Top 10 unge indiske iværksættere

Følgende artikel hjælper dig med: Top 10 unge indiske iværksættere

Indien har været vidne til en bemærkelsesværdig stigning i iværksætteri i de seneste år, med unge iværksættere førende. Landet er blevet et arnested for innovation, og dets start-økosystem blomstrer. Indiens unge iværksættere skaber ikke kun nye virksomheder, men ændrer også måden, traditionelle industrier fungerer på. De bringer nye ideer, teknologier og forretningsmodeller på bordet og forstyrrer status quo.

De innovative og fængslende succeshistorier fra disse unge indiske iværksættere har ikke kun opnået anerkendelse i deres eget land, men har også vundet globale priser. Dette tjener som en stærk motivator for håbefulde iværksættere til at tænke kreativt og tage risici i at forfølge unikke ideer, da det er umuligt at forudsige, hvornår sådanne ideer kan blive succesrige virksomheder.

Disse unge iværksættere har en unik evne til at identificere forretningsmuligheder i hverdagssituationer, som ofte går ubemærket hen af ​​almindelige individer. Deres bemærkelsesværdige succeshistorier demonstrerer kraften i en enkelt idé, og hvordan den kan transformere ens liv. Som man siger, “En idé kan ændre dit liv”, og disse unge iværksættere er et levende bevis på dens sandhed. Deres evne til at se potentiale, hvor andre ikke gør, og deres urokkelige dedikation til at omsætte deres ideer til virkelighed, er det, der adskiller dem fra resten.

Top unge indiske iværksættere (2023)

Fortæl os om disse unge indiske iværksættere som har ændret vores liv og gjort det nemt gennem deres opfindelser og ideer. Deres historier vil tjene som motivation for hver af jer, der længes efter at starte noget for sig selv.

1. Tilak Mehta

Du må have hørt denne unge iværksætters navn mange gange, men kender du hans alder og idé? Tilak er blot 16 år, og han er stifter af firmaet Papers n Parcels.Han er den yngste blandt disse unge indiske iværksættere på listen, og hans vision var at levere papirer og små pakker i Mumbai på en dag.

Det er et online kurerfirma, der leverer dokumenter og breve til kontorer i Mumbai på en dag. Du må tænke, hvordan er det muligt? Her kommer ideen om denne unge mand; han har et bånd med dabbawalaerne i Mumbai; sammen med dabbas leverer de også pakkerne efter deres område.

Han havde som mål at levere de små kurerer inden for 24 timer til mere end 1000 mennesker til en relativt lavere pris end andre på markedet. Denne idé kom til ham, da han havde brug for nogle lærebøger fra den anden side af byen. Hans far var træt, da han kom tilbage fra arbejde, og de ønskede ikke, at han skulle gå alene så langt.

Til dato leverer han omkring 1200 pakker hver dag, og han sigter mod en omsætning på 100 millioner i det følgende år. Han har også lanceret appen til sit firma, og den kører rigtig godt. Tilak er ikke kun administrerende direktør for sit firma, men også en TEDx-taler, den yngste Forbes paneldeltager, og har også fået prisen for den yngste iværksætter.

2. Ritesh Agarwal

Du skal have hørt om OYO-værelser eller set bestyrelsen for OYO roame, mens du pendler. Ved du, hvem manden bag dette foretagende er? Ritesh Agarwal. Han er fra en lille by i Odisha.

Hans startup var baseret på et netværk af teknologi, plus han ønskede at muliggøre økonomiske hoteller for mennesker. Han begyndte at arbejde, da han kun var 13, på det tidspunkt plejede han at sælge SIM-kort. Han startede denne satsning, da han kun var 17 i 2012, og i dag er han millionær i en alder af 27.

Det er en Gurugram baseret virksomhed; du vil blive overrasket over at vide, at han droppede ud af sin skole for at føre denne idé videre. Han afsluttede sin videregående skolegang på St. Johns’s Senior Secondary School.

Der er mange store mærker, der støtter ham, såsom Green Oaks Capital, Light speed Ventures og Sequoia Capital. I dag er der mere end 5000 ejendomme i amtet, og han spreder sit netværk til hele verden.

