Top 4 måder at begynde at videresælge på Amazon: Den komplette guide

Følgende artikel hjælper dig med: Top 4 måder at begynde at videresælge på Amazon: Den komplette guide

Hvis du ønsker at tjene en hurtig penge på et begrænset budget, videresælger på Amazon kan være den rigtige forretningsmodel for dig.

Du kan begynde at sælge på Amazon på deltid, mens du beholder dit daglige job og derefter gå over til en fuldtidssælger, når din virksomhed vinder indpas. Det bedste ved at videresælge på Amazon er det du kan drive din virksomhed hjemmefra.

Selvom det er nemt at videresælge på Amazon, hjælper det at bruge forskellige Amazon-apps og -udvidelser til at finde rentable produkter at sælge. Du skal også bruge en markedsstrategi at konkurrere med de hundredvis af andre sælgere, der sælger lignende produkter.

Denne guide vil lære dig hvordan man kommer i gang med at videresælge på Amazon og hvad du skal være opmærksom på for at undgå at tabe penge.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Er du interesseret i at skabe en stærkt, forsvarligt mærke for dine produkter? Hvis ja, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Forskellige måder at videresælge på Amazon

Retail Arbitrage

Detailarbitrage er en e-handels-forretningsmodel, hvor du køber produkter med rabat, udsalg eller billige varer fra detailbutikker og videresælge dem til højere priser på Amazon.

Detailarbitrage er en god måde at tjene penge på, hvis der er en betydelig forskel i detail- og onlinepriser af et produkt. For eksempel, hvis du køber et produkt hos Walmart for $10 og videresælger det på Amazon til $25, kan du tjene $15.

Online arbitrage

Online arbitrage er en e-handels forretningsmodel, hvor du købe billige produkter fra online-forhandlere som AliExpress og videresælge dem på Amazon.

Onlinearbitrage er i bund og grund detailarbitrage, bortset fra at købskilden er online snarere end en mursten og mørtel butik. Hvis du er en ny sælger, kan online arbitrage lære dig, hvordan du sælger online, før du starter din egen e-handelsbutik.

Amazon Dropshipping

Amazon dropshipping er en e-handels forretningsmodel, hvor du købe produkter efter behov fra en grossist, som sender produkterne direkte til din kunde.

Der er ingen forudgående investering på lager eller lager, og du kan købe produkter uden minimumsbestillingskrav.

Amazon Engros

Amazon engros er en forretningsmodel, hvor du køb produkter i løs vægt fra grossistleverandører og videresælge dem på Amazon.

At købe engros er en fremragende videresalgsstrategi hvis du har et anstændigt budget, men du ikke er klar til at investere tid og penge i at skabe dine egne private label-produkter.

Sælger engros på Amazon giver højere marginer (~50 %) men du bliver nødt til at finde pålidelige forsyninger og administrere din egen beholdning.

Tredjepartslogistikvirksomheder (3PL) eller tjenester som Amazon FBA kan dog hjælpe dig med at aflaste lager- og forsendelseslogistik.

Er det lovligt at videresælge produkter på Amazon?

Videresalg af produkter på Amazon er 100 % lovligt. Når du har købt et produkt, er det dit, og du kan frit sælge det online eller offline.

“Førstesalgsdoktrinen” siger, at ejere af intellektuel ejendom har begrænsede rettigheder til at kontrollere videresalget af deres varerundtagen plade- og softwareudlejning.

Som et resultat kan du videresælge stort set alt på Amazon. Hvis du søger efter et mærkevareprodukt på Amazon, vil du sandsynligvis se flere leverandører sælger det.

Amazon pålægger dog restriktioner på videresalg af specifikke mærker. Du skal muligvis indhente forhåndsgodkendelse fra Amazon, før du noterer visse produkter.

Selvom Amazon ikke har en officiel listeer sælgere blevet bedt om at søge godkendelse for produkter fra Adidas, Lego, Disney, L’oreal, Marvel, Samsung, RayBan og Under Armour.

Hvis du vil undgå godkendelsesprocessen, vælge at videresælge produkter fra generiske mærker.

Sådan fungerer videresalg på Amazon

Sådan fungerer videresalg på Amazon:

 • Du køber et produkt fra en detailbutik, onlineforhandler eller grossist til en væsentligt lavere pris end markedsprisen.
 • Du angiver produktet med en markering på Amazon ved hjælp af Amazon Seller-appen.
 • Når en kunde køber dit produkt, sender du det selv eller bruger Fulfillment by Amazon (FBA) til at opfylde ordren. Hvis du dropshipping, sender leverandøren produktet direkte til din kunde.
 • Du lomme forskellen mellem dine omkostninger og salgsprisen minus et henvisningsgebyr opkrævet af Amazon.

Sådan kommer du i gang med at videresælge på Amazon

Her er en trin for trin tutorial om, hvordan man bliver Amazon-forhandler:

Trin 1: Tilmeld dig en Amazon-sælgerkonto

Du kan tilmelde dig som privatperson eller professionel sælger, når tilmelding til en Amazon-sælgerkonto. Alt du behøver for at tilmelde dig er dit stats-id, kreditkort og skatteoplysninger.

Konti oprettet af en enkeltperson er gratis og ikke bære et månedligt gebyr. Men du skal betale $0,99 hver gang du sælger et produkt på Amazon ud over standardkommissionen på 15 %.

På den anden side, professionelle konti bliver opkrævet et månedligt gebyr på $39,99 og få adgang til yderligere værktøjer og funktioner. Gebyret på $0,99 frafaldes med professionelle konti.

Du kan tilmelde dig som enkeltperson og opgradere til en professionel konto når du overstiger 40 salg på en måned.

Trin 2: Undersøg produkter, der skal sælges på Amazon

For at tjene penge på at videresælge produkter på Amazon, skal du sælge produkter, der er populær, men har lav konkurrence.

Hvis du sælger et meget konkurrencedygtigt produkt til en lav margin, din fortjeneste vil være lav. Hvis dit produkt ikke er i høj efterspørgsel, vil du tabe penge ved ikke sælger nok.

🔥 Anbefalede:  Sådan 2X Amazon-salg ved at bruge Viral Launch, Scope og Long Tail Pro til at målrette mod nye markeder

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge de bedst sælgende produkter til at sælge på Amazon:

 • Bestil vareprøver før du noterer produktet eller køber i løs vægt.
 • Gå til forbrugerfora og find produkter, som folk søger at købe.
 • Undgå skrøbelige eller tunge genstande som kan øge forsendelsesomkostningerne.
 • Angiv ikke begrænsede produkter såsom alkohol og farlige genstande.
 • Undgå notering vanskelige at samle produkter.
 • Vælg produkter med høje marginer (>30%). Du kan bruge udvidelser fra Jungle Scout eller Helium10 for at se, hvor godt et produkt sælger på Amazon. Du kan tjekke for forskellige parametre såsom salgshistorik, prishistorik og produktrentabilitet.
 • Undgå notering sæsonbestemte varer.

Her er en 4-minutters videodemo af, hvordan jeg laver produktresearch med JungleScout.

Klik her for at spare 30 % på Jungle Scout

Trin 3: Find butikker eller leverandører til produkter

At finde gode tilbud er nøglen til at tjene penge som Amazon-forhandler.

Hvis du laver detailarbitrage, skal du besøge flere butikker for at finde de bedste tilbud. Her er en liste over steder, hvor du kan finde gode tilbud:

 • Hypermarkeder: Walmart og Target har udsalg, hvor priserne ofte er væsentligt lavere end Amazons detailpris.
 • Lagerbygninger: Costco og Sam’s Club tilbyder ekstremt lave priser på deres udsalgsprodukter, men du skal bruge deres årlige betalte medlemskab for at få deres priser.
 • Varehuse: Se efter udsalg i slutningen af ​​sæsonen i stormagasiner som Macy’s, Kohl’s og Nordstrom, hvor produktpriserne er kraftigt nede.
 • Outlet indkøbscentre: Detailhandlere sender ofte uønskede eller overskydende varer til outletcentre, hvor de sælges til lave priser.
 • Likvidationsforretninger: Amazon returpaller sælges i store partier til Amazon likvidationsbutikker såsom BULQ til billige priser, hvorfra du kan købe tilfældige partier.

Tip: Brug Amazon Seller-appen til at scanne produktpakken eller stregkoden for at se dens priser på Amazon.

Hvis du laver online arbitrageskal du gennemsøge onlinebutikker og websteder for at finde gode tilbud.

For at fremskynde produktforskningsprocessen kan du bruge online arbitrageværktøjer såsom Tactical Arbitrage, Keepa eller RevSeller, som skrabe millioner af produktlister igennem og vise dig potentielle aftaler baseret på de parametre, du har indstillet.

Hvis du vil dropshipudforsk denne liste over dropshipping-leverandører, hvor du kan få adgang til millioner af produkter på tværs af forskellige kategorier.

Du kan også se på Alibaba dropshipping og arbejde med rigtige fabrikker og producenter til dropship-produkter på dine vegne. Når du er klar til at skabe dine egne private label-produkter, kan du bede dine Alibaba-leverandører om at producere din egen serie af mærkevarer.

Endelig, hvis du vil købe engroskan du søge efter leverandører lokalt eller gå med kinesiske engrosleverandører, hvor du kan købe billige eller hvide mærkeprodukter fremstillet i udlandet.

For at finde lokale engrosleverandører i USA, kan du bruge leverandørkataloger såsom ThomasNet og Maker’s Row.

Trin 4: Opret optimerede fortegnelser på Amazon

Gå til din Seller Central-konto for at tilføje et nyt produkt til salg. Hvis du sælger et eksisterende produkt, skal du søge efter produktet i Amazon-kataloget ved dets navn, unikke kode (UPC), stregkode (EAN), bognummer (ISBN) eller Amazon-identifikationsnummer (ASIN).

For at gøre din produktliste synlig for Amazon-købere, skal du optimer din produktliste med Amazon SEO for at rangere højere i søgeresultaterne. En optimeret fortegnelse på Amazon bør opfylder følgende kriterier:

 • Relevante søgeord i titlen og beskrivelsen.
 • Høj kvalitet billeder og videoer.
 • Klart produkt beskrivelser.
 • Oplysningspunkter der fremhæver produktets USP.

Trin 5: Send dine produkter til Amazon FBA

Du kan sende dine produkter til en Amazon opfyldelsescenter og lad Amazon håndtere opbevaring, pakning og forsendelse af dine varer ved hjælp af FBA.

Hvis du bruger Fulfillment By Amazon, dine produkter bliver Prime-kvalificerede. At have Amazon Prime-badget øger din konverteringsrate eksponentielt, da det giver kunderne gratis to-dages forsendelse.

Amazon FBA vil dog koste dig en yderligere 10 % til 20 % af din omsætning oven i Amazons henvisningsgebyrer.

Når det er sagt, er Amazon FBA ikke den eneste måde at opfylde dine ordrer på. Du kan også bruge Opfyldelse af sælger (FBM) og Seller Fulfilled Prime (SFP).

Med Opfyldelse af Købmand, du er ansvarlig for at opbevare og sende dine egne ordrer og du har fuld kontrol over, hvad kunderne modtager fra start til slut. Men bortset fra dine egne forsendelses- og lageromkostninger, er det eneste gebyr, du skal betale, Amazons standard lukkegebyr.

Hvis Amazons FBA-gebyrer er for høje for dine produkterkan du starte med FBM eller bruge en tredjeparts logistikvirksomhed (3PL).

Sælger Fulfilled Prime (SFP) er en unik opfyldelsesmetode, hvor du sender dine egne ordrer med Amazon Prime berettigelse. For at være berettiget til SFP skal du have en høj sælgervurdering og opfylde Amazons strenge forsendelses- og opfyldelseskrav.

Bemærk: Hvis du dropshipping, skal du vælge Fulfillment by Merchant-metoden, fordi dine leverandører sender produktet direkte til dine kunder.

Trin 6: Vind Buy Box

Købsæsken er en hvid æske med Knapperne “Læg ​​i kurv”, “Køb nu” og “Tilføj til liste”. placeret på Amazons produktdetaljeside.

Kun sælgere, der opfylder Amazons præstationsbaserede krav, er berettiget til vind købsboksen. I mellemtiden bliver sælgere, der ikke vinder købsboksen, placeret i “Flere købs muligheder” boks.

For at blive en succesfuld Amazon-forhandler, du skal eje købsboksen på din produktside, fordi 82 % af Amazon-salget går gennem købsboksen.

Da flere sælgere kan sælge nøjagtig det samme produkt, skal du kæmpe med andre forhandlere for at få købsboksen. For at have den bedste chance for at vinde købsboksen, du skal opfylde følgende betingelser:

 • Du skulle have en professionel Amazon-sælgerkonto.
 • Dine produkter skal være nye og ikke brugt.
 • Du skal have en stærk forsendelsesrekord til tiden.
 • Du må have en høj sælgervurdering.
 • Dine produktpriser skal være konkurrencedygtig.
 • Du må have inventar på lager.
🔥 Anbefalede:  Hvordan finder man nogen på Instagram? (Uden navn eller brugernavn)

For at kontrollere, om købsboksen er berettiget, gå til siden “Administrer beholdning”, og naviger til “Præferencer” > “Kvalificeret Købsboks”. Klik derefter på knappen “Gem ændringer” nederst på siden.

Du bør se en kolonne, der viser Kvalificeringsstatus for Køb Box for hvert af dine produkter.

Den opfyldelsesmetode, du bruger, har også indflydelse. Generelt har Amazon FBA-handlere en bedre chance for at tjene købsboksen.

Selvom du kan vinde Købsboksen som FBM-sælger, skal du have en høj sælgerscore og sælge dine produkter til en lav pris.

Hvis du har problemer med at vinde købsboksen til dine produkter, du skal muligvis reducere din pris yderligere.

Trin 7: Markedsfør dit produkt

For at generere salg, der sælger produkter på Amazon, du har brug for en marketingstrategi. Brug følgende tips til at øge salget og opnå en konkurrencefordel i forhold til andre sælgere:

 • Vær opmærksom på kundeanmeldelser: Kundeanmeldelser og vurderinger kan træffe eller bryde en shoppers købsbeslutning, da kunder ikke fysisk kan se eller føle et produkt.

  For at maksimere dine chancer for at få en positiv anmeldelse, skal du inkludere et takkekort i din emballage for at fortælle kunderne, at du er taknemmelig for deres køb. Du kan bede om en anmeldelse på selve kortet eller sende en anmodning ved hjælp af Amazons Anmod om en anmeldelse-funktion.

  Læs dette for mere information om, hvordan du får anmeldelser på Amazon.

 • Markedsfør dit produkt på sociale medier: Der er mere til markedsføring på sociale medier end blot at skrive om dine produkter på kanaler som Facebook og Instagram. Dit ultimative mål er at skabe en brandidentitet og nå ud til potentielle kunder uden for Amazon.

  Den rigtige måde at markedsføre på sociale medier er at have samtaler med dine følgere og post interessante fakta og how-to-videoer, der appellerer til din målgruppe.

  Du kan også linke dine sociale mediekonti på din Amazon-varemærkeside og produktlister for at øge dine følgere.

 • Kør Amazon PPC-annoncer – Find de søgeord, som kunderne indtaster for at finde dine produkter, og byd på disse søgeord. Læs dette for at få flere oplysninger om, hvordan du kører rentable Amazon PPC-annoncer

Hvad er de bedste produkter at videresælge på Amazon?

Her er nogle af de bedste produkter at sælge på Amazon:

 • Elektronik og tilbehør: Elektronik er den bedst sælgende kategori på Amazon. Selvom kategorien Elektronik er konkurrencedygtig, er henvisningsgebyret kun 8 % sammenlignet med andre kategorier som Køkken, hvor det er 15 %.
 • Legetøj og brætspil: Legetøj og spil er en stedsegrøn kategori, der genererer mange salg omkring højtiden. Siden pandemien er salget af legetøj og brætspil steget, efterhånden som forældre søger at holde deres børn beskæftiget og underholdt.
 • Hjem & Køkken: Hjem og køkken er en populær kategori, fordi folk nu bruger mere tid derhjemme end nogensinde før. Nogle gode produkter at sælge omfatter coastere, vægkunst, stearinlys og shakers.
 • Bøger: Marginerne på nye og brugte bøger er ret høje, og kunderne er villige til at betale hundreder til tusindvis af dollars for førsteudgaver, vintage og signerede samleobjekter af deres yndlingsbøger. Lærebøger er også gode at sælge, da de har en høj gensalgsværdi.
 • Plader og pladespillere: Mange kunstnere er begyndt at videresælge deres musik på vinyl, da efterspørgslen efter plader er steget de seneste år. Du kan købe brugte plader til en lav pris og videresælge dem til musikfans med en god fortjeneste.
 • Telefonetuier: Telefoncovers er lette og små, hvilket gør dem billige at opbevare og sende. Efterspørgslen efter telefoncovers fortsætter med at stige, efterhånden som folk opgraderer deres telefoner hvert år.
 • Samlerobjekter: Samlerobjekter er en super nichekategori, men du kan tjene en formue, hvis du sælger de rigtige produkter. Samlerobjekter omfatter sportsbilletter, tegneserier, Pokemon-kort, bøger, plakater osv. Der er en konstant efterspørgsel efter disse produkter, men du skal følge med i de seneste priser for at tjene penge.

Tips til videresalg på Amazon

 • Følg trends: Brug værktøjer som Google Trends eller Camel Camel Camel til at finde opadgående produkter. Tjek også sæsonbestemt for at finde ud af, hvilke produkter der sælger bedre under forskellige årstider og helligdage.

  For eksempel er det yderst rentabelt at sælge oppustelige pools og flydere om sommeren. Folk er villige til at betale 2x til 3x markedsprisen, da floats normalt løber tør for lager hurtigt.

 • Tjek Amazons begrænsninger: Amazon har begrænsninger på, hvilke produkter og mærker du må sælge. Derudover begrænser Amazon også visse kategorier, såsom smykker og ure, som kræver godkendelse for at liste produkter til salg.

  Brug Amazon Seller-appen til at tjekke for begrænsninger ved at indtaste produktets SKU og kontrollere for “Sælgerberettigelse”.

 • Få produkter af høj kvalitet: Uanset om du sælger et produkt med lav eller høj konkurrence, så lad være med at sælge skrammel. At sælge et produkt af høj kvalitet forbedrer dine chancer for at få gode anmeldelser og vurderinger, hvilket altid fører til mere salg. Salg af produkter af dårlig kvalitet kan føre til en høj mængde returnering, som i sidste ende vil resultere i en suspension.
 • Vælg produkter med lav konkurrence: Hvis du er en ny forhandler, er det bedst at vælge produkter med lav konkurrence for at etablere dig som førende i en kategori. At sælge et produkt med lav konkurrence gør det også nemmere for dig at vinde Købsboksen.
 • Køb produkter med høj margin: Amazon opkræver et voldsomt gebyr på 15 % for at sælge på deres markedsplads. Med FBA kan dine gebyrer være så høje som 25%. Som et resultat bør du aldrig købe et produkt, medmindre du kan opnå mindst 30 % margin (nødt minimum).
🔥 Anbefalede:  Top 10 måder at få flest penge efter en bilulykke

Fordele ved videresalg på Amazon

 • Lave forhåndsomkostninger: Du behøver ikke mange penge for at videresælge varer på Amazon, medmindre du køber engros. Størstedelen af ​​din investering vil være prisen på dine produkter.
 • Ingen teknisk erfaring: Du behøver ikke at være teknisk kyndig, fordi Amazon tager sig af alt. Hvis du ved, hvordan du surfer på nettet, kan du videresælge på Amazon.
 • Lav overhead: Amazon FBA håndterer det meste af de tunge løft, så du ikke behøver at drive dit eget lager. Ud over omkostningerne ved dine produkter er der lidt eller ingen overhead til at drive en Amazon-forhandlervirksomhed.
 • Fantastisk til begyndere: Videresalg på Amazon er en fantastisk mulighed for nye sælgere, der ønsker at lære at sælge online, før de investerer i private label-produkter.

Ulemper ved videresalg på Amazon

 • Høj konkurrence: Amazon har 1,11 millioner aktive sælgere i USA. Som Amazon-forhandler vil du konkurrere med mange sælgere, der sælger det samme produkt som dig.
 • Lave marginer: Fordi konkurrencen er hård, skal du muligvis sænke dine priser for at vinde Købsboksen, hvilket kan reducere dine fortjenstmargener.
 • Ingen kontrol over produktudbud: Som forhandler har du ikke kontrol over produktionen eller din forsyningskæde. Du kan heller ikke kontrollere produktkvaliteten, så dit omdømme som sælger afhænger af kvaliteten af ​​dine leverandører.
 • Amazon ændrer konstant reglerne: Amazon ændrer konstant sine regler om, hvad du må eller ikke må sælge, og hvordan du kommunikerer med dine kunder. Du skal følge med i de seneste regler eller risikere en suspension.
 • Amazon skjuler dine kunder for dig: At sælge på en online markedsplads som Amazon betyder, at du ikke kan opbygge langvarige relationer med kunder. Al kommunikation skal involvere ordreopfyldelse, og du kan ikke lede dine kunder væk fra Amazon.

Alternativer til videresalg på Amazon

Videresalg på Amazon er ikke en skalerbar forretningsmodel fordi du skal bruge en betydelig mængde tid på at shoppe efter produkter. Fordi du ikke har en fast forsyning af varer, er du konstant på udkig efter nye tilbud.

Ud af alle Amazons videresalgsmodeller, detailarbitrage tager den største indsats fordi du fysisk skal handle i murstensbutikker. Online arbitrage er ikke så arbejdskrævende, men du skal konstant overvåge online tilbud som hurtigt kan forsvinde.

Dropshipping og køb af engros er bedre e-handelsmodeller end detail- og onlinearbitrage, fordi du har et konstant udbud af produkter og pålidelige leverandører på plads.

Men den bedste måde at videresælge på Amazon er at sælge dine egne private label-produkter. At have dit eget brand etablerer troværdighed, og ingen kan underbyde dig på prisen eller stjæle din købsboks.

I sidste ende bør dit mål være at ejer din egen hjemmeside hvor du kan opbygge et stærkt brand og kundebase. Videresalg på Amazon burde bare være et springbræt.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Amazon Business Models

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.