Tre praktiska produktivitetsverktyg online som är gratis att använda

Vid den här tiden har du förmodligen en nästan oändlig lista över konton och tjänster du betalar för. Inte allt bra kommer dock att kosta dig. Klicka eller klicka här för 15 tekniska uppgraderingar som du kan få gratis.

Idag ger vi dig tre praktiska verktyg som körs i din webbläsare utan att kosta dig en cent. En ger ett superenkelt sätt att dela din skärm, och en annan gör att du kan skapa och skicka självförstörande meddelanden – James Bond-stil. Plus, ett enkelt sätt att avsätta tangentbordet och diktera vad du behöver för att skriva direkt från din webbläsare.

Testa dessa webbplatser själv och se hur mycket du kan få gjort med dem.

1. Join.me är det enklaste sättet att dela skärmen för möten

Videokonferensprogram erbjuder skärmdelning för möten och andra sammankomster, men tänk om du vill dela din skärm utan alla extra klockor och visselpipor? Om allt du gör är att presentera, Gå med. Jag är ett mycket lättare alternativ som inte sparar på funktionalitet.

Join.me låter dig skapa anpassade möteslänkar som du kan skräddarsy för att passa ditt företag, ditt varumärke eller din personliga smak. Du kan anpassa ditt mötesrum med bakgrunder och ikoner medan du delar din skärm med upp till 10 deltagare för gratisanvändare.

Och om du vill ringa videosamtal låser flera nivåer av uppgraderad tjänst upp fler funktioner. Det är en strömlinjeformad konkurrent med några av de största konferensapparna på nätet.

2. Skapa säkra, självförstörande meddelanden med Privnote

Om du någonsin har använt Snapchat tidigare kommer Privnote att verka bekant. När du skapar meddelanden med Privnote kan du ställa in dem så att de raderas automatiskt efter en viss tidsperiod eller efter att en mottagare har läst dem.

Eftersom meddelandena raderar sig själva behöver du inte oroa dig för att deras innehåll hamnar i fel händer. Använd Privnote för att utbyta meddelanden som du föredrar att hålla privat, som kommande julklappar eller överraskningsfestplaner.

3. Gratis diktering och dokument med Dictation.io

Låt oss inse det: Ingenting är coolare än att kunna skriva handsfree med din röst. Diktering kommer som standard med många smartphones, men inte alla datorer har kapacitet direkt ur lådan.

Det är därför Dictation.io är här för att överbrygga klyftan. Online diktatjänsten låter dig skapa fullfjädrade dokument i din webbläsare och använder datorns mikrofon för att transkribera dina ord till digital text.

Dokumenten du skapar i Dictation.io kan sparas och exporteras till vanliga filformat som vanlig text och PDF-filer. Du kan också twittra dina dokument eller låta dem läsa upp igen via text-till-tal. Bäst av allt, dikteringsprogramvaran hämtar faktiskt din röst ganska bra.

Prova och se hur du kan förvandla dina ord till text som du kan dela online.

Du kommer att älska att prova dessa webbplatser själv. Alla tre är fantastiska grejer!

Relaterade Artiklar

Back to top button