🔥 Anbefalede:  Top 10 rigeste podcastere i 2023

I starten startede han med kun 11 værelser i Gurugram, og nu har han et stort netværk på mere end 60.000 værelser over hele landet. Han fik denne idé, fordi han også er en opdagelsesrejsende, så mens han rejste, indså han, at der burde være økonomiske hoteller, der tilbyder alle de grundlæggende krav med ordentlig hygiejne.

At høre disse oplysninger kan måske motivere dig mere; Ritesh har en nettoværdi på omkring 1,1 milliarder dollars og siges at være Verdens næstyngste milliardær. BusinessInsider annoncerede også Ritesh som en af ​​de 8 hotteste teenage-startup-stiftere globalt i 2013. Som 17-årig blev han hædret som verdens yngste CEO. Han er absolut den rigeste på denne liste over unge indiske iværksættere .

3. Farrhad Acidwalla

Farrhad Acidwalla startede sit foretagende i en alder af 16 med kun Rs.500; han lånte disse penge af sin far. Han tog denne Rs.500 for at købe et domænenavn, og med dette begyndte han at lave et webcommunity specifikt til luftfarts- og luftfartsindustrien.

Farrhad er grundlæggeren af ​​det berømte web-udviklingsfirma kaldet Cybenetiv Digital og Rockstah Media. Nu arbejder han med adskillige internationale virksomheder og influencers. Hans organisation hjælper virksomheder med annoncering, webforbedring, markedsføring og branding.

Denne virksomhed er for ung, ligesom ham, men den har sine udviklere, designere og marketingfolk globalt. Som i et af hans interviews sagde han, at dette koncept kom til ham, da han kun var 13, han begyndte at arbejde for det, og efter 3 år begyndte han med det. Hans planlægning var spot on, da han kun var 17, da han skulle til møder og syndikerede programmer med CNN; hvad kan han ellers tænke på i så ung alder?

VOGUE Indien placerede ham blandt ‘Landets klogeste Gen Z-ere i øjeblikket’ og ikke kun dette, han har vundet forskellige sådanne titler, og der er stadig lang vej igen.

En anden mest betydningsfuld præstation for Farrhad er, at han var den første yngste gæsteforelæser ved IIT Kharagpurs årlige Entrepreneurship Summit og en TEDx-taler.

4. Shravan og Sanjay Kumaran

De er begge brødre, og sammen udviklede de en app, ‘Catch Me Cop’. De er de yngste app-udviklere og ejere af en virksomhed i landet. De begyndte at kode som deres hobby, og i dag har de opnået en sådan succes. Deres far er direktør for et softwarefirma, og han støttede dem med alle deres spørgsmål og motiverede dem.

Mange mennesker kan ikke tro, at et 10-årigt barn kan skabe en fantastisk app og virksomhed kaldet ‘GoDimensions’. De startede denne udviklingsenhed i deres hjem i Chennai i 2011, og i dag har de lavet 11 gaming-apps.

Blandt dem er 7 af dem i Apple Store, og de andre 3 er tilgængelige i Google Play Store. Deres apps har fået over 36000 downloads indtil videre, og dette antal stiger enormt. Faktisk gav de begge en præsentation på IIM-B og TedX-konferencen.

Den første app, de lavede, var ‘Catch me Cop’, som blev lanceret i Apple Store, og derefter var nogle af de andre apps, de lavede, Colour Palette, Prayer Planet, Alphabet Board osv.

5. Kong Sidharth

Han var kun 11 år gammel, da han startede med forskellige aktiviteter for at holde ham engageret og samtidig lære en masse ting. Det begyndte han, da han kedede sig, så han tænkte på, hvad man kunne gøre for at udnytte sin fritid og lære af den; derfor begyndte han at organisere lokale konkurrencer.

Konceptet var fascinerende, der var et lille deltagergebyr til konkurrencen, og vinderne ville modtage præmier. Alle forældre kunne lide dette koncept, og det blev et stort hit, men han stoppede ikke der; det var kun begyndelsen.

Han kom med andre ideer til at tjene penge og reducere spild, så Sidharth begyndte at sælge overskydende blomster fra brylluppet som halskæder ved at bruge unikke reklamestrategier.

