Tjek Metasills modige tilgang til at tage NFTs IRL

Følgende artikel hjælper dig med: Tjek Metasills modige tilgang til at tage NFTs IRL

Efterhånden som NFT’er udvikler sig yderligere til ren kunst i deres egen ret, giver flere og flere firmaer tiltro til det alvorlige spørgsmål om, hvordan man viser disse stykker IRL. Infinite Objects dukkede op igen og igen under sidste uges konference – selvom deres tilbud er fantastiske, er de ikke det eneste rammenavn i spillet. Lidt konkurrence er sundt, og Metasills opfindsomhed har sat dem på landkortet.

Metaverse Post fangede Jacob Korman på NFT.NYC i sidste uge, hvor Metasill debuterede med deres seneste NFT-skærm i form af en sekskant, smart inspireret af Twitters turkise ‘verificerede’ symbol, som i sig selv er ekstremt relevant for hele kryptofællesskabet. Stykket blev forudbestilt for $1.600.

Ud over denne hotte nye dråbe tilbyder Metasill skærme i en bred vifte af størrelser, der også kommer med deres egen software og app, der forbinder sikkert til brugernes tegnebøger. Design vovet markedsfører deres største konkurrencefordel. Indramning er en kritisk – og dyr – del af indsamling af faktisk kunst. Det er godt at se flere firmaer hædre NFT-kunstværker med samme konstruktion og omtanke.

Se interviewet for at høre mere om, hvad Metasill har på sinde i fremtiden.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad er de 5 bedste websteder til at købe autentiske Instagram-følgere i 2023?