Twitter gennemgår ændringer. Hvordan kan de påvirke mærker?

Følgende artikel hjælper dig med: Twitter gennemgår ændringer. Hvordan kan de påvirke mærker?

Sagaen om milliardær Elon Musks Twitter-køb, som har trukket ud i flere måneder, er endelig sket. Musk har allerede udtalt, at når han overtager det sociale netværk, vil han afskedige 75 % af dets ansatte, og det er allerede startet med den administrerende direktør og andre ledere.

På den anden side, Twitter har annonceret flere nye funktioner i de seneste måneder for at tiltrække brugernes opmærksomhed, som ser ud til at miste interessen for mikroblogtjenesten.

Midt i så mange nyheder er det fortsat for os, marketingprofessionelle, at vide, hvordan disse ændringer vil påvirke de brands, der er til stede på dette sociale netværk, uanset om det er annoncering eller skaber indhold.

Seneste nyt fra Twitter

Efter bølgen af ​​andre sociale netværk har Twitter annonceret nyheder for ikke at blive efterladt. Blandt ændringerne, i test eller allerede tilgængelige, er:

Disse nyheder reagerer på gamle anmodninger fra brugere af platformen eller tendenser identificeret på andre sociale netværk. For mærker, de kan repræsentere store muligheder for at skabe indhold og skille sig ud.

Mister fuglenetværket brugere?

En faktor har været bekymrende brands og investorer, i dette tilfælde Elon Musk selv. Intern forskning, udgivet af Reutershar identificeret det tunge brugere er ikke længere så aktive, som de engang var.

Disse brugere repræsenterer en lille procentdel, mindre end 10 % af aktive brugere, men de er ansvarlige for 90 % af alle genererede tweets. Nogle influencers har også sat farten ned på netværket. Det var faktisk en af ​​grundene til, at Elon Musks forsøgte at trække sig fra forhandlingerne.

🔥 Anbefalede:  Hvordan lærer man spansk effektivt og hurtigt?

I mellemtiden er emner som kryptovalutaer og eksplicit indhold blevet populære emner blandt engelsktalende publikum.

Men ifølge en talsmand for det sociale netværk, Twitters generelle publikum fortsatte med at vokseog nåede 238 millioner indtægtsgivende daglige aktive brugere i 2. kvartal 2022, hvilket gør platformen til en god investering.

Indvirkning for mærker

På trods af den rutsjebane, som Twitter er på lige nu, skal brands forstå, hvad der giver mening for deres publikum og deres marketingstrategi.

Hvis dit publikum er på Twitter, er det sandsynligvis værd at fortsætte med at investere i at skabe indhold til den kanal. Og de nye funktioner annonceret af virksomheden kan udnyttes i henhold til de mål, som brands ønsker at opnå på netværket.

Forsøg altid at holde trit med metrics og teste nye formater. Sammenlign med de resultater, du har på andre sociale netværk for at forstå Twitters reelle indvirkning på de endelige tal. Hvis effekten er positiv, i betragtning af den investering, der er foretaget, er der ingen grund til at give op på platformen når som helst snart.

Vi ved allerede, at Elon Musk har forskellige planer for Twitter og har til hensigt at omdanne det til en superapplikation, som ville tilbyde snesevis af tjenester, såsom betalinger og madlevering, ud over de funktioner, der er relateret til deling af beskeder og medier.

Hvis dit brand allerede har gode resultater på fuglens netværk, kan du være mere tilbøjelig til at skille dig ud, hvis denne ændring virkelig sker – og i offentlighedens fordel. Indtil da kan vi kun fortsætte med at investere i det, der giver resultater og holde øje med kommende tiltag.

🔥 Anbefalede:  Hotstar Business fra IPL - en analyse af dens enorme vækst på kort spænd