Truebill vs Mint: En detaljeret sammenligning

Følgende artikel hjælper dig med: Truebill vs Mint: En detaljeret sammenligning

I dag er der mange mennesker, der lever løn til lønseddel, og for dem er det afgørende at holde styr på penge. At vide, hvor dine penge går hen, og hvordan du bruger dem, kan gøre en enorm forskel i din opsparing. Der er mange apps, der kan hjælpe dig med at budgettere og administrere din økonomi. Nogle populære er Truebill og Mint. Men hvilken er bedst? I denne artikel vil vi lave en detaljeret sammenligning af Truebill vs Mint. Sammen med Rocket Money vs Mint vil vi også besvare spørgsmål som er Mint gratis? Er det sikkert? Lad os komme i gang.

Truebill vs Mint: En detaljeret sammenligning

Apps til at spare penge er blevet mere og mere populære. På grund af den stigende pris på ting, er den nye generation opsat på at forvalte deres penge på en bedre måde. Disse apps er praktiske og fungerer som enhver almindelig app. Lad os nu begynde vores Rocket Money vs Mint sammenligning ved at lære om Rocket Money og Mint.

Om Rocket Money (tidligere Truebill)

Lanceret i 2015 som Truebill, dette pengebesparende platform er i dag kendt som Raketpenge. Platformen har mere end 3,4 millioner brugere, der i alt har sparet mere end 245 millioner dollars ved at bruge denne app og set mere end 155 millioner dollars blive annulleret fra ubrugte abonnementer. Appen har en 4,5-stjernet vurdering takket være mere end 22.000 bedømmelser, som den har fået. Holdet bag appen hævder, at de kan hjælpe dig med at spare penge ved at give dig mulighed for at spare mere og bruge mindre. Appen hjælper dig med at skære ned på dine abonnementsomkostninger ved at spore dine abonnementer og annullere dem for dig.

Ved at bruge appen kan du konstant tjekke, hvor dine penge går hen, og appen advarer dig også om vigtige begivenheder, så du ikke går glip af dine mål for ting som en nødfond eller feriefond. Appen kommer også med en autopilotfunktion, hvor appen tager ansvaret, lærer dine vaner og hjælper dig med at spare penge på ting, uden at du behøver at tænke over det.

Det er ikke det, at appen også hjælper dig med at spore og forstå din kreditscore. Ved at bruge appen kan du også få de bedste priser på din regning ved at forhandle og sænke beløbet på dine eksisterende regninger. Det kan du også opsæt dit budget, som appen ser på og holder styr på for at sikre, at du holder dig i kø ligesom en fitness-tracker.

Ved at bruge appen kan du også se på dine aktiver og gæld ét sted for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af din økonomiske situation. Endelig er appen tilgængelig til download i App Store, Google Play Store eller brugbar via hjemmesiden.

Om Mint

Mynte er en anden Finance-app, der hævder at gøre det nemt at administrere penge, og den blev oprettet i 2006, før den blev erhvervet af Intuit i 2009. Med en vurdering på over 4 stjerner hævder appen at være den mest downloadede app til privatøkonomi. Ved at bruge denne app kan du sikre dig alle dine indtægter og udgifter vises på ét sted. Det betyder, at du nu kan se din P- og L-konto til enhver tid og få en bedre forståelse af din økonomiske situation. Appen hævder at have hjulpet folk med at spare et samlet beløb på mere end 2 millioner dollars til dato.

Mint har også et meget sikkert system på plads, som betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dine penge, når du først har sat din lid til denne app. Appen er tilgængelig i App Store og Google Play og kan bruges via hjemmesiden. Appen kan også bruges til at tjekke din kreditscore gratis, og du kan overvåge den samme. Udover det har appen også en regningsbetalingsporer, budgetmålsporing, budgetadvarselsfunktion og tilbud og tips om kreditkort, lån, forsikringer, studielån osv.

Appen giver dig også adgang til forskellige lommeregnere som pensionsberegner, låneberegner, rejsebudgetberegner og købmandsbudgetberegner blandt andre, som du kan bruge til at planlægge dit forbrug/besparelse på forskellige varer. Nu hvor vi kender til både Truebill og Mint, er det tid til Truebill vs Mint sammenligning.

🔥 Anbefalede:  Google Bard-integration med Google Sheets

Truebill vs Mint

Den sammenligning, som vi er ved at se, består af forskellige aspekter. Begge apps vil blive sammenlignet baseret på nogle fælles funktioner, som de forventes at tilbyde, og de vil hver især få point for at være den bedre app i enhver kategori. Appen med flere point vil i sidste ende være den, der er det bedre alternativ. Så lad os begynde med en sammenligning af Truebill vs Mint.

Budget funktion

Da begge apps er optaget af budgettering, økonomisk planlægning og at spare penge, må dette være det vigtigste punkt at sammenligne de to. Nu synkroniserer begge disse apps din bankkonto for at få en idé om dit forbrug på forskellige varer, og i henhold til det opbygger de et estimeret budget eller diagram, hvor du kan se alle dine udgifter på forskellige varer hver måned.

Kategorier som mad, husleje osv. oprettes. På Mint tildeles værdier, som kan ændres, hvis de er forkerte og du kan se på dit månedlige forbrug og også se på, hvor meget mere du har råd til at bruge. Truebill på den anden side udgør et historisk forbrugsmønster og beregner også forbrugsgodtgørelser for forskellige kategorier for at hjælpe dig med budgettering.

Med funktionerne, der er mere eller mindre ens, kommer forskellen ned på, at Truebill er en mere mobilvenlig app, mens Mint er den samme for desktop- og app-brugere. Mint giver dig også mulighed for at bruge alle funktioner gratis på Truebill skal du betale for premium-versionen ellers har du ikke lov til at oprette ubegrænsede budgetter og heller ikke tilpassede budgetkategorier. Så i betragtning af alt, går det første punkt til Mint for at være helt gratis at bruge og tilbyde flere værktøjer.

Kreditscore

Begge apps lader dig tjekke din kreditscore gratis og overvåge den. Mint, de har indgået et samarbejde med TransUnion, så du kan tjekke dine kreditscore gratis. Også, når TransUnion sender Mint en opdatering vedrørende kreditscore, informerer appen dig om det samme.

Det samme sker med Premium Truebill-brugere, der er advaret om ændringer i kreditscore og kan også få kreditvurderingsrapporter at tjekke. Igen ser du, at Truebill kommer til kort, og pointen går til Mint, fordi begge apps giver lignende funktioner, men Mint gør det gratis.

Besparelsesfunktion

Ja, budgettering er lavet, men du skal også spare penge for at gøre appen mere nyttig. Med Mint er alt, hvad du skal gøre, at vælge et mål og arbejde dig hen imod det, sige, at du vil betale af på din gæld, så du sætter det mål og starter rejsen mod at nå det. Hvorimod processen på Truebill er opdelt i finere stykker appen fortæller dig din månedlige indkomst, hvor meget der er brugt, hvor meget der er tilbage, regninger der skal betales mv.

Premium-versionen af ​​appen giver dig mulighed for at bruge flere funktioner, hvor du kan oprette flere typer mål, hvor du kan bruge tilpassede overførsler eller AI-baserede overførsler til at hjælpe dig med at spare penge. Denne del af Truebill vs Mint-sammenligningen virker mere som et uafgjort resultat, fordi Truebill tilbyder flere muligheder, men kræver, at du betaler for premium-tjenesten.

Abonnement

Mint-appen kommer med mange funktioner, hvoraf de fleste er gratis. Men er mynte gratis? Ikke helt, appen har en månedlig afgift på 4,99 dollar som giver dig en annoncefri version af appen og giver dig nogle flere detaljer og funktioner. Gennem sit partnerskab med BillShark får du også adgang til regningsforhandlingstjenester.

På den anden side tilmelding til Truebill Premium koster mellem 3 og 12 dollars som opkræves i henhold til deres løn, hvad er fair model. Ved at betale for præmie får du funktioner som ubegrænsede budgetter og brugerdefinerede budgetkategorier, premium kundesupport, AI-baseret sparefunktion, saldosynkronisering i realtid, kreditrapporter, forsikringsoplysninger og regningsannulleringsservice.

Mere eller mindre Truebill igen ville have vundet kampen på grund af dets imponerende udvalg af funktioner, men Mint tilbyder flere funktioner, når den gratis version af begge apps sammenlignes, hvilket giver dem endnu et point.

Så hvis vi skulle afslutte Truebill vs Mint-sammenligningen lige her, så ville der ikke være nogen tvivl om, hvem der dukker op som vinderen blandt de to. At være gratis og samtidig tilbyde flere tjenester gavner Mint og hjælper det med at komme sejrrigt ud her, men lad os se på et par unikke funktioner i begge apps for at se, om Truebill har noget mere interessant i ærmet for at udjævne kampen.

🔥 Anbefalede:  De bedste Canva-alternativer for 2023 (sammenligning)

Læs også: Yotta Savings rente, gebyrer, anmeldelse

Rocket Money vs Mint: Nogle andre funktioner

Så med Mint og Truebill-sammenligningen udført for nogle af de fælles funktioner, er det nu tid til Rocket Money vs Mint baseret på deres unikke funktioner. Lad os se, om vi har en ny vinder eller det samme gamle resultat her også.

Raketpenge

Mens den grundlæggende forudsætning for appen hjælper dig med at holde et budget og spare penge, er appen ikke begrænset til netop det. Ved at bruge denne app kan du bruge appen til at fremhæve de abonnementer, som du længere bruger, men stadig betaler for. Premium-brugere får et concierge-team, der vil undersøge det og annullere abonnementet for dig og hjælper dig med at spare penge.

Du kan også bruge appen til find selv tilbud på regninger, forsikringer og andre forsyningsselskaber. Her uploader du regningen på appen og beder den finde dig et billigere alternativ i stedet for en nedgradering. Dette hjælper dig med at spare penge på forskellige forsyningsbetalinger, men til gengæld bliver du opkrævet mellem 30 og 60 % af opsparingsbeløbet som et succesgebyr, som du betaler efter dit ønske.

Endelig har Rocket Money også et kreditkort, som du kan eje, hvis du er premium-medlem, og ved at bruge dette kort kan du opbygge din kreditscore, mens du holder din kreditudnyttelse lav. Alle disse punkter gør det godt for Rocket Money at vinde denne sammenligning mellem Truebill vs Mint.

Mynte

Mint vandt sammenligningen vs Truebill ovenfor baseret på blot de fælles funktioner, men det forhindrer den ikke i at have unikke funktioner forude. Der er flere ting, som denne app er i stand til, og vi ser på det nedenfor.

Hvis du har en investeringskonto, kan det samme parres med Mint, så du kan spore dine investeringer eller portefølje fra denne app selv. Appen har også indgået et samarbejde med Møntbase som gør det muligt for brugere at spore deres Bitcoin-besiddelser gennem appen.

Hvis det ikke var nok, kan du også spore din nettoværdi ved at bruge denne app, når du har tilsluttet alle dine konti til appen. Appen kan bruges til sæt rykkere for eventuelle indgående fakturaforfaldsdatoer eller lav saldo på kontoen, som så hjælper dig med at undgå overtræksgebyrer ved at advare dig i tide.

Mint gør igen, hvad den gør bedst og giver dig de fleste af disse unikke funktioner gratis i modsætning til Truebill, som kun giver de unikke funktioner væk til premium-medlemmer. Imidlertid er de unikke tjenester, der tilbydes af Truebill, bedre end blot de ekstra sporingsfunktioner, der tilbydes af Mint, og derfor kommer Truebill marginalt sejrrigt ud i Rocket Money vs Mint-sammenligningen baseret på deres unikke funktioner.

Er mynte gratis?

Som nævnt ovenfor er Mint og Truebill begge gode finansapps, der hjælper dig med at udarbejde et budget for dig selv og spare penge. Begge apps er tilgængelige for download til Android såvel som iOS-brugere og kan også bruges via hjemmesiden, dog er apps ikke helt gratis.

Mint vandt gentagne gange kampe mod Truebill på grund af dets funktioner og på grund af at være fri, hvorfor du måske har spørgsmålet: er Mint gratis? Men i det større billede kommer det ned til, at det meste af appen er gratis at bruge.

Når du sammenligner de gratis versioner af begge apps, fremstår Mint som den bedre mulighed da de fleste af funktionerne i appen er tilgængelige til brug gratis. Men at betale 4,99 dollars om måneden for Mint giver dig adgang til visse ekstra funktioner, som du har råd til at gå glip af, hvilket ikke ligefrem er tilfældet med Truebill, hvis premium-konto er mere en nødvendighed for at få adgang til nogle af de bedre funktioner, og det Derfor føles det, som om Mint-appen er så godt som gratis. Dette er grunden til, at Mint-appen vandt gang på gang i Truebill vs Mint-sammenligningen.

Er mynte sikkert?

Mint er en app bygget til at styre din økonomi, og det betyder, at penge er involveret. Du skal også knytte din bankkonto til appen. Så dette bringer spørgsmålet om, er Mint sikkert, ind i billedet. Dette er en app, der hævder at tilbyde dig lige så meget sikkerhed som din bank, hvis ikke mere.

🔥 Anbefalede:  Sådan laver du søgeordsgruppering: En detaljeret begyndervejledning

Appen har på plads 128-bit SSL-kryptering og overvåger også ting for din sikkerhed ved hjælp af tredjepartswebsteder som TRUSTe og VeriSign. Også efter tilknytning af bankkontoen har du mulighed for at oprette en pinkode for at indtaste kontoen på appen.

Brug af denne app giver dig også mulighed for at slette din konto eksternt ved hjælp af en anden computer eller enhed, hvis din primære enhed bliver væk eller stjålet, hvilket hjælper dig med at undgå så mange problemer.

Dine aktiviteter overvåges også eksternt, og i tilfælde af at der er usædvanlig aktivitet på din, bliver du øjeblikkeligt advaret om det samme, så du kan træffe rettidig handling. Med alt dette på plads, kan du stole på, at Mint-appen er sikker og bekymret for dine penge lige så meget som dig, hvis ikke mere.

Er Truebill sikkert?

Igen taler vi om en finansiel service-app, og det betyder, at sikkerhed og sikkerhed er en prioritet. Og for at give dig bare, at appen har 256-bit kryptering på plads, og hjemmesiden har også en SSL certifikat.

Appen bruger Plaids tjenester til at oprette forbindelse til andre finansielle institutioner, hvilket betyder, at der er et sikkert netværk, der bruges til at få adgang til følsomme data. Appen hævder også ikke at sælge dine data til tredjeparter. Dette burde være nok til at besvare spørgsmålet om Truebill sikkert, men der er mere.

Det amerikanske forsvarsministerium gemmer sine følsomme data hos Amazon Web Services hvilket også er der, hvor Truebill gemmer sine brugeres data, så du kan se det sikkerhedsniveau, du bliver tilbudt. Så du kan se, når det kommer til sikkerhed Truebill vs Mint producerer et slips. Begge apps er forpligtet til at beskytte dine oplysninger og penge mod potentielle hackere eller svindlere.

Læs også: Cash App vs Venmo vs Zelle: Hvilken er den bedste?

Fordele og ulemper ved Truebill og Mint

Indtil videre har kampen for det meste været jævn, hvor Truebill og Mint klarer sig godt mod hinanden, og Mint er marginalt bedre. Så det sidste terningkast ser os sammenligne fordele og ulemper ved begge apps for én gang for alle at beslutte, hvilken app der er bedre.

Fordele

For Mint er dets største pro at tilbyde næsten alle funktionerne uden omkostninger, mens for Truebill kan premium-brugere forhandle deres regninger og bede om bedre priser, som hjælper dem med at spare penge. Du opretter tilpassede budgetter på Mint og sporer også din investering og Bitcoin-beholdning, mens du Truebill overvåger dine månedlige abonnementer og skærer abonnementer, som du ikke længere bruger.

Mint er lige så god at bruge på telefoner som en stationær, og du kan også spore din nettoværdi ved at bruge appen, mens Truebill hjælper dig med nyttig indsigt om dit forbrug, som du kan bruge til at forbedre dine forbrugsvaner og spare penge.

Ulemper

Problemet med Mint, som mange brugere støder på, er, at der er synkroniseringsproblemer, der gør appen uønsket at bruge og tvinger brugerne til at gå efter dens alternativer, mens Truebills største problem er, at den beder folk om at betale for premium-tjenester, der låser op jo mere nyttige funktioner.

Mint mangler på området for at levere funktioner som annullering af regninger og forhandling som er nyttige for en app af denne art, mens Truebill ikke er så god til at budgettere, som en app af denne art burde være, især med den gratis version.

Så hvis vi ser på fordele og ulemper ved begge apps, så er det klart, at i denne Rocket Money vs Mint-sammenligning klarer Mint sig igen bedre, fordi den har det samme antal ulemper som Truebill, men samtidig har den også flere fordele.