Tips til, hvordan du sikkerhedskopierer en Samsung Galaxy-telefon eller -tablet

Følgende artikel hjælper dig med: Tips til, hvordan du sikkerhedskopierer en Samsung Galaxy-telefon eller -tablet

Tips til, hvordan du sikkerhedskopierer en Samsung Galaxy-telefon eller -tablet

Vil du altid have adgang til dine filer? Du kender helt sikkert til en sådan funktion som data backup. De fleste smartphone-ejere laver sikkerhedskopier for at gemme deres vigtige filer. Dette gælder især for dem, der er bekymrede for sikkerheden af ​​deres data, for eksempel i tilfælde af tab eller tyveri af enheden. Dette gælder også for dem, der er ivrige efter at købe en ny smartphone, fordi sikkerhedskopieringen er en nem måde at eksportere alle vigtige data på blot et par minutter. Så hvad med backup-funktionen? Sådan sikkerhedskopieres data for ejere af Samsung Galaxy-telefoner eller -tablets? Nedenfor finder du svar på disse spørgsmål.

Top måder at lave en sikkerhedskopi på, hvis du er Samsung Galaxy-telefon- eller tabletbruger

Hvordan kommer man i gang med sikkerhedskopiering af data? Du kan altid bede om professionel assistance fra eksperter, som vil hjælpe med Samsung telefon fejlfinding og andre spørgsmål vedrørende dine enheder. Derfor er der gode nyheder! Samsung Galaxy gadgets tilbyder dig allerede mange muligheder for at gøre dette hurtigt og nemt. Så lad os diskutere de vigtigste årsager til, at du skal sikkerhedskopiere og overveje alle mulige måder at gøre det på.

Hvorfor har du brug for en sikkerhedskopi?

Usikker på, om du har brug for en backup? Så skal du finde ud af de vigtigste grunde til, at du skal gøre dette.

  • Datasikkerhed på højeste niveau. Når du sikkerhedskopierer dine filer, vil du være i stand til at gendanne alle filer i tilfælde af sletning af data eller tab af adgang til din gadget,
  • Fri plads. Sikkerhedskopiering af dine filer er også en fantastisk måde at frigøre plads på din enhed. Hvis din enhed allerede lider af lagringsproblemer, er sikkerhedskopiering af data en mulighed for at fjerne dem. Dette optimerer mængden af ​​hukommelse og forbedrer også ydeevnen af ​​din smartphone eller tablet.
  • Hurtigere datagendannelse. Hvis du allerede har alle dine data backup, kan du være rolig med at gendanne den. Denne proces vil tage op til flere minutter, så du vil være i stand til at få adgang til dine værdifulde oplysninger meget hurtigt.
🔥 Anbefalede:  Amazon Prime Videos Thursday Night Football-stream er dårligt for nogle igen

Brugen af ​​Samsung Apps og Google Tools

Som nævnt tidligere er der ingen grund til at opdage nogen værktøjer til at sikkerhedskopiere dine data. Samsung gadgets tilbyder deres brugere færdige løsninger. Vi taler om specialiserede apps fra udviklerne. Det vil sige, at du kan bruge din konto til at sikkerhedskopiere dataene. Brugen af ​​kontoen gemmer dog kun dine smartphone-indstillinger, for eksempel beskeder, opkald, data og så videre.

For at sikkerhedskopiere data såsom fotos, videoