Top 20 online transskriptionsjob for begyndere og professionelle

Følgende artikel hjælper dig med: Top 20 online transskriptionsjob for begyndere og professionelle

Leder du efter måder at tjene nogle penge på eller tjene de ekstra penge uden for meget trængsel? Så bør du overveje transskriptionsopgaver. Generel transskription er noget, som alle kan gøre for at tjene nogle penge online lige fra dit hjem.

Hvad er transskription?

Transskription involverer indtastning, svarende til dataindtastning. Din rolle involverer at lytte til en optagelse eller lydfil og skrive indholdet ind i et dokument, der vil blive sendt til klienten til gennemgang.

Hvis du er interesseret i et transskriptionsjob, anbefaler jeg tjekker dette ud Gratis 7-dages kursus hos Transcribe Anywhere!

Krav

I de fleste tilfælde har du brug for en opdateret computer med en stærk internetforbindelse. Det er også fantastisk at have disse af høj kvalitet hovedtelefoner og fodpedal. Jeg anbefaler begge for at hjælpe med hastighed og produktion.

Top 20 arbejde hjemme online transskription jobs for Begyndere og proffer

Her er top 20 arbejde i hjemmet transskriptionsjob for begyndere og professionelle

#1 – Transkriber Mig

Dette er et godt sted for begyndere såvel som professionelle at begynde at arbejde hjemmefra. Dette firma giver dig mulighed for at deltage som transcriptionist fra enhver del af verden. For at du kan kvalificere dig, skal du bestå en transskriptionstest. Betalingssatsen starter ved $20 pr. lydtime til at begynde med, og du bliver betalt via PayPal hver uge.

Gå her for at lære mere om Transskriber mig.

#2Støbning af ord

Med Casting Words arbejder du som selvstændig entreprenør, og den ansætter personer fra alle verdenshjørner. Dette firma ansætter begyndere og professionelle transskriberere. Casting Words tilbyder fleksible vilkår, da du kan lytte til en lydfil, før du accepterer at transskribere, og du bliver betalt pr. minut for lyd. Læs hele anmeldelsen.

#3 – Rev.com

Dette er et populært transskriptionsservicefirma, der tilbyder job til freelancere over hele verden for at søge job og tjene penge online. Dette firma leverer internt transskriptionsredigeringssoftware, så du kan udføre opgaverne. Så du behøver ikke at downloade eller uploade software for at fuldføre opgaverne.

🔥 Anbefalede:  100 bedste citater for bogelskere til læsere (med billeder)

Gå her for at ansøge online.

#4 – Quicktate

Dette er et andet legitimt transskriptionsservicefirma, der tilbyder jobmuligheder til freelancere, der ønsker at tjene nogle penge hjemmefra. For hver 4 ord, du transskriberer korrekt, vil du blive betalt en cent, og du vil modtage dine betalinger via PayPal hver mandag i ugen. Dette firma ansætter freelancere fra alle dele af verden, og du skal investere $15 for at ansøge og bestå testen. Læs en oversigt over virksomheden >>

#5 – Tigerfisk

Dette er blandt de største og bedste transskriptionsservicevirksomheder, der gør det muligt for freelancere at tjene nogle penge ved at arbejde hjemme. Det er en af ​​de ældste transskriptionsservicevirksomheder, fordi det har eksisteret siden 1989. Dette firma tilbyder en bred vifte af transskriptionsopgaver.

#6 – TalSkriv

Hvis du leder efter et transskriptionsfirma, der vil gøre dig i stand til at tjene mange penge gennem dine kompetencer, så er dette firmaet for dig. Dens top freelancere kan tjene op til $3000 om måneden. Desværre ansætter dette firma kun transskribentere fra USA og Canada. Læs en oversigt over virksomheden >>

#7 – AccuTran Global

Dette er endnu et legitimt transskriptionsservicefirma, der hyrer nybegyndere til at arbejde hjemmefra. Denne virksomhed har et godt ry, og det kræver, at du består en engelsk-test for at blive optaget, og du skal indsende et CV, før du kan komme i betragtning til job.

#8 – Scribie

Dette er en udbyder af transskriptionstjenester, der tilbyder online transskriptionsmuligheder til begyndere såvel som erfarne personer for at tjene penge hjemmefra. For at du kan begynde at arbejde for Scribie, skal du bestå en testproces, blive certificeret som transskriberende, og du er god til at starte. Det ansætter folk uden for USA, og du bliver betalt via PayPal. Læs en oversigt over virksomheden >>

🔥 Anbefalede:  RateHub.ca anmeldelse: Sammenligning af online realkreditlån

#9 – Daglig transskription

Dette firma ansætter begyndere såvel som professionelle transskribentere, og de ansætter altid nye medlemmer. De tilbyder muligheder inden for underholdnings-, akademiske, juridiske og virksomhedssektorer. Desværre ansætter de kun personer fra USA og Canada.

#10 – Birch Creek Communications

Dette er et godt transskriptionsservicefirma at arbejde med. Det giver uerfarne mennesker mulighed for at deltage og arbejde på projekter, som andre transskriptionsfirmaer ville kræve en vis erfaring. Dette firma tilbyder en bred vifte af transskriptionsjob til freelancere.

#11 – Appen

Dette er en australsk baseret virksomhed, der hyrer begyndere og også professionelle til at arbejde på forskellige transskriptionsopgaver online lige fra dit hjem. Alt det kræver er at være flydende i engelsk, bestå prøverne og begynde at arbejde.

#12 – 1-888-TypeItUp

Dette firma kræver ikke tidligere erfaring. Du skal dog have din egen transskriptionssoftware og bestå en test. Du vil tjene $1-$2 pr. lydminut transskriberet, to gange om måneden via PayPal.

#13 – GMR-transskription

GMR Transcription kræver ingen tidligere erfaring for at du kan deltage som transskriberer. Det betyder, at alle kan være med. Du skal dog bestå en test for at kvalificere dig som transskribent og skal transskribere 60 lydminutter om dagen for at kvalificere dig.

#14 – Babler Type

Denne udbyder af transskriptionstjenester ansætter både professionelle og begyndere, som transskriberer og redaktører. Som transskriberende får du betalt $12-$15 per transskriptionstime via Paypal. Læs en komplet anmeldelse.

#15 – Transskriptionshub

Dette er en virksomhed, der altid ansætter nye freelancere, både begyndere og professionelle, til at slutte sig til deres team af transskribentere. Åben verden over for flere lande.

#16 – Terescription

Dette transskriptionsservicefirma fokuserer kun på underholdningsindustrien. Hvis du elsker underholdningsindustrien, og du kan skrive mindst 70 ord i minuttet, så er dette stedet for dig. Det ansætter også nybegyndere såvel som erfarne personer til at skrive for dem.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor du bør markedsføre din virksomhed online i 2023

#17 – Neal R. Gross

Dette er en Washington-baseret udbyder af juridiske transskriptionstjenester. Dette firma har eksisteret i over 35 år nu og er et af de bedste juridiske transskriptionsfirmaer. Du skal sende dit curriculum vitae online for at ansøge.

#18 – Ubiqus

Dette er et fantastisk transskriptionsfirma for begyndere. Det betyder dog ikke, at fagfolk ikke kan arbejde her. Det tilbyder en række forskellige opgaver for transskriberende. Den eneste fangst her er, at du skal være en amerikansk baseret engelsktalende for at ansøge om dette firma.

#19 – Bam

Er du fan af den livlige underholdningsindustri? Hvis ja, så er her et firma, du kan tjekke ud og ansøge som transskriberende. Bam samarbejder med flere virksomheder inden for entrainment-industrien for at levere transskriptionstjenester til dem. Desværre har de ikke et online ansøgningssystem, så du skal sende en mail til dem.

#20 – 3Afspil medier

Dette firma tilbyder transskriptionsmuligheder for begyndere såvel som professionelle til at arbejde online som redaktører og transskriberere. Du skal dog bestå en sprogkundskabsprøve for at komme i betragtning.

Hvis du leder efter måder at tjene penge på derhjemme, bør du overveje transskription online job. Du kan starte som nybegynder og opbygge dit færdighedsniveau derfra.

Table of Contents