TurboTax Review 2023 | Stadig nummer 1 skattesoftware?

Følgende artikel hjælper dig med: TurboTax Review 2023 | Stadig nummer 1 skattesoftware?

I denne TurboTax-anmeldelse vil du se, at det er et af de mest populære skatteforberedende softwareprogrammer derude, og det er der god grund til.

Det tilbyder en trin-for-trin-proces til at forberede din skat, så du kan være sikker på, at hvert I er prikket, hvert T er krydset, og hvert berettiget fradrag er taget.

De sørger for årlige skatteopdateringer og sikrer, at deres kunder overholder den forvirrende og konstant skiftende skattekode.

TurboTax er en populær skatteforberedelsessoftware, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at indsende dit afkast hjemmefra. Udover den gratis version tilbyder den tre gør-det-selv-versioner, der spænder mellem $40 og $90. Hvis du vil have eksperthjælp, kan du vælge en af ​​deres tre “Live” versioner, som varierer i pris fra $90 til $170.

Sådan virker TurboTax

TurboTax er et produkt fra Intuit, det samme firma, der ejer Mint.com og QuickBooks. De leverer deres software i både offline versioner (cd eller download) og i de stadig mere populære online versioner. Jeg har brugt TurboTax tidligere, og jeg nyder deres produkt. Deres fremragende brugergrænseflade kan faktisk gøre skatteregistreringsprocessen en lille smule fornøjelig.

Sikkerhed for nøjagtighed

Deres software er perfekt til den person, der føler sig ret sikker på at udarbejde deres skatteformularer, men som måske har brug for lidt ekstra sikkerhed for nøjagtighed. TurboTax har altid tjekket dine afkast for fejl.

Dette giver en omfattende og strømlinet gennemgang af din returnering, der kontrollerer for manglende, ufuldstændige eller modstridende oplysninger. Programmet guider dig derefter gennem at rette disse fejl, inden du arkiverer.

Arkivering hurtigt og nemt

Indgivelse af dine selvangivelser med TurboTax er enkel og smertefri, takket være funktionen til automatisk udfyldning. Alt du skal gøre er at tage et billede af din W-2, bekræfte dine data, og dine oplysninger vil automatisk udfylde den relevante sektion af dine skatteformularer.

TurboTax-mobilappen giver dig adgang til hele pakken af ​​TurboTax-produkter når som helst og hvor som helst. Mobilappen tilbyder et virtuelt assistent-hjælpesystem, der giver dig mulighed for nemt at se og søge i FAQ-sektionen og stille spørgsmål ved hjælp af et tekstlignende program i appen.

Disse spørgsmål besvares 24/7. Endelig kan Apple Pay-kunder betale for deres TurboTax-forberedelse med et tryk på fingerspidsen på iOS.

TurboTax kan hjælpe dig med at spore din refusion, når du officielt har indgivet din returnering. IRS anslår, at det tager omkring 21 dage fra indsendelsestidspunktet, til de fleste indgivere modtager en skatterefusion.

I tilfælde af en forsinkelse i behandlingen af ​​din returnering, kan du med fordel tjekke sektionen “Hvor er min tilbagebetaling” på TurboTax’ hjemmeside for information. De giver flere ressourcer med almindelige årsager til forsinket skatterefusion.

Kundesupport med TurboTax Live

Det plejede at være, at skatteregistratorer, der krævede tid ansigt til ansigt med en professionel (som mange skatteydere gør), var uheldige med TurboTax, da det ikke havde nogen fysiske filialer, hvor du faktisk kunne mødes med en skatteprofessionel. Men TurboTax skabte en genial løsning på dette problem ved at introducere TurboTax Live.

Dette program giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en skatteekspert for personlig skatterådgivning og svar, samt en en-til-en gennemgang af dit afkast. De kan endda underskrive og arkivere for dig. Muligheden for livehjælp er også tilgængelig på spansk.

Du kan være sikker på at bruge TurboTax Live, fordi de søger over 350 skattefradrag for at garantere, at du vil modtage den bedst mulige refusion. TurboTax garanterer også korrekte afkast, og de vil betale eventuelle IRS-bøder, hvis de tilfældigvis kommer til at ødelægge noget. Selvfølgelig skal du dobbelttjekke, at de oplysninger, du indtaster, er korrekte. TurboTax har ingen mulighed for at vide, om du har transponeret et par cifre.

🔥 Anbefalede:  Atlas VPN Review 2023: Er det lovligt? Er det en fidus?

TurboTax Live understøtter også sine tjenester med en revisionssupportgaranti. Dette betyder, at hvis du bliver revideret, vil TurboTax yde løbende assistance gennem hele den stressende revisionsproces.

Min anmeldelse af TurboTax Live Support

Jeg ramte en hage, da jeg forsøgte at finde ud af de medicinske opsparingskontooplysninger gennem min kones arbejde. Vi havde endnu ikke opbrugt vores årlige opsparing på den konto (som er en “brug-det-eller-tab-det” medicinsk opsparing), og jeg kunne ikke finde ud af, om vi stadig havde tid til at bruge det, der er tilbage derinde, eller hvis vi allerede er uheldige.

Jeg klikkede på knappen “Eksperthjælp” for at få direkte hjælp, og inden for et par minutter ringede en venlig skatteprofessionel ved navn Colleen til mig og oprettede en envejsvideo. Hun hjalp mig med at finde ud af, at vi var nødt til at få den rigtige 1099-SA-formular fra min kones arbejdsgiver for at kunne udfylde vores skat.

Hun fortalte mig også, at vi havde indtil skattedagen til at opbruge vores årlige medicinske opsparingskonto.

Colleen havde ikke denne information lige ved hånden og var nødt til at lave lidt research for at finde den. Helt ærligt, det fik mig til at føle mig lidt bedre med min forvirring. Det var helt klart, at de skattemæssige professionelle hos TurboTax Live vil gå den ekstra mil for at få det rigtige svar, selvom du har et ualmindeligt spørgsmål.

Find det TurboTax-produkt, der passer til dig

Du kan få adgang til TurboTax Live på alle produktniveauer. Det betyder, at der nu er otte potentielle produktniveauer, du kan vælge imellem. Du spekulerer måske på, hvilket TurboTax-produkt der passer til dig.

Lad os først gennemgå DIY-versionerne.

TurboTax Federal Free Edition (gratis)

Skatteydere, der indgiver en 1040EZ, 1040A eller en simpel 1040, kan kvalificere sig til TurboTax’s gratis udgave af deres software, uanset indkomst. Denne version er meget ligetil: den stiller dig spørgsmål, kontrollerer for fejl og hjælper dig derefter med at e-file gratis.

Du bør ikke bruge denne udgave, hvis du skal specificere dit afkast, fordi du har et realkreditlån, udgifter til børnepasning, donationer til velgørende formål eller lægeudgifter. Denne version kommer med de samme garantier som de andre betalingsversioner. Filers, der bruger den gratis udgave, har ikke adgang til live support.

Men et udvidet sæt af selvhjælpsværktøjer er tilgængeligt, hvis du støder på et problem, som du er usikker på.

Derudover er den statslige version af denne udgave også helt gratis, hvilket betyder, at skatteydere med enklere økonomiske situationer kan indgive alle deres skatter for $0.

Kom godt i gang med TurboTax Federal Free Edition.

TurboTax Deluxe ($39)

Dette er den mest populære TurboTax-software, som virksomheden tilbyder. Den henvender sig til den gennemsnitlige skatteyder uden investeringer, udlejningsejendomme eller selvstændig erhvervsindkomst. Denne version hjælper dig med at fuldføre dine specificerede fradrag og finde tilgængelige kreditter.

TurboTax Deluxe kommer med ItsDeductible™. Denne funktion hjælper dig med at bestemme fradragsværdien af ​​doneret tøj, husholdningsartikler og andre velgørende donationer. Det inkluderer også Audit Risk Meter™, som giver dig en visuel indikation af din mulige revisionsrisiko. Og endelig har det Audit Support Center. Dette giver dig ret til en-til-en vejledning fra en skatteprofessionel om, hvad du kan forvente, og hvordan du forbereder dig i tilfælde af, at du bliver revideret.

🔥 Anbefalede:  Fra Indiens gader til din tallerken: क se Kulchas grundlægger Manas Wadhwa bringer smagen af ​​autentiske indiske kulchaer med et sundt twist

Deluxe CD/Download-produktet er tilgængeligt for $69,99, og onlineversionen er $39. Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Deluxe.

TurboTax Premier ($69)

Premier-udgaven tilbyder dig alt, hvad du får med Deluxe-softwaren, plus support relateret til investeringer og/eller lejeejendomme.

Med premierudgaven kan du hurtigt importere dine investeringsdata fra forskellige institutioner. Skatteydere, som også er udlejere, vil opleve, at dette program hjælper dig med hurtigt at finde fradrag i forbindelse med dine lejeboliger.

Cd’en eller downloadversionen af ​​TurboTax Premier koster $99,99, med onlineversionen til $69. Du kan tilføje statsarkivering til Premier-udgaven for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Live Premier.

TurboTax selvstændig ($89)

Denne udgave – tidligere kaldet Home & Business-udgaven – er ombygget til at være endnu mere nyttig for selvstændige skatteydere. Programmet giver iværksættere, freelancere og side-hustlere service året rundt gennem QuickBooks Self-Employed.

Sådan fungerer det: Du kan knytte dine bankkonti og kreditkort til QuickBooks, og ExpenseFinder™-funktionen vil scanne og kategorisere dine udgifter for at finde fradragsberettigede forretningsudgifter, som du ellers ville glemme alt om.

Home and Business Edition er stadig tilgængelig i CD/Download-versioner, og koster dig $109,99. Onlineversionen for selvstændige er $89.

Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom i gang med TurboTax Self-Employed eller sammenlign TurboTax med andre skattesoftwarevirksomheder til små virksomheder.

TurboTax Live (assisteret)

Lad os derefter tage et kig på TurboTax Live-udgaverne. Hver af disse versioner ligner dens modstykke ovenfor, men giver dig også adgang til en skatteekspert for ubegrænset assistance.

TurboTax Live Basic ($0)

Ligesom Federal Free Edition er TurboTax Live Basic-udgaven beregnet til at hjælpe dem med simple skattesituationer med at navigere i deres arkivering. Men denne udgave tilbyder dig live, on-screen, on-demand hjælp fra en skatteprofessionel, og al rådgivning fra den professionelle er garanteret. Du har også adgang til ubegrænset skatterådgivning året rundt, on-demand.

Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Live Basic.

TurboTax Live Deluxe ($89)

TurboTax Live Deluxe tilføjer live, on-screen, on-demand-hjælp fra en skatteprofessionel til den mest populære TurboTax-software. For enhver skatteyder, der ønsker at sikre sig, at de gør krav på alle tilgængelige fradrag og kreditter, med garanti fra en skatteeksperts rådgivning, er TurboTax Live Deluxe-muligheden et glimrende valg.

Live Deluxe-versionen af ​​TurboTax hjælper skatteyderne med at markere alle relevante felter vedrørende fradrag for realkredit- og ejendomsskat, donationer til velgørende formål og rentefradrag for studielån. Det inkluderer selvfølgelig også alle funktionerne i Live Basic-versionen.

Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Live Deluxe.

TurboTax Live Premier ($139)

Live Premier-udgaven tager Deluxe-udgaven et par skridt videre ved at give dig den støtte, du har brug for til dine investeringer eller udlejningsejendomme. Da fast ejendom og andre investeringer helt sikkert kan komplicere dit samlede skattebillede, er denne støtte en kæmpe fordel. Det vil give dig den ro i sindet, der følger med en skatteprofessionel garanteret rådgivning.

Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Live Premier.

TurboTax Live selvstændig ($169)

De selvstændige, der kan føle sig overvældet af deres skattemæssige situation, kan henvende sig til TurboTax Live Self-Employed-udgaven for at få hjælp. Det inkluderer alle de værktøjer, der er tilgængelige i den almindelige selvstændige udgave, plus en live skatteekspert. Dette vil hjælpe med at besvare de svære at fastlægge skattespørgsmål om selvstændig erhvervsvirksomhed. (Kan jeg trække mine forsyninger fra, hvis jeg arbejder hjemmefra? Er alle måltider på en professionel konference fradragsberettigede?)

🔥 Anbefalede:  Brug af generativ AI til Content Marketing

Et par nye funktioner er blevet tilføjet for nylig, som vil være nyttige for freelancere og selvstændige. Den ene er den nemme import af din 1099-MISC-formular. Den anden funktion er, at du kan få adgang til din Skattevurdering året rundt efter at have indgivet din skat.

For en selvstændig erhvervsdrivende vil disse to nye frynsegoder være gavnlige.

Du kan tilføje statsarkivering til denne udgave for $39.

Kom godt i gang med TurboTax Live Self-Employed.

Ny! TurboTax Live (fuld service)

TurboTax har netop introduceret en gør-det-for-dig skattetjeneste. Priserne er $169 (Basic), $219 (Deluxe), $329 (Premier), $359 (selvstændig) og $999 (Business).

Kom godt i gang med TurboTax Live (Full-Service).

Særlige omstændigheder

Militære folk, inklusive alle aktive militære og reservister, kan indgive deres skat gratis med TurboTax Online-produkterne. Dette inkluderer både statslige og føderale skatter og er gyldigt for Free Edition, Deluxe, Premium og Self-Employed.

Denne fordel omfatter dog ikke TurboTax Live-versioner eller TurboTax CD/Download-produkter.

TurboTax Generel kundesupport

Skulle du få brug for hjælp på et tidspunkt, har TurboTax et par telefonnumre, du kan ringe til.

  • 800-446-8848 (mest almindelige nummer angivet til kundeservice)
  • 888-777-3066 (gratisnummer)

Hvis du håber på at opleve den kortest mulige ventetid (og hvem er ikke det?), er det tilrådeligt at ringe først om morgenen. Timerne for service er 8.00-17.00 PST.

Kan jeg nedgradere min TurboTax?

Hvis du er bekymret for at vælge et højere niveau af TurboTax-produkter, end du har brug for, er her hvad du skal gøre. Gå videre og indtast dine data for det niveau, du mener, du har brug for, og se din forventede refusion eller skyldige beløb.

Nu vil du med sikkerhed beslutte, om du vil gå videre og arkivere på det niveau, du brugte. Du kan kun nedgradere eller flytte til et lavere omkostningsniveau for TurboTax, hvis du endnu ikke har indsendt din selvangivelse. Så hvis du overvejer at rykke et niveau ned, så tænk dig om to gange, før du vælger muligheden for at indsende din retur.

Hvis du vil nedgradere, måske fra TurboTax Premier til TurboTax Deluxe, skal du vælge “ryd og start forfra” på siden. Igen kan du kun gøre dette, hvis du ikke har indsendt returneringen.

TurboTax-garantier

TurboTax blev ikke ved et uheld førende inden for skattesoftware. De sammensætter et godt, solidt produkt og står bag det. De forpligter sig over for deres kunder til at være nemme at bruge og 100 % nøjagtige og give den maksimale refusion.

Alle deres versioner kommer med en pengene-tilbage-garanti. Alle deres onlineversioner er gratis at bruge indtil det tidspunkt, hvor du arkiverer. Så der er ingen skade i at give dem en tur, hvis blot for at se, hvilken slags refusion du ender med i år.

TurboTax

5,0

Turbotax er USA’s #1 skattesoftware. Besvar enkle, ikke-taxiske spørgsmål. Start gratis.

Vi tjener en kommission, hvis du klikker på dette link og tilmelder dig uden ekstra omkostninger for dig.