‘Tryllestav’ til at skalere Ethereum til at være open source: StarkWare’s Prover

Følgende artikel hjælper dig med: ‘Tryllestav’ til at skalere Ethereum til at være open source: StarkWare’s Prover

‘Kundemærke øjeblik for skalering af Ethereum’ Annonceret ved stor samling af Ethereum-fællesskabet

Verdens mest produktive Zero Knowledge-software – “tryllestaven” til at skalere Ethereum – skal være open source, blev det annonceret søndag den 5. februar.

STARK Prover er motoren, der genererer kryptografiske beviser, som komprimerer hundredtusindvis af transaktioner til indsendelse til Ethereum på færre kilobyte end et smartphone-foto.

Det driver Starknet og StarkEx, som tilsammen har skaleret flere transaktioner på Ethereum end alle andre “Layer 2” (L2) skaleringsløsninger tilsammen. STARK er klassen af ​​kryptografiske protokoller, der bruges af StarkNet og StarkEx til at levere skala og samtidig bevare Ethereums sikkerhed.

StarkWare afslørede planen om at open-source STARK Prover på søndag ved den største L2-begivenhed, der nogensinde er afholdt – StarkWare Sessions 2023 i Tel Aviv, en stor forsamling i Ethereum-samfundet. Det vil blive kendt som Starknet Prover.

StarkWare understregede, at planen vil tage tid at implementere, men udtalte, at når den er færdig, vil hele Starknet-teknologistakken være open source.

“Dette er et skelsættende øjeblik for skalering af Ethereum og i bredere forstand for kryptografi,” fortalte Eli Ben-Sasson, præsident og medstifter hos StarkWare, til en skare på 500 blockchain-udviklere og industriledere. “Det vil sætte STARK-teknologien på sin retmæssige plads, som et offentligt gode, der vil blive brugt til gavn for alle.

“Vi tænker på Prover som STARK-teknologiens tryllestav. Det genererer forunderligt de beviser, der tillader ufattelig skalering. Men selvfølgelig er det faktisk ikke magi, det er robust kryptografi, og i dag siger vi, at alle, der vil, skal gøre det til deres eget. De bør vide præcis, hvordan det virker, ændre koden, redigere koden og distribuere den videre.”

🔥 Anbefalede:  PC-spillere strømmer til Windows 11, siger ny Steam-undersøgelse

Ben-Sasson, medopfinder af STARKs, talte kl StarkWare Sessions 2023, en to-dages begivenhed i Tel Aviv for industriledere, udviklere og forskere, der er interesserede i at skalere Ethereum. Han kommenterede: “Mere end nogensinde efter FTX-chokket skriger crypto efter løsninger, der vil levere skala og UX. For det er nøglen til at give folk selvtillid til at vælge en renere kryptooplevelse, nemlig selvforsorg.

“Hvert skridt, vi tager for at levere infrastruktur og gøre den tilgængelig og decentraliseret, er en katalysator for udviklere at bygge. Og jo hurtigere og bredere de bygger, jo hurtigere vil vi se masseonboarding til løsninger, der virkelig sætter folk i stand til at administrere deres egne midler. Så der er en direkte linje mellem open-sourcing nøgleteknologi og popularisering af selvforsorg.”