Top 50 dramatiske bachelorøjeblikke

Følgende artikel hjælper dig med: Top 50 dramatiske bachelorøjeblikke

ABC

Dette er den endelige liste over Bachelor og Bachelorettes mest dramatiske øjeblikke til dato. På trods af at hver sæson hævder at være den mest dramatiske, skiller nogle karakterer sig ud fra andre. Kæbefaldende, hjerteskærende øjeblikke, der får dig til at lukke øjnene og længes efter mere på samme tid.

1. Arie valgte Becca og derefter Lauren. Arie ævler med beslutningen om at vælge den pålidelige Becca eller den yngre, ubekymrede Lauren. Han frier til Becca, men så måneder efter deres forlovelse, tager han sit frieri tilbage og frier til sin andenplads, Lauren. Han blev en af ​​de mest forhadte bachelorer.

ABC

2. Hannah Brown vælger Jed Wyatt, og finder så ud af, at han havde en kæreste derhjemme. Jed fortalte denne kæreste, at han elskede hende, da han gik til showet. Da Hannah fandt ud af postforslaget, afsluttede hun forlovelsen.

3. Hannah Brown spørger Tyler Cameron ud på live-tv. Efter at hun brød sin forlovelse med Jed, besluttede hun at skyde sit skud med sin andenplads ved episoden After the Final Rose. Han var enig. Men de kom aldrig sammen, desværre. Han endte med at gå ud med supermodellen Gigi Hadid i stedet.

ABC

4. Jason Mesnick ændrede mening og valgte sin andenplads. Dybest set, hver gang en andenplads bliver valgt, er det en kæmpe aftale. Tror du, de har valgt nogen, og at de bliver gift, og så skifter de bare mening? Jason slår op med Melissa, hans forlovede, på direkte tv og frier derefter til sin andenplads i samme afsnit.

5. Ali Fedotowski forlader Jake Pavelkas sæson for at beholde sit job. Dengang arbejdede hun på Facebook, men nu er hun journalist. Hun forlod sæsonen, da hun var i top fire for at forblive ansat. Hun endte med at fortryde, at hun gik og bad Jake om en ny chance, men han afslog.

6. Brad Womack vælger ikke nogen af ​​sine deltagere. Han nåede sine sidste to, og i stedet for at blive forlovet med en af ​​dem, valgte han at forlade solo. Det var første og eneste gang, en bachelor har gjort dette. Normalt bliver de forlovet og går så fra hinanden tre måneder senere. Eller et år senere, for så får de beholde ringen.

ABC

7. Courtney Robertson dypper ned med Ben. På Ben Flajniks sæson bryder han reglerne og beslutter sig for at blive nøgen med Courtney før deres fantasy-suiter. I betragtning af, at hun også var sæsonens skurk, var det en stor ting på det tidspunkt. Han havde ikke noget imod at bryde reglerne, men det gjorde de andre kvinder.

8. Blake skabte sig et navn på . Han forsøgte at tale med piger før showet, snakke med mange i showet og endte med at ligne den værste fyr nogensinde. Han sov med to piger på Stagecoach, som endte med i showet. Han endte alene og hadet af Bachelor nation for at prøve at komme med alle.

9. Brooks Forester slår op med Desiree Hartsock, men dette var ikke dit gennemsnitlige brud. Hun var ungkarlen, og han var deltageren. Hun skulle vælge ham, og bekender endda sin kærlighed til ham. Han er dog ikke interesseret og går desværre. Det var chokerende for seerne at se skiftet op fra normen.

ABC

10. Clare Crawley forlader sin sæson af Bachelorette, da hun forelsker sig i Dale. Hun chokerer deltagerne og producenterne, når hun ikke engang afslutter sin kontraktligt forpligtede sæson. Efter kun tre uger beder hun Dale om at fri og forlade showet med hende. Han gør.

11. Tayshia bliver den første Bachelorette, der træder midt i sæsonen. Da Clare Crawley forlader sin sæson for Dale, står resten af ​​mændene tilbage uden noget. Så producenterne beslutter sig for at skifte tingene op og hente en ny bachelorette til dem. Dette er noget, de aldrig har gjort før, så det var chokerende for både seerne og mændene.

