Top 7 legitime arbejde hjemmefra, ansøg i dag!

Følgende artikel hjælper dig med: Top 7 legitime arbejde hjemmefra, ansøg i dag!

Nogle gange trives folk, mens de arbejder om natten. Eller du foretrækker måske bare et 3. skiftjob på grund af din tidsplan og familieliv. At arbejde hjemmefra er blevet normen for mange mennesker. Heldigvis er der en del over natten arbejde hjemmefra job at vælge imellem.

Kombinationen af ​​overnatning og arbejde hjemmefra kan være en perfekt opskrift. Fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra er noget, ikke alle har, og det er endnu bedre at komme på arbejde på et skift, du elsker. Nogle virksomheder har brug for hjælp hele dagen eller gør forretninger internationalt, hvilket åbner op for flere overnatningsmuligheder.

Jeg anbefaler også tilmelding til FlexJobs til en række forskellige overnatningsopgaver hjemmefra. Start hendee!

Her er nogle af de bedste legit arbejde hjemmefra, som du kan ansøge om i dag.

Legitime arbejde hjemmefra

VIPKid

VIPKid er altid på udkig efter nye lærere til at hjælpe med at uddanne elever. Denne virksomhed lader undervisere vælge deres timer, så hvis natten over fungerer bedre for dig, vil de med glæde få dig i gang. Virksomheden sammensætter pensum; du skal bare lære børn fra Kina engelsk som andetsprog. Slut dig til de 70.000 lærere, der arbejder på VIPkid, og undervis de 600.000 elever i engelsk.

Klasserne er én til én. Lærere tjene op til $22 i timen, plus eventuelle henvisninger eller incitamenter. Børnene er mellem 4-12 år. VIPKid anbefaler, at lærere er tilgængelige mindst 7,5 timer om dagen. Nogle gange tager det omkring 20 dage at få en jævn strøm af elever, da forældre hjælper dem med at lede efter den bedste lærer. Gå her for at ansøge nu!

LiveOps

Deltag i LiveOps kundeserviceteams og nyder at arbejde hjemmefra. Øget indtjening kommer med erfaring og gode resultater for kunderne. De fleste opkald betales til en minuttakst, så du bestemmer selv, hvor meget du kan foretage. Liveops giver agenter mulighed for at planlægge deres timer, så hvis natten foretrækkes, vil de tillade det. Agenter er ansvarlige for, hvilken branche de vil sende opkald fra.

🔥 Anbefalede:  Hvor mange mennesker arbejder hjemmefra i 2023? (Statistikker)

Virksomheden anbefaler, at agenter har et roligt sted at arbejde, som vil have begrænsede distraktioner. Agenter skal have en fastnettelefon med ledning og et headset, der er kompatibelt med denne telefon.

En hjemmearbejdsagent skal have service fra enten Comcast, AT&T Uverse, Time Warner Cable, Digital Voice eller noget lignende. Indledende kontrakter for at komme i gang er normalt seks måneder. LiveOps betaler fakturaer til topagenter to gange om måneden, enten ved check eller direkte indbetaling.

World Travel Holdings

World Travel Holdings agenter hjælper med at sælge krydstogt- eller ferierejser til kunder. Nattevagter er tilgængelige gennem World Travel Holdings. De arbejder med over 40 forskellige rejsemærker. De gør opmærksom på, at de ikke ønsker, at dit hjemmekontor skal være i samme bolig som en nuværende agent.

Dette kan medføre, at hjemmet bliver for højt, hvis to agenter bor i samme hjem. Minimum internethastigheder er Minimumshastigheder, der kræves, er 10,0 Mbps download og 5,0 Mbps uploadhastighed. Nye agenter skal betale et refunderbart depositum på $250 for at få en firmacomputer og telefon. Depositummet er fordelt på fem lønsedler.

3 Afspil medier

3 Afspil medier har brug for teammedlemmer til at hjælpe med at transskribere lyd. Medarbejderne bliver bedt om at tage en række tests for at sikre sig, at de er den rigtige kandidat til jobbet. Kandidater skal være mindst 18 år gamle. De skal også have kendskab til engelsk grammatik og tegnsætning.

Skriveevnen skal være mindst 75 wpm for at komme i betragtning. Pay vil afgøre, hvilken type projekt du vil blive tildelt efter interval typisk mellem $10-$30 i timen. 3 Play Media leder også efter folk, der kan transskribere spansk lyd for dem. Alle kravene til denne stilling svarer til den anden åbning.

🔥 Anbefalede:  Top 7 tilbudssteder i Indien: Tilbyder enorme rabatter

Appen

Appen er endnu et af de bedste arbejde hjemmefra, som tilbyder en bred vifte af forskellige jobmuligheder. En af de nemmeste og mest fleksible er evaluatorer på sociale medier. Agenter skal også være mindst 18 år. Nogle opgaver på Appen kræver muligvis, at en agent behersker et andet sprog, men de har plads til folk, der taler engelsk som deres primære sprog.

Et af de første spørgsmål, de stiller, når du ansøger, er faktisk, hvilket land du bor i. De følger det op ved at spørge, hvad dit primære sprog er. De vil derefter skitsere job, der er specifikke for disse svar, hvis de har noget lignende åbent.

Æble

Apple at home rådgivere tilbyder support hele dagen til Apple-kunder. Derhjemme er rådgivere ansvarlige for at besvare spørgsmål om Apples produkter og tjenester. Agenter skal være selvmotiverede og gode til at komme til og løse kundeproblemer.

Åbningstiderne er baseret på forretningsbehov og kan endda omfatte større helligdage. Træning kan udføres direkte derhjemme på IMac og headsettet leveret af Apple. Træningen vil blive ledet af en liveinstruktør og varer op til ni uger.

Fancy hænder

Virtuelle assistenter (VA’er) er efterspurgte igennem Fancy hænder. Virtuelle assistenter gennem Fancy Hands behøver ikke et væld af udstyr. Et headset, mikrofon, computer og pålideligt internet vil være en god start. Folk har travle liv, og du er der bare for at hjælpe dem igennem det. De kan bede dig om at hjælpe med at planlægge aftaler eller møder på deres vegne. VA’er kan også foretage dataindtastning, sende e-mails, foretage telefonopkald, og listen fortsætter.

🔥 Anbefalede:  Billig gaming pc

Uanset hvad der får tingene til at flyde lettere for kunden. Nogle gange er anmodninger måske ikke klare, men at have kommunikationsevnerne til at gøre, hvad du kan og tænke det igennem, vil gå langt. Startbetalinger bestemmes af, hvor hurtige opgaver udføres, hvor svær opgaven er, og andre ting som hvornår på dagen den blev færdig.

Fuldførte opgaver vil tjene VA’s $3-$7 pr. opgave. De har også lederstillinger, der fører tilsyn med andre virtuelle assistenter og sørger for, at alt bliver gjort. Betalinger udbetales hver anden uge om tirsdagen.

Resumé

Nogle mennesker kan være meget produktive om natten. For folk, der arbejder bedre om natten, håber vi, at denne liste vil hjælpe dig med at bryde ind i et erhverv, som du kan lide.

Der er mange forskellige typer arbejde hjemmefra natjob, som du kan være tryg ved at gå ind i. Nogle er godt betalte job, der kan tilbyde fordele til selv deltidsansatte.

Leder du efter mere fleksible natjob?

Hos Dream Home Based Work har vi samlet de mest nyttige indlæg om arbejde hjemme for dem, der ønsker at tjene penge hjemmefra om natten.

100 fleksible job hjemmefra med dag- og natplaner

Bedste 21 fleksible arbejde hjemmefra job for natteravner

Top 25 måder at finde arbejde hjemmefra deltidsjob om natten

10 online natjob, der er fleksible at arbejde, mens børnene sover