Han sluttede sig til kollegiet i henhold til sin fars instruktioner, men han ville ikke studere, så han forlod det og startede sit blad ved navn Friendz. Dette magasin tjente børn og teenagere som et medie til at udtrykke deres synspunkter, tanker og opfindelser.

🔥 Anbefalede:  Hvordan introverte kan tjene penge uden at få et job

Nu er han blevet magasinudgiver, forfatter og foredragsholder, og han arrangerer også konferencer for teenagere under navnet Createens. I sine sessioner eller konferencer underviser han de unge om blogging, design, moderne iværksætteri og meget mere fra eksperter fra alle dele af verden.

Læs også: 50 rigeste YouTubere i verden

6. Ranveer Arora Allahbadia

Han er blandt de mest kendte yunge indiske iværksættere bor i Mumbai, Indien. Han er en velkendt fitnesstræner, YouTuber og påvirker på sociale medier. Hans YouTube-kanal hedder ØlBicepssom han startede i 2014. Han blev berømt for sine inspirerende og motiverende videoer om fitness, yoga, parforholdsrådgivning, karriere mv.

Ranveer er også medstifter af Munk-E, som tilbyder forskellige tjenester såsom mode, madlavning, yoga, grooming og meget mere. Han har også videoer om hans succeshistorie, som er meget inspirerende; han fortalte om sin kamp med fedme, stofmisbrug og depression. Alt dette førte til hans karrieresvigt, og det er inspirerende, hvordan det lykkedes ham at nå hertil.

Hans historie er en inspiration for mennesker, der kæmper i deres liv og ønsker at opnå succes i deres liv. Mange mennesker kan lide ham i branchen, men folk kan lide ham på grund af hans enkelhed og måden, han chatter på; faktisk lavede han også videoer om sine daglige aktiviteter, venner, passion og meget mere. Han forbliver forbundet med sine seere, og de elsker også at se hans videoer.

7. Sreelakshmi Suresh

Hun er kendt som et vidunderkind, da hun uden uddannelse lavede sin første hjemmeside, da hun var blot 6. Mange børn ved ikke engang, hvad en computer er i en alder af 3, men hun begyndte at betjene en computer på det tidspunkt. alder. Hun er virkelig et begavet barn.

Sreelakshmi er den yngste CEO og webdesigner globalt, da ingen til dato har udviklet en hjemmeside i så ung en alder. Hun besidder exceptionelle færdigheder, som hun også fik en pris for at være den yngste webdesigner. Hun har to virksomheder: TinyLogo og eDesign, der tilbyder tjenester inden for webdesign, SEO og andre webtjenester til forskellige kendte brands.

eDesign er en virksomhed etableret af hende i 2009, da hun kun var 11; at opnå så meget i så ung en alder er en inspiration og motivation for alle. Du vil blive overrasket over at vide, at hun kun er 24 og har en nettoværdi på 1 million dollars; det her er bare spektakulært.

8. Divya Gandotra Tandon

Hun er grundlægger og direktør for Scoop Beats Pvt. Ltd. Divya brugte YouTube til at komme ind i erhvervslivet. Hun var interesseret i at indsamle information og holde sig opdateret om den nyeste teknologi og alt, der sker på it- og forbrugermarkedet. Hun startede med at hjælpe andre, da hun ønskede, at folk skulle have information om alt, hvad de ville købe.

Denne entusiasme steg dag for dag, da hun fik så gode svar, da hun begyndte at få mange visninger af sine videoer. Hun begyndte at lave flere udpakningsvideoer og delte anmeldelser af produkterne, så folk kunne have alle oplysninger og detaljer om, hvad de end købte.

Hun indså, at hun kunne gøre endnu mere på dette felt, så hun skabte ScoopBeats. Det er en nyheds- og medieorganisationskanal. Her gennemgår hun produkterne og beskriver deres egenskaber og anvendelser. Hun fik succes på grund af sin unikke stil med at beskrive ting, og vigtigst af alt giver hun altid upartiske anmeldelser, som folk elsker mest ved hende.

På ingen tid blev hun en influencer på Facebook og Instagram og havde mere end 90000 følgere på sociale medier. Divya arbejder for nogle af de store brands som influencer. Nogle af de store organisationer, hun har arbejdet for, er IBM, Coolpad, Lazy Gardener, Infinix osv.

9. Trishneet Arora

Han er grundlægger og administrerende direktør for TAC-sikkerhedsløsninger, der hjælper med at afværge og efterforske cyberkriminalitet. Trishneet er en af ​​de mest fremtrædende unge indiske iværksættere som grundlagde sit firma, da han kun var 19. Han er en etisk hacker; Trishneet lærte disse færdigheder som teenager efter at have droppet ud af skolen. Du vil blive chokeret over at høre, at han fejlede i klasse 8, og hans far meldte ham til fjernundervisning, men han fejlede igen i 12 eksamener.

🔥 Anbefalede:  Top 13 e-handelsordreopfyldelsesvirksomheder

Han var ikke interesseret i studier, men elskede at arbejde på computeren og lære om at efterforske hacks. Hans nysgerrighed og evner fik ham til at opnå denne massive succes, at han startede sin egen virksomhed i 2013. Hans virksomhed tilbyder sårbarhedsvurdering og penetrationstesttjenester, som er behovet i timen, hvor alt er blevet online.

Han skrev også et par bøger, ‘The Hacking Era’, ‘Hacking talk with Trishneet Arora’ og ‘Hacking with Smart Phone.’ Faktisk arbejdede han også med sager om cyberkriminalitet for det indiske politi og blev kontaktet af Punjab-politiet giver en træningssession om efterforskning af cyberkriminalitet og efterforskning.

Han blev kåret som årets iværksætter for 2020 og er genstand for en biopic. I dag hjælper han CBI, Punjab og Gujarat politi og Reliance Industries, HDFC, Bharti Airtel og mange flere virksomheder med deres cybersikkerhedsproblemer.

Succesen kom ham ikke bare sådan; han arbejdede for det. Han arbejdede oprindeligt på små projekter som at reparere computere, rydde op i software osv. Han kendte sine evner og var fast besluttet på at opnå det, han drømte om, og på ingen tid blev han en af ​​de unge iværksættere i landet.

10. Suumit Shah

Hans navn er et must på dette liste af unge indiske iværksættere da han er grundlægger og administrerende direktør for Dukaan-appen. Det er en gør-det-selv-platform, der gør det muligt for købmænd, der ikke har nogen programmeringserfaring, at oprette en e-handelsvirksomhed ved at bruge deres mobiltelefoner.

Han begyndte sin rejse, da han var 19 i 2014; det startede han, fordi han mente, at der burde være en app, hvor folk kunne bestille deres dagligvarer online uden fysisk at gå i butikken.

Suumit plejede at bestille dagligvarer fra store virksomheder, og det plejede at tage meget tid, så han tænkte på at lave et samarbejde med lokale dagligvarebutikker for at levere varerne hurtigt i deres nabolag.

Han startede denne app på kun 48 timer, og inden for blot et par år begyndte millioner af handlende at bruge denne app. Mens han studerede ingeniørvidenskab, lærte han webdesign og programmering af sin værelseskammerat.

Han tog også digitale marketingkurser online og droppede ud af sit college i 2014. Med hjælp fra Subhash Chaudhary, hans teknologichef, startede han sin egen virksomhed. Takket være Summit, da adskillige købmandsforretninger har en onlinebutik på grund af hans ene idé om at lancere denne app. Antallet af brugere af denne app er stigende på grund af hurtigere leveringer fra nabolaget, og priserne er også økonomiske.

Disse var nogle lovende unge indiske iværksættere; deres succeshistorier giver os alle en lærestreg om, at alder ikke er en hindring for at blive succesfuld. Du kan få en idé, selv når du er 10, og starte din virksomhed og få succes. De fleste af dem startede deres satsning med en lille investering og fik til sidst god respons og succes.

Derfor behøver du ikke millioner for at investere; du kan enten starte med et lille beløb eller finde nogle investorer til din startup. Stop ikke dig selv; hvis du har en idé, så gå efter den, da intet kan forhindre dig i at komme videre i livet. Fortsæt med at læse for mere motiverende og pengerelateret indhold.