ABC

12. Wien græder over Jake Pavelka efter bruddet. Jake friede til Wien, og de slog op flere måneder senere. Under deres interview efter bruddet hævder hun, at han er den største løgner, hun nogensinde har mødt. Så siger han, at det er sådan, deres kampe normalt foregår.

13. Kaitlyn Bristowe sover med Nick Viall tidligt i sin sæson. Hun er den første Bachelorette, der sover med en af ​​sine deltagere før fantasy-suiterne, som vi kender til. Det var en kæmpe aftale på det tidspunkt for en promiskuøs kvinde at sove med en af ​​mændene efter en en-til-en date. Hun blev stærkt kritiseret online, på trods af at det ikke var en kæmpe aftale i showet.

14. Becca og Garrett går fra hinanden på grund af politik. Becca er en hardcore liberal, mens Garrett, hendes endelige valg, da hun var bachelorette, er en hardcore konservativ. Garrett var Trump-tilhænger. Dette var for meget for Becca, så de besluttede at afslutte deres forhold gensidigt. Kærlighed kan ikke overvinde enhver barriere.

15. Peter Weber skabte overskrifter, da han valgte Hannah Anne, friede og slog op med hende måneder senere. Hans grund var, at han ikke kunne stoppe med at tænke på Madison, hans andenplads, der slog op med ham, før sæsonen sluttede. Peter løj for Hannah og sagde, at han valgte hende, da han virkelig ville have Madison. Han kom med Madison bagefter, men så gik de fra hinanden.

ABC

16. Peter Weber dater nu sin deltager på fjerdepladsen. Han dater Kelly, advokaten han mødte før showet. Han mødte hende til en fest, men sendte hende hjem på en fjerdeplads. Efter at have gennemgået første, andet og tredje valg, lander han på hende. Nu er de søde på Tik Tok og laver søde videoer sammen. Hans første og andet valg, Hannah Anne og Madison, er nu venner.

17. Colton modtog en del kritik for at forlade sin sæson tidligt. Han tog afsted til Cassie, selv da hun slog op med ham. Han hoppede over væggen og stoppede næsten showet, fordi han var så såret, at hun gik. Til sidst fandt de sammen igen. Nu er de brudt op igen et par år senere, og hun har et tilhold mod ham for stalking.

18. Rachel Lindsay skabte overskrifter, da hun blev castet som den første sorte bachelorette. Hun er en advokat, der giftede sig med Bryan Abasolo, snarere end hunken Peter Kraus. Bryans mor skabte overskrifter, da hun var alt for beskyttende over for Bryan på deres hjemby-date.

ABC

19. Peter Kraus prøvede lidt for hårdt på at være bachelor. Da producenterne indså, at han indstillede sig til at blive bachelor, ved at prøve at nå finalen, men ikke fuldt ud forpligtede sig til Lindsay, skar de ham løs. De fortalte folk, at han ikke var med i konkurrencen om at blive bachelor, og valgte i stedet Arie (suk).

20. Arie bliver valgt som bachelor langt efter sin sæson. Arie var på Emilys sæson i 2012 og blev bachelor seks år senere i 2018. Arie var 36 år som bachelor, og Lauren, hans endelige valg (efter at have friet til Becca og slået op med hende) var 26. Denne aldersforskel udløste kontroverser .

21. Matt James blev udnævnt til den første sorte bachelor. Dette kom i kølvandet på Black Lives Matter-protesterne. Showet er blevet kritiseret for mangel på mangfoldighed, især blandt hovedrollerne. De valgte Matt, da han aldrig engang havde været en rollebesætning på Bachelorette før, hvilket er ualmindeligt.

ABC

22. Ben Higgens skabte overskrifter, da han sagde: “Jeg elsker dig,” til både sin andenplads og sit endelige valg. Dette var ualmindeligt på det tidspunkt, da du normalt kun ville sige dette til dit sidste valg. Det fik begge kvinder til at tro, at de var det endelige valg, indtil han kun valgte én.

23. Sean Lowe er en af ​​de få bachelorer, der stadig har sit endelige valg. Han var en genfødt jomfru på showet, som skabte overskrifter til det usædvanlige udtryk. Det betyder, at han ikke var jomfru, men nu venter på ægteskab. Ham og Catherine har børn og er lykkeligt gift, så det må have betydet noget.

24. Colton var en egentlig jomfru på sin sæson. Han ventede ikke til ægteskabet, men bare på den rigtige person. Da han mødte Cassie, vidste han, at hun var den ene, og hun tog formentlig hans mødom.

25. Nick Viall var andenpladsen for sin sæson på Bachelorette med Andi, og så søgte han om at være med i Kaitlyns sæson. Han blev nummer to igen. Han gik på Bachelor in Paradise og fandt ikke kærligheden. Derefter blev han selv bachelor og blev kun med sit endelige valg i kort tid. Han er virkelig uheldig forelsket.

26. Wells Adams brød stigmatiseringen af ​​at date berømtheder, da han begyndte at date Sarah Hyland. Hyland er skuespillerinde på Modern Family og skabte overskrifter, da hun begyndte at date denne berømthed på D-listen. De er stadig sammen og er nu forlovet.

ABC

27. Tyler Cameron dater Gigi Hadid, supermodellen. Dette er efter, at Wells brød barrieren for at date berømtheder. Gigi og Tyler gik ud et par gange, før Gigi fandt sammen igen med Zayn Malik fra One Direction. De har nu et barn sammen.

28. Ashley Hebert var berømt ikke den bedst egnede til Bachelorette. Hun fik mange mænd til at overveje at forlade, simpelthen fordi de ikke anså hende for attraktiv nok. Hun blev med sit sidste valg i årevis, fik babyer, blev gift, og så gik de fra hinanden.

29. Josh Murray fik en masse modreaktioner for sine manipulerende og voldelige handlinger. Han var Andi Dorfmans sidste valg og datede derefter Amanda Stanton efter Bachelor in Paradise. Begge damer kom ud for at sige, at han var manipulerende og følelsesmæssigt voldelig.

30. Peters mor (Barb) skabte overskrifter for at være alt for anmassende på Peters sidste valg. Efter at han havde valgt Hannah Anne og derefter afviste og valgte sin andenplads op Madison, var hans mor ikke glad. Hun troede, at Hannah Anne var perfekt til Peter, så hun kaldte offentligt Madison op og sagde, at hun håbede, at forholdet ville mislykkes.

31. Chris Soules blev berømt som bacheloren for at være fra midten af ​​ingenting. Landmanden forblev dog berømt, da han blev sigtet for en fatal hit-and-run-ulykke. Han ramte en traktor og flygtede fra stedet, hvorved manden i traktoren døde.

32. Deans kærlighedstrekant med Kristina og D-Lo på Bachelor in Paradise. Han opførte sig, som om han var besat af Kristina, men så snart D-Lo kom i showet, spillede han dem begge. Han havde en kærlighedstrekant og blev kendt som en af ​​bachelornationens største idioter.

ABC

33. Juan Pablo taler imod det homoseksuelle samfund. Efter at have været en af ​​de værste bachelorer og ikke fri til sit endelige valg, sagde han, at der ikke skulle være en homoseksuel bachelor. Han sagde dette, fordi han troede, det ville være et dårligt eksempel for børn og kan sammenlignes med pædofili.

34. Rozlyn Papa fandt ikke kærligheden på traditionel vis. Hun faldt ikke for Jake Pavelka, bacheloren. Hun faldt for en af ​​producenterne af showet. Hun blev sparket i gang med showet, og han blev fyret fra produktionsholdet.

35. Kaitlyn og Britt havde en masse kontroverser for Kaitlyns bachelorette sæson. I begyndelsen skulle Kaitlin og Britt møde alle mændene, og de fik valgt deres favorit for resten af ​​sæsonen. De endte med at vælge Kaitlyn, men det var svært for begge kvinder at blive sat op imod hinanden.

36. Aries sæson havde en enorm forstyrrelse, da Beccas ekskæreste kom i programmet. Becca var hans sidste valg, og hendes eks kom for at vinde hende tilbage. Hun takkede nej og valgte bacheloren Arie, men så slog han op med hende kort efter for sin andenplads, Lauren.

37. Kasey Kahl fik en tatovering af Ali Fedotowsky på sit håndled. Ali var Bachelorette, og han antog, at dette ville hjælpe med at bevise, at han havde kærlighed til hende. Det gjorde det modsatte, og hun sendte ham hjem. For skørt, bror.

ABC

38. Emily Maynard valgte Jef Holm på sin sæson af Bachelorette. Da hun var sammen med ham og forlovet, blev hun fanget i at sende sms’er til NFL-quarterback Matt Leinart. Dette tvang dem til at afbryde deres forlovelse.

39. Emily Maynard kom med nyheder, da hun blev castet til bacheloren. Hendes mand, Ricky, var en racerkører, der døde i et flyulykke. Efter at han gik bort, indså hun, at hun var gravid med hans barn. Hun fik barnet og opkaldte det efter ham. Denne triste historie skabte overskrifter og fik hende nok støtte til at blive Bachelorette.

40. Bentley Williams var skuffet, da Ashley Hebert blev annonceret som Bachelorette. Han troede, det ville være Emily Maynard og fortalte Ashley det, da han gik. Det var et meget skævt træk, og hele Bachelor-nationen var imod ham efter det.

41. Da Courtney Robertson var på Ben Fajniks sæson, blev hun castet som skurken. Efter hun fik den sidste rose, var de sammen, indtil showet blev sendt. Da det først blev sendt, slog Ben op med hende på grund af hendes optræden i showet. Han syntes, hun virkede ond, ligesom de andre piger gjorde. Men da de andre piger advarede ham om dette på forhånd, lyttede han ikke.

ABC

42. Efter at Jake valgte Wien, fik han det til at virke som om, han ville fortsætte med at være pilot. Men han ville faktisk gerne være skuespiller. Hun troede, at hendes liv ville være med en pilot, men han ville have stjernestatus. Hun forklarede dette i hende, sammen med hvordan han aldrig ønskede at sove med hende. Det var den saftigste del af hele deres sæson.

43. Hannah Brown siger en racebeklagelse, mens hun synger en sang. Hun siger N-ordet i “Rockstar” af DaBaby. Efter først at have hævdet, at hun ikke sagde dette, talte Rachel Lindsay og andre medvirkende medlemmer imod hende. Hun skrev derefter en skriftlig undskyldning for sine handlinger.

44. Victoria Fuller skulle være på forsiden af ​​Cosmopolitan magazine i løbet af sin bachelor-sæson. De lavede et fotoshoot i vandet, og hun vandt konkurrencen om bedste foto. Hun stod dog som model for et formodet, “White Lives Matter”-mærke, som faktisk var “White Marlin Lives Matter”-mærke. Forvirringen førte til, at hun blev tabt fra coveret.

45. Luke P blev skammet af Bachelor-fællesskabet, da han tøsede Hannah B. Efter at Hannah sov med Peter på hendes fantasisuite-aften, skammede Luke hende for at overveje at sove med mænd, før hun valgte sin sidste. På trods af at dette var en del af showet, der har eksisteret i årevis, blev hun udpeget af Luke P og skammet sig over at have sovet med Peter.

ABC

46. Chad Johnson blev anklaget for vold i hjemmet, en begivenhed, der chokerede ingen. Da han var på Jojos sæson, var han aggressiv over for de andre mænd og forsøgte ofte at komme i slagsmål. Han indgik en anklagesag med sin kæreste for sigtelsen.

47. Da Jenna og Jordan fandt sammen den , så det ud til, at de var sjælevenner. To særlinge forelskede. Efter sæsonens afslutning viste tekstbeskeder dog, at Jenna havde en kæreste ved siden af ​​og kun brugte Jordan til reklame.

48. Marcus og Lacy havde et angiveligt falsk bryllup, da hun spøgte ham lige efter det. Da Marcus og Lacy kom tilbage fra Mexico efter ceremonien for at underskrive papirerne, forlod hun ham. Han sagde, at det føltes som om hun var en “løbsk brud”.

49. Kaitlyn Bristowe og Shawn Booth spolerede slutningen af ​​deres show ved et uheld. De sendte snapchats af hinanden i sengen til producenterne, men miss klikkede og satte dem ud til offentligheden. Producenterne var meget utilfredse, og begge deltagere havde det forfærdeligt.

50. Michelle Kujawa havde en affære med en lydfyr i første sæson af Bachelor in Paradise. Da besætningen forsøgte at komme ind i det rum, de var i for at filme, sprang han ud fra balkonen og brækkede begge sine ben. De havde en dramatiseret re-enactment af scenen.

ABC

Molly Pasha

🔥 Anbefalede:  Sådan får du flere følgere på Twitch i 2023: 3 TOP måder