Tripp indsamler 11,2 millioner dollars for at opbygge mindfulness Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Tripp indsamler 11,2 millioner dollars for at opbygge mindfulness Metaverse

Tripp hæver $11,2 millioner fra blue chip-investorer for at opbygge mindfulness Metaversefra Tripps hjemmeside.

Denne uge guidet meditation og VR-opstart TRIPP annonceret, at deres seneste finansieringsrunde rejste $11,2 millioner – med bidrag fra nye blue chip-investorer som Qualcomm, Amazon Alexa Fund, HTC og Niantic. Vejen til VR rapporterede, at den LA-baserede startups seneste Series A, ledet af VC-firmaet Bitkraft Ventures, bringer TRIPP’s samlede finansiering op på 26,3 millioner dollars til dato, “forøget til en 11 millioner dollars finansieringsrunde annonceret i juni 2021.”

I takt med denne økonomiske udvikling købte TRIPP også Eden, en tværservice-verdensopbygningsplatform af BeardedEye – det samme firma bag Galactic Gallery (2017). Eden markerer TRIPPs tredje opkøb siden CEO Nanea Reeves var med til at stifte firmaet i 2017, og deres andet opkøb alene i 2022.

“Meddelelsen kommer i hælene på TRIPPs nyfornyede mobilapp og samarbejde med Luminance for at udvikle næste generations wellness-oplevelser som nonfungible tokens (NFT’er),” sagde VentureBeat sammen med deres opkøb af EvolVR, verdens “største live VR meditationsfællesskab ” i januar sidste år.

Ifølge VentureBeat, vil TRIPPs finansiering udvide deres team på 29 medarbejdere, når de lancerer Edens teknologi på deres eksisterende VR-platform. Dette vil tilbyde nye muligheder for bruger-til-bruger-interaktion sammen med nye løsninger tilføjet til TRIPPs nuværende katalog med over 50 meditationsprogrammer. VentureBeat sagde, at TRIPP også “i øjeblikket udvikler virksomheds- og kliniske tilbud, der vil begynde at kommercialiseres i løbet af de næste 12 måneder.”

De fleste mennesker har hørt om meditationens mentale og fysiske fordele. Alligevel er der ikke noget sværere end at sidde i stilhed, mens sindet ræser. Det er de øjeblikke, hvor meditation føles mest umuligt, hvor det faktisk er det mest nødvendige. TRIPPs fordybende kunst og lydlandskaber tilbyder alternative ruter for dem, der har brug for lidt lokkende for at gå indenfor. Brugere kan abonnere til den overkommelige månedlige pris på $5 eller få livstidsadgang for et fast gebyr på $35.

🔥 Anbefalede:  Fordele og ulemper ved at ansøge om øjeblikkelige lån
Presseudtalelse fra Tripps hjemmeside.

“Tripps innovative platform fremhæver den unikke magi ved VR til at understøtte folks mindfulness på verdensplan, og repræsenterer et vigtigt skridt i retning af at normalisere den bredere diskussion omkring teknologiens rolle i mental sundhed,” sagde Pearly Chen, en VP hos TRIPP-investor HTC. Tag et kig på overskrifterne på en given dag, og du vil forstå hensigtsmæssigheden af ​​TRIPPs mission.

“Med over en milliard mennesker globalt, der lider af depression, angst eller stress, håber vi, at innovationer som TRIPP kan være en del af løsningen,” sagde BITKRAFT Ventures partner Moritz Baier-Lentz i en erklæring om deres Series A. ” Ud over et fantastisk produkt, der allerede er førende i sin kategori, var der meget at kunne lide ved det, Nanea og TRIPP-teamet har bygget. Det er sjældent at finde en sådan kombination af autentisk grundlægger-markedspasning, operationel ekspertise og en spændende vision med mange muligheder for fremtidig vækst.”

“Vi er taknemmelige for, at flere og flere investorer erkender behovet for innovative wellness-værktøjer, der udvider sig ud over traditionelle meditationsapps,” tilføjede Reeves. “Gennem vores opkøb af Eden er vi et skridt tættere på virkelig at bygge et opmærksomt metavers og etablere et sikkert rum for transformative oplevelser i digitale virkeligheder, samtidig med at vi giver skabere mulighed for at slutte sig til os i vores mission.”

En kritisk læser ser måske på denne meddelelse og spekulerer på, om TRIPP kan bygge mindfulness Metaverse med penge fra Amazon. Behemothens tvivlsom forretningspraksis har sat både deres egne ansattes mentale og fysiske sundhed i fare. Kan mindfulness Metaverse bygges af de selvtjenende interesser i HTC’s investering? TRIPP opererer på deres VIVE Flow-headset sammen med Meta Quest 2, PSVR og Nreal sammen med standard mobil- og webplatforme?

🔥 Anbefalede:  Instagram-musik virker ikke? 10 måder at løse problemet på (løst)

Mest vigtigt, ligesom klimaændringer, hvor meget personligt ansvar kan en person kræve for deres egen mentale sundhed, når magter opretholder et paradigme, der aktivt skader det? Forbindelse, ikke VR-isolation, er antitesen til mentale tilstande som afhængighed. TRIPPs kommende fællesskabsindslag kunne give en hånd der.

Der er lige nu et skisma blandt det spirituelle samfund om den bedste måde at forholde sig til penge og magt på. Gamle hoveder går ind for ikke-tilknytning til laster som disse, men andre mener, at det er et spørgsmål om at genanvise og genkanalisere ressourcer. Ville du satse $11,2 millioner på hvilken side TRIPP står i debatten?

Læs relaterede indlæg: