Tommy Hilfiger annoncerer New York Fashion Week Metaverse show

Følgende artikel hjælper dig med: Tommy Hilfiger annoncerer New York Fashion Week Metaverse show

Tommy Hilfiger skjorte med tagsFoto af Mesa Loft Studios

Den amerikanske modedesigner Tommy Hilfiger vender tilbage til New York Fashion Week med et virtuelt show. Efteråret 2022-præsentationen finder sted i virkeligheden og i Metaverset.

Det fysiske show finder sted den 11. september på Skyline Drive-In i Brooklyn, mens dets digitale version vil være placeret i Roblox-versionen af ​​New York City.

Seerne vil have mulighed for at købe eksklusive digitale produkter til Roblox. Det fysiske tøj vil også kunne købes takket være det nye “Se nu, køb nu” koncept.

“Det var her, mode, kunst, musik og underholdning alle kom sammen, da jeg først startede i branchen. Og i dag er det stadig denne tilgang, der inspirerer mig til at engagere mig i de banebrydende fællesskaber, der bygger nye kreative oplevelser. Denne sæson handler om kollisionen af ​​mine yndlings arkivinspirationer med nye livebegivenhedskoncepter og virtuelle verdener. Det er det perfekte udtryk for, hvad vi står for, når vi hylder vores rødder med en tilbagevenden til NYFW,” sagde Tommy Hilfiger.

I marts i år var Hilfiger blandt de designere, der præsenterede deres kollektioner under Metaverse Fashion Week i Decentraland. Mærket viste sin forårskollektion 2022 sammen med håndlavede NFT’er inspireret af digital teknologi.

I juni udvidede Tommy Hilfiger sin Metaverse-tilstedeværelse ved at lancere ‘Tommy Play’ i Roblox. Rummet giver fællesskabsmedlemmer mulighed for at socialisere, lege og dele.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Metaverse w Blockchain: jaka jest zależność?