Toogtyve højdepunkter fra TRONs historiske 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Toogtyve højdepunkter fra TRONs historiske 2022

Genève, Schweiz, 5. januar 2023, Chainwire

Til TRON DAO2022 var et år med historisk vækst. Her er 22 højdepunkter fra den hurtigst voksende offentlige blockchains rekordår:

# 22 muligvis verdens største DAO

Den 5. januar annoncerede TRON sin omstrukturering til at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO). Den 11. april Forbes erklærede, at TRON DAO formentlig er verdens største DAO, da TRON blockchain nu kan prale af mere end 132 millioner brugerkonti.

# 21 APENFT Markedsplads

Den 15. april APENFT markedsplads lanceret på TRON blockchain.

# 20 over 130 digitale aktivudvekslinger

TRX er nu understøttet, børsnoteret og handlet på over 130 digitale aktivbørser, betalingssystemer og handelsplatforme, herunder Binance.US, Meson, Crypto Finance (medlem af Deutsche Börse Group), Fireblocks, Bitkub, Bitso, DMM Bitcoin, Kraken (TRX futures-kontrakter), Plisio, BTCBOX, Wirex, OKCoin Japan, BitMEX, Blockchain.com og Guardarian.

# 19 Enterprise Ethereum Alliance

TRON sluttede sig til Enterprise Ethereum Alliance at fremme interoperabel blockchain-integration i den daglige forretningsdrift, hovedsageligt med fokus på to arbejdsgrupper: Cross-Chain Interoperability og DeFi Risk Assessment, Management, and Accounting (DRAMA).

# 18 udvidet samarbejde med Huobi

I oktober blev TRON-grundlæggeren og nuværende ambassadør HE Justin Sun udnævnt til Huobis Global Advisory Board, og TRON-økosystemet har startet flere partnerskaber med børsen.

# 17 Peg Stability Module

Den 3. august blev Peg Stability Module (PSM) udrullet, som giver brugerne mulighed for at bytte mellem USDD og andre almindelige stablecoins som USDT og USDC i et forhold på 1:1.

# 16 sponsorater

I 2022 var TRON hovedsponsor for Consensus, NFT NYC, Mainnet by Messari, Converge by Circle, Binance Blockchain Week i Paris, Smartcon by Chainlink, Token2049 og mere. TRON var også vært for flere VIP-efterfester – TRON Whale Night, på Bitcoin 2022, Consensus og Mainnet.

🔥 Anbefalede:  Top 11 apps til billedredigering | Fotoredigeringsapp til virksomheder

# 15 Binance CMC Crypto Top 10 EWI

Den 17. oktober blev TRX noteret på Binance CMC Cryptocurrency Top 10 Equal-Weighted Index, som sporer præstationen af ​​de ti bedste digitale aktiver på CoinMarketCap som rangeret efter markedsværdi.

# 14 mærk forbrændingen

I 2022 var den samlede mængde TRX forbrændt fra forskellige forsyningsselskaber 11,74 milliarder, hvilket øgede deflationen betydeligt.

#13 TRON Academy

TRON Academy lancerede officielt den 12. november, da 270+ studerende fra top-tier universitets blockchain klubber samledes på Harvard University campus til “Hacker House” begivenheden.

#12 Travala.com

Den 10. august annoncerede Travala.com, verdens førende blockchain-baserede rejsebookingsplatform, sin adoption af USDD og TRX som betalingsmidler.

# 11 det næststørste stablecoin-økosystem

TRON har nu den næststørste samlede stablecoin-cirkulation, ved siden af ​​Ethereum, med en markedsværdi på $39,5 milliarder.

# 10 TRON DAO Ecosystem Fund

TRON DAO lancerede deres Økosystemfonden med 8 unikke programmer til finansiering, herunder TRON DAO Ventures, som har til hensigt at investere i lovende blockchain-startups.

# 9 den nationale blockchain af Dominica

Den 7. oktober annoncerede Commonwealth of Dominica TRON som sin nationale blockchain og godkendte syv TRON-baserede kryptovalutaer som lovligt betalingsmiddel til daglig brug.

#8 den TRON DAO Reserve

Den 21. april blev TRON DAO-reserven etableret for at beskytte den overordnede blockchain-industri og kryptomarked.

# 7 større indflydelse

Den 1. august Krypto dagligt beskrevet HAN Justin Sun som en af ​​de førende ledere i Web3-æraen.

# 6 staldmønten USDD

I maj 2022 lancerede TRON USDD, den første oversikrede, decentraliserede stablecoin, som nu findes i mere end 130.000 tegnebøger. Den 2. november udgav Messari rapporten “Status for USDD 3. kvartal 2022.” USDD sluttede året af med en cirkulerende forsyning på over 725 mio. og et sikkerhedsforhold på mere end 200%.

🔥 Anbefalede:  6 eksklusive SEO-tip fra tusindvis af 1. side-websteder

#5 en af ​​de mest miljøvenlige blockchains

Den 24. august i rapporten med titlen “Energieffektivitet og kulstofaftryk af TRON Blockchain” frigivet af Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI), TRON blev vurderet som en af ​​de mest miljøvenlige blockchains.

# 4 4-årsdagen for MainNets uafhængighed

Den 31. maj fejrede TRON fire års jubilæum for lanceringen af ​​MainNet.

# 3 tre stjernernes HackaTRONs

Three Seasons of TRON Grand Hackathon, alias “HackaTRON”, fandt sted i 2022 med over 2300 samlede deltagere og en samlet præmiepulje på over $2,7 millioner.

#2 TVL

Ifølge DefiLlama, ved udgangen af ​​3. kvartal havde Total Value Locked (TVL) på TRON nået 6,33 milliarder dollars, en stigning på 61 % fra 2. kvartal, og overgået BSC for at blive blockchain-netværket med den næststørste TVL på verdensplan. Messari udgav sin første TRX-forskningsrapport nogensinde den 5. november med titlen “Status for TRON Q3 2022.”

# 1 fra 69 millioner samlede TRON-brugerkonti til 132 millioner

63 millioner nye TRON-brugerkonti blev etableret i 2022. TRON sigter mod at blive det primære afviklingslag i den globale økonomi. Som den globale trendsætter inden for kryptovaluta udvikler TRON en økosysteminfrastruktur, der vil være i stand til at tjene ethvert menneske på planeten.

Om TRON DAO

TRON DAO er en community-styret DAO dedikeret til at accelerere decentraliseringen af ​​internettet via blockchain-teknologi og dApps.

TRON-netværket, der blev grundlagt i september 2017 af HE Justin Sun, har fortsat med at levere imponerende resultater siden MainNet-lanceringen i maj 2018. Juli 2018 markerede også økosystemintegrationen af ​​BitTorrent, en pioner inden for decentraliserede Web3-tjenester med over 100 millioner månedlige aktive brugere. TRON-netværket har vundet utrolig indpas i de seneste år. Fra januar 2023 har den over 133 millioner samlede brugerkonti på blockchain, mere end 4,5 milliarder samlede transaktioner og over $9,2 milliarder i total værdi låst (TVL), som rapporteret på TRONSCAN. Derudover er TRON vært for det største cirkulerende udbud af USD Tether (USDT) stablecoin over hele kloden, og overhaler USDT på Ethereum siden april 2021. TRON-netværket afsluttede fuld decentralisering i december 2021 og er nu en fællesskabsstyret DAO. I maj 2022 blev den oversikrede decentraliserede stablecoin USDD lanceret på TRON blockchain, understøttet af den første kryptoreserve nogensinde for blockchain-industrien – TRON DAO Reserve, der markerer TRONs officielle indtræden i decentraliserede stablecoins. Senest i oktober 2022 blev TRON udpeget som den nationale blockchain for Commonwealth of Dominica, hvilket er første gang en større offentlig blockchain samarbejder med en suveræn nation for at udvikle sin nationale blockchain-infrastruktur. Ud over regeringens godkendelse af at udstede Dominica Coin (“DMC”), et blockchain-baseret fantoken, der skal hjælpe med at fremme Dominicas globale fanfare, syv eksisterende TRON-baserede tokens – TRX, BTT, NFT, JST, USDD, USDT, TUSD, har fået lovbestemt status som autoriseret digital valuta og vekselmiddel i landet.

🔥 Anbefalede:  Hvad er de seneste skattefritagelser fra regeringen for Covid-19-behandling?

TRONNetværk | TRONDAO | Twitter | Youtube | Telegram | Uenighed | Reddit | GitHub | Medium | Forum

Kontakt

Hayward Wong
[email protected]

Table of Contents