Twitter tester NFT Tweet Tiles

Følgende artikel hjælper dig med: Twitter tester NFT Tweet Tiles

Efter Elon Musks Twitter-opkøb for 44 milliarder dollar, begynder den sociale medieplatform at træde ind i kryptorummet med adskillige opdateringer, herunder NFT’er.

Først fyrede iværksætteren fire Twitter-chefer, herunder CEO Parag Agrawal, CFO Ned Segal, generaladvokat Sean Edgett og chefjurist og politikchef Vijaya Gadde. Musk vil være forpligtet til at udbetale cirka 200.000.000 USD til de tidligere ledere – denne sum inkluderer Twitter-aktier og et års løn og fordele. Den nye “Chief Twit” planlægger efter sigende selv at tage direktørposten.

Efterfølgende har Twitter-udviklerteamet introduceret en ny NFT-relateret opdatering kaldet Tweet Tiles.

“Du kan vædde på, at digitale aktiver vil spille en mere fremtrædende rolle på Twitter,”

fortalte Elon Musk til Blockworks.

Med den nye funktion vil linkede NFT’er dukke op i større billeder sammen med detaljer om kunstværkerne, inklusive titel og skaber. Tweet Tiles understøtter i øjeblikket NFT’er, der er linket fra Rarible, Magic Eden, Dapper Labs og Jump.Trade NFT Marketplaces.

Flere af Elons 110,6 millioner følgere foreslår, at han tilføjer flere NFT-markedspladser, såsom OpenSea, Looks Rare, Jpg.store, VIV3, Reservoir og Art Blocks.

Twitter er ikke den eneste sociale medieplatform, der i høj grad bruges af kryptosamfundet. Reddit, som har specialiseret sig i diskussioner og indholdsvurdering, trådte også ind i kryptorummet med store vigtige opdateringer. I juli i år lancerede platformen en ny blockchain-baseret NFT-markedsplads, der lader brugere købe PFP’er til en fast pris fra $9,99 til $99,99. Fra den 20. oktober så Reddit oprettelsen af ​​2,5 millioner tegnebøger, hvilket overgik den største NFT-markedsplads OpenSea med hensyn til aktive brugere.

🔥 Anbefalede:  Twitter API brød links, billeder på hjemmesiden her til morgen

Læs relaterede indlæg: