Tror du, at du ikke er god nok til at starte en virksomhed? Læs dette…

Følgende artikel hjælper dig med: Tror du, at du ikke er god nok til at starte en virksomhed? Læs dette…

Jeg er nok den sidste person, du nogensinde ville forvente at være god til salg og marketing.

Da jeg voksede op, var jeg genert, og jeg studerede meget. Jeg var en straight A-elev, kaptajn for matematikholdet, og jeg tog SAT’erne i 4. klasse, så jeg kunne deltage i “nørd”-lejr.

Før jeg stoppede og gik all in på mine virksomheder, var jeg hardwareingeniør hvor Jeg stirrede på en computerskærm hele dagen lang ser på snoede grønne linjer som billedet nedenfor.

Faktisk troede jeg aldrig på, at jeg kunne starte en succesrig virksomhed, fordi jeg var det ikke god nok til salg og marketing og jeg havde heller ikke personligheden til det.

Fortæller du mig, at jeg aktivt skal promovere og sælge mine produkter til kunder? Yuck.

Siger du til mig, at jeg skal formilde vrede kunder, selvom det ikke er min skyld? Nej tak.

Samlet set var salg og marketing en færdighed, der Jeg troede aldrig, jeg ville være god nok til at lære.

Føler du nogensinde sådan om at starte egen virksomhed? Har du nogensinde begrænsende overbevisninger om du vil være i stand til at lykkes?

Forhåbentlig vil dette indlæg ændre din tankegang.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

En personlig historie om urealistiske forventninger

For et stykke tid tilbage besluttede jeg, at jeg skulle lære min datter at cykle helt alene uden træningshjul på. Og jeg var super begejstret for det.

Lige siden jeg blev far, havde jeg drømt om dette eventyrøjeblik, hvor jeg ville lære min datter at cykle for allerførste gang…Og det skulle være magisk.

Jeg holdt hendes sæde og styr, gav hende et blidt skub og så på hende glide ud i solnedgangen da hun lærte at balancere sig selv på to hjul.

Og i slutningen af ​​sin lektion ville hun være så taknemmelig for at have fået hendes fantastiske far til at lære hende at cykle hun ville konstant give mig kram og kys hele vejen hjem.

***Suk***

Nå, jeg må have røget crack den dag, for det var slet ikke sådan, det foregik. Faktisk var det ikke engang tæt på.

I stedet for at give hende et blidt skub og se hende ride afsted i solnedgangen, gav jeg hende et skub og hun væltede straks om på siden.

Så løftede jeg hende op, gav hende endnu et skub og hun faldt om igen. Dette skete gentagne gange, indtil klynken og den tårerne begyndte at komme ud.

Har du nogensinde set de reklamer og film, hvor faren og barnet har det så sjovt med at lære at cykle? Det er komplet BS.

Hvor pokker er alle de manglende scener, hvor barnet græder og smelter sammen? Hvor er alle de scener, hvor barnet vil du bare sige op?

🔥 Anbefalede:  6 bedste WordPress forfatterboks-plugins til 2023 (sammenligning)

Jeg er ikke god nok! Det er for svært

Jeg er ikke bitter:) Men det, der generede mig mest ved hele cykeltimen var, at min datter blev ved med at gentage for sig selv, at hun var ikke god til at cykle.

Og hun sagde det på den måde hun overbeviste sig selv om, at hun aldrig nogensinde ville blive god nok på det heller.

Generelt har jeg haft det rigtig dårligt med situationen siden det var delvist min skyld.

Jeg fik hende til at stige på en cykel og forventede, at hun skulle lære at ride på kun en enkelt eftermiddag. Jeg pressede hende lidt for hårdt og havde urealistiske forventninger.

Så vi stoppede for dagen og besluttede at udsætte det et stykke tid, før vi prøvede igen.

At tage tingene langsomt

Den følgende weekend besluttede jeg at prøve noget andet. I stedet for bare at give hende et skub og slippe hende, spændte jeg mine rulleblade på og holdt om hendes ryg, mens hun red. På denne måde kunne jeg støtte hende, hvis hun mistede balancen.

Også hun mærkede mit nærvær bag sig, hvilket gav hende sindsro at hun ikke ville falde ned. På en måde opførte jeg mig som hendes træningshjul.

Langsomt men sikkert kunne jeg mærke at hendes balance var i bedring og hun begyndte at have det lidt sjovere.

Den eftermiddag, efter vi havde stoppet, nød min datter helt sikkert det mere, og det bedste var, at hun gjorde det klør efter at ride igen.

Jeg gør det far!

Spol frem et par weekender mere og min Hollywood-drøm gik endelig i opfyldelse.

Jeg holdt om min datters skuldre på mine rulleskøjter, mens hun cyklede. Og da vi først fik lidt fart, Jeg slap langsomt hendes ryg…

Lavt og se, begyndte hun rider helt alene! Og hun var så glad i slutningen af ​​dagen, at alt, hvad hun kunne tale om, var at cykle.

Jeg fik også min del af kram og kys. Alt i alt var det en fantastisk eftermiddag og sådan en Jeg vil aldrig glemme:)

Er du virkelig ikke god nok, eller er det hele mentalt?

Det sjove ved min datters første reaktion på at lære at ride er det vi som voksne opfører os ofte på samme måde.

Hvor mange gange har du sagt til dig selv, at du ikke kunne gøre noget fordi du ikke var god nok?

Hvor mange gange har du helt nedsat eller afskrevet dig selv fordi du ikke vidste, hvordan man gjorde noget eller prøvede noget en gang, men var dårlig til det?

For mig, Jeg plejede at afskrive mig selv hele tiden, især når det kom til marketing og salg.

Som en kinesisk amerikaner, der besluttede at forfølge ingeniørarbejde som en karriere, blev jeg altid opdraget til at være ydmyg, logisk, passiv og aldrig prale eller pynte på fakta. Generelt er denne type personlighed og adfærd ikke befordrende for markedsføring og salg:).

Faktisk sagde jeg altid til mig selv, at jeg var forfærdelig til markedsføring, fordi videnskaben om menneskelig adfærd gav absolut ingen mening for mig og at sælge noget føltes ekstremt unaturligt.

🔥 Anbefalede:  Hvad virker på sociale medier – 9 tips til virksomheder på sociale medier

jeg hadede taler om mine præstationer. jeg hadede at skulle “promovere” mine produkter og hjemmeside. jeg hadede hele salgsprocessen.

Faktisk, Jeg blev ved med at fortælle mig selv, at jeg “ikke var god nok” i en sådan grad, at jeg begyndte at tro på mine ord. Jeg anede jo ikke, hvad jeg lavede og Jeg forstod det ikke de grundlæggende principper for salg og marketing.

Sådan kommer du forbi “Ikke godt nok”

En af de største grunde til, at jeg troede, jeg var dårlig til markedsføring og salg, var, at jeg ofte forventede øjeblikkelige resultater.

Jeg ville prøve noget, som jeg lærte online, det ville ikke fungere, som jeg havde planlagt og derefter Jeg ville give op.

For eksempel da jeg første gang satte affiliate tilbud på min blog, Jeg forventede, at de ville konvertere med det samme. Men da jeg ikke henviste et eneste salg, blev jeg straks modløs og begyndte at stille spørgsmålstegn ved mine skrivefærdigheder.

Da min kone og jeg første gang lancerede vores e-handelsbutik, lavede vi nul salg pga ingen vidste, at vi eksisterede. Ingen fortalte os, at vi skulle ud og generere vores egen trafik.

Det samme skete med min tilmeldingsformular til e-mail nyhedsbrev. Da jeg første gang forsøgte at starte min e-mail-liste, ingen var villige til at tilmelde sig fordi mit salgseksemplar var grusomt.

Men med tiden og med gentagne fiaskoer begyndte jeg at blive bedre til at markedsføre mig selv. Jeg begyndte at blive bedre til at skrive overbevisende salgstekst. Og med hvert eksperiment fik jeg en bedre forståelse af menneskets psykologi.

Hvad de fleste mennesker ikke er klar over er det den menneskelige hjerne har brug for tid, før visse begreber kan synke ind og denne proces tager ofte et stykke tid for de fleste mennesker.

Alligevel da jeg begyndte at se en lille smule trækkraft og salg, begyndte jeg at have det sjovere.

Og da jeg først blev lidt bedre til at markedsføre mig selv, Jeg blev sulten efter mere information. Så jeg læste bøger, blogs og så videoer, you name it. Og langsomt men sikkert begyndte alt at synke ind.

I dag har jeg denne mærkelig modstridende blanding af asiatisk ingeniørblod og markedsføringsblod blandet inde i mig.

Og selvom jeg nogle gange må bekæmpe mine kulturelle tendenser og modstå mine ingeniørmæssige tilbøjeligheder, tror jeg ærligt talt, at jeg har halvt anstændige salgs- og marketingfærdigheder nu:).

Du kan godt sutter nu, men…

Når det kommer til at starte en virksomhed, oprette hjemmesider, markedsføre dit websted eller opbygge et publikum, ved, at du kommer til at suge til dig i begyndelsen.

Du går ikke at være god nok til at lykkes.

Men jo længere du bliver ved med det, jo bedre bliver du.

Ofte er det bare et spørgsmål om komme over den første pukkel. Og når du først begynder at se lidt fremskridt, kan du endda vokse til at nyde det. Når alt kommer til alt, har vi som mennesker en tendens til at trække mod aktiviteter, som vi er gode til.

🔥 Anbefalede:  0x: Decentraliseret handel til kryptoøkonomien

Selv de største hjerner startede alle fra start. Nøglen er at starte nu og stop med undskyldninger. Fortæl aldrig dig selv, at du ikke er god nok, fordi du er ked af det.

Alle kan lære og alle stinker i begyndelsen.

Vil du have nogen til at holde din hånd, mens du lærer?

Hvis du leder efter nogen til at støtte dig og samle dig op fra jorden, når du falder, så overvej at tage mit e-handelskursus.

Nogle unikke funktioner i min klasse inkluderer.

  • Live online klasser en gang om ugen, hvor du kan stille mig spørgsmål i realtid
  • 24/7 email support
  • Privat Facebook gruppe hvor du kan interagere med andre ligesindede iværksættere
  • Livsvarig adgang for ét engangsgebyr

Prisen for dette kursus er går op den 15. september 2019. Hvis du har været i tvivl om at tilmelde dig, så er det nu det bedste tidspunkt at gøre det. Håber vi ses på den anden side!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.