Top 9 bedste digitale reklameplatforme for startups i 2022

Følgende artikel hjælper dig med: Top 9 bedste digitale reklameplatforme for startups i 2022

Annoncering er nøglepunktet for at introducere et produkt på markedet. Der kan være forskellige måder at reklamere for et produkt eller en service på. Den mest almindelige type er onlineannoncering.

I denne type anvendes annonceringsstrategierne på en digital platform. Den største fordel ved at bruge online annonceringsplatforme er, at man nemt kan annoncere for et stort antal målgrupper. Andre synonymer for onlineannoncering er digital reklame, internetannoncering.

Kort sagt er onlineannoncering promovering af produkter eller tjenester ved hjælp af internettet. Der er mange forskellige platforme tilgængelige for én at annoncere på. De 9 bedste reklameplatforme for enhver startup er angivet nedenfor:

1. Google
2. Bing
3. Pinterest
4. YouTube
5. LinkedIn
6. Facebook
7. Twitter
8. Quora
9. Instagram

1. Google

Google er en populær platform kendt og brugt af et flertal af befolkningen. Googles søgemaskine er en af ​​de mest brugte søgemaskiner. Google Ads eller tidligere kendt som Google AdWords er annonceringsplatformen opfundet af Google til betalt promovering. Google Ads fungerer baseret på søgeordsauktion under modellen Pay-per-click.

Fordele

 • Det hjælper med at promovere virksomheden, sælge produktet, skabe opmærksomhed, øge trafikken til hjemmesiden alt sammen ved hjælp af en professionel, men nem platform.
 • Det tillader sin reklame at være i flere former, såsom billeder og videoer.
 • Google-annoncer er kompatible med både mobil og computer.
 • Google Ads tilbyder flere pakker, som deres brugere kan vælge imellem. Budget vil ikke være problemet for at bruge Google-annoncer.

Ulemper

 • Korrekt brug af Google Ads og dets værktøjer, professionelle er nødvendige. Det kræver yderligere læring for den perfekte brug af Google Ads.
 • Selvom processen med at oprette en annonce er hurtig, tager det meget tid at vedligeholde annoncen og dens vurdering.

2. Bing

Pris for Bing-annoncer: Agennemsnitlig $1,24 pris pr. klik

Bing Ads er de betalte annonceringstjenester leveret af Microsoft. Det kaldes også Microsoft Advertising. Bing Ads er en anden god kilde til at promovere en tjeneste eller et produkt.

Bing Ads fungerer i en lignende proces som Google Ads. De arbejder på modellen med Pay-per-click med søgeordsplacering. Bing-annoncerne kan vises på flere platforme såsom Bing, Yahoo, DuckDuckGo søgemaskiner.

Fordele

 • Mens du bruger Bing Ads, kan man have bedre kontrol over den modsatte partners søgeord på grund af kompatible søgemaskiners begrænsninger.
 • For nogle brugere kan Bing være et godt alternativ til at erstatte Google Ads på grund af deres ligheder. Eller nogle kan også fungere ved at bruge begge platforme samtidigt for bedre resultater.
🔥 Anbefalede:  Touch ID kommer måske snart til en Apple-enhed, du mindst forventer

Ulemper

 • Man kan kun give annoncer til søgemaskiner som Yahoo og Bing, så den samlede rækkevidde er mindre. Der er mange muligheder for at miste potentielle kunder på grund af det begrænsede udvalg.

3. Pinterest

Pinterest-annonceomkostninger: Gennemsnit $2,00 til $5,00 Pris pr. tusinde eksponering

Pinterest er en specialiseret platform, der giver sine brugere mulighed for at oprette deres dedikerede samlinger. Pinterest har adskillige indlæg (pins) delt af en bred vifte af brugere. Dette gør Pinterest til en god mulighed at annoncere på. Pinterest tillader også sine brugere med tjenesten betalt reklame.

Pinterest-annoncer fungerer næsten på samme måde som pins fungerer på Pinterest. For at annoncere ved hjælp af Pinterest, skal man købe pins eller sætte et budget for annoncer, der skal vises.

Fordele

 • Pinterest får navnet på et visuelt opdagelsesværktøj. Derfor kan promovering af en virksomhed derovre nemt nå ud til målrettede målgrupper uden stor barriere.
 • Brugerengagementet er stort, da der ikke ses den store forskel mellem pins og promoveret indhold på Pinterest.

Ulemper

 • Selvom Pinterest har en stor mængde brugerengagement, er engagementet begrænset til specifikke kategorier. Derfor er det ikke godt for enhver virksomhed.

4. YouTube

Youtube-annonceomkostninger: Gennemsnit $0,10 til $0,30 Pris pr. visning eller handling

YouTube er en anden platform på øverste niveau, der ofte bruges i det daglige liv. YouTube tilbyder også muligheden for at vise annoncer på sin platform. YouTube-annoncer er en anden effektiv måde at promovere en startup på.

Annoncer på YouTube er generelt i form af standardvideoer. Annoncører skal betale, når en bruger interagerer med deres video.

Fordele

 • YouTube-annoncer regnes som omkostningseffektive.
 • YouTube-annoncer giver annoncøren mulighed for at nå ud til flere målgrupper hurtigt med hurtigere svar.

Ulemper

 • Der er ingen ordentlig kontrol over de annoncer, der placeres på YouTube. Annoncører kan ikke vælge de videoer, hvor deres annonce skal være synlig. Dette forhindrer også den korrekte målretning af den nødvendige målgruppe.


5. LinkedIn

Linkedin-annonceomkostninger: Gennemsnitlig 5,58 USD pris pr. klik

LinkedIn betragtes som et af de største professionelle netværk i verden. LinkedIn kan bruges til mange professionelle jobs såsom at finde et job, komme i praktik, komme i kontakt med forskellige professionelle osv. LinkedIn har også et stort socialt netværk dannet af sine brugere.

LinkedIn-annoncer er en anden omkostningseffektiv metode til annoncering for at promovere dem gennem forskellige medier. LinkedIn-annoncer fungerer også på samme måde med mønstret for Google-annoncer og Bing-annoncer.

Fordele

 • LinkedIn er en specialiseret platform for professionelle, derfor kan annoncer genereret på LinkedIn direkte målrettes til professionelle.
 • At oprette en LinkedIn-annonce er tidsbesparende og let at implementere.
🔥 Anbefalede:  11 bedste steder at købe Bitcoin i 2023

Ulemper

 • LinkedIn har ingen ordentlig tilpasningstjeneste tilgængelig for sine brugere.

6. Facebook

Facebook-annonceomkostninger: Gennemsnitlig 0,97 USD pris pr. klik, 7 USD pris pr. tusinde visninger

Sociale medier er en fantastisk måde at blive forbundet med andre via internettet. I dag er sociale medier ikke kun begrænset til at være et sted for forbindelse, det har udviklet sig som en stor kilde til reklame. Facebook giver sine brugere mulighed for at uddele betalte annoncer. Denne annonce kan være i form af salgsfremmende opslag eller bannerreklamer. Facebook bruger algoritmen for relevansscore til at dele annoncer.

Fordele

 • Det giver god tilpasning med bedre værktøjer.
 • Arbejdsprocessen er ret nem at håndtere.

Ulemper

 • Marketing på sociale medier er kun for et begrænset publikum, de har ikke en bred vifte af målgrupper som andre tilgængelige platforme.
 • Der er meget store chancer for at vise reklamen til det samme publikum igen og igen, uden at det giver nogen fordel.

7. Twitter

Twitter-annonceomkostninger: Gennemsnit $0,50-$2,00 Pris pr. handling

Twitter er ansvarlig for at skabe trending emner. Udover at være en måde at socialisere på, kan Twitter også bruges som en måde at annoncere for en startup. Twitter-annoncer er den betalte tjeneste aktiveret af brugere, der ønsker at promovere noget. Twitter-annoncer fungerer efter modellen med auktionering af søgeord.

Fordele

 • Twitter beder først om løn efter at have fuldført dit definerede mål.
 • Twitter handler om tweets, for det meste ordrige beskeder. Derfor er søgeordsmålretning bedre orienteret i Twitter.

Ulemper

 • Analyserne leveret af Twitter til annoncekampagnen er ikke detaljerede rapporter.
 • Der er chancer for at springe det annoncerede tweet over af brugerne på grund af antallet af tilgængelige feeds.

8. Quora

Quora-annoncer: Gennemsnitlig 0,25 til 1 USD pris pr. klik

Quora er en spørgsmål og svar platform, der bruges til at opnå og dele viden. Grænserne for quora har for længst passeret dets grundlæggende format. På nuværende tidspunkt betragtes Quora mere som en dagligt brugt platform. Folk finder nye ting, løsninger, muligheder fra quora, når det passer dem. En anden stor ting ved Quora er, at det giver brugerne mulighed for betalt annoncering.

Quora-annoncer skal oprettes og underforstås af brugeren selv. Men modellen, som de arbejder på, ligner Googles model for at byde på søgeord.

Fordele

 • Det tilbyder direkte adfærdsmål til kunderne.
 • Quora kan nemt skabe opmærksomhed mellem kunder med høj hensigt.
🔥 Anbefalede:  De 3 bedste digitale tegnebøger at føje til din onlinebutik

Ulemper

 • Quoras konkurrenter har meget bedre funktioner.

9. Instagram

Instagram-annonceomkostninger: Gennemsnitlig 0,20 til 2 USD CPC, 6 USD pr. tusinde eksponering

Instagram er en anden fantastisk social medieplatform, der bidrager til at give sine brugere mulighed for at følge med i tendenserne. Ligesom Facebook og Twitter har Instagram også forskellige slags målgrupper. Instagram giver også stedet mulighed for at annoncere efter sit medie.

Instagram giver sine brugere mulighed for at byde på annoncen og viser derefter vinderens sponsorerede indhold. Instagram fungerer næsten som Facebook, men med lille rækkevidde.

Fordele

 • Brug af Instagram-annoncer er mere som at være foran andre for at promovere et brand eller opstart på grund af tilgængeligheden af ​​en målrettet målgruppe.
 • Der er flere avancerede funktioner tilgængelige for én at bruge.

Ulemper

 • Instagram-annoncer er mere tilbøjelige til mobilapplikationer frem for desktopbrug. Kun dem, der er komfortable med mobiloperationer, kan nemt bruge Instagram-annoncer.


Konklusion

Startups opnår mange højdepunkter i aktuelle anliggender. Annoncering for startups er dog stadig en vanskelig del at håndtere. Online annoncering er en fantastisk form for reklame, der sparer hårdt arbejde. Der er flere pladser til rådighed for én til at annoncere digitalt, nogle af de mest anbefalede platforme til annoncering er delt ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken online platform er bedst til annoncering?

Google, Twitter, Linkedin, Bing, Pinterest, Quora og Facebook er nogle af de bedste platforme til annoncering.

Hvad er den største reklameplatform?

Google er den største og mest populære annonceringsplatform.

Hvilket er det bedste reklamebureau i verden?

Ogilvy & Mather, MullenLowe, McCann Worldgroup og Publicis Groupe er nogle af de bedste reklamebureauer i verden.