første regeringsstøttede metaverse by, der kan ses af offentligheden, og verdens mest realistiske metaverse. Vi er meget begejstrede for at samarbejde med visionærerne på SCTDA,”

sagde administrerende direktør for Multiverse Labs, Cliff Szu.

Shi AI Guide-robotten vil fungere som en AI-turguide i den metaverse by, der giver information om byens destinationer og tjenester. Robotten vil svare på tale og skriftlige beskeder på fem sprog: engelsk, arabisk, tysk, russisk og kinesisk.

🔥 Anbefalede:  10 bedste software til forretningsrejser og omkostningsstyring

UAE er en af ​​de største fortalere for den virtuelle verden. I juli lancerede byen Dubai en metaversstrategi, der bidrager med $4 milliarder til landets nationale økonomi. Finansieringen vil skabe yderligere 40.000 virtuelle job til landets industri.

Læs relaterede indlæg: