Top Solana NFT-samlinger DeGods og y00ts migrerer til Ethereum og Polygon

Følgende artikel hjælper dig med: Top Solana NFT-samlinger DeGods og y00ts migrerer til Ethereum og Polygon

De førende NFT-projekter på Solanas netværk, DeGods og y00ts, forlader blockchain. I første kvartal af 2023 vil DeGods bygge bro til Ethereum og y00ts til Polygon. Tokenet $DUST vil blive koblet til begge blockchains.

DeGods skrev på Twitter, at flere detaljer om broen ville blive frigivet, når den er testet og klar. Holdet hævdede, “Dette er aldrig blevet gjort før i denne skala,” og mindede brugerne om, at det planlægger at udgive en sæson III køreplan næste måned.

Grundlæggeren af ​​de to NFT-kollektioner, Frank, sagde ikke, hvorfor han besluttede at forlade Solana. Men i et brevhan skrev:

“Solana NFT-økosystemet er utroligt. Vi skylder alt til folket her.”

NFT-samfundet tog nyheden ret godt. Ifølge data fra OpenSea oplevede DeGods en stigning på 271% i 24-timers handelsvolumen, mens y00ts’ volumen steg med 388%. DeGods har en bundpris på 790 SOL, og y00ts er på 215 SOL.

Solana har kæmpet endnu mere efter FTX-nedfaldet. Solanas pris er stadig meget lav og står i øjeblikket på $11,30. Web3-projekter har vendt sig væk fra blockchain – Solana NFT-markedspladsen Magic Eden integrerede for nylig Ethereum- og Polygon-netværk for at undgå at blive forbundet med Solana-only-transaktioner. På samme måde tilføjede Solanas selvforsorgs-pung Phantom understøttelse af Ethereum og Polygon i sidste måned.

I betragtning af at DeGods og y00ts var de to bedste NFT-projekter på Solana, er denne uventede migrering fra netværket blot endnu et bevis på, at web3-projekter vender sig væk fra Solana.

🔥 Anbefalede:  Amazon tilføjer 4 store funktioner til din Kindle Scribe - her er, hvad der er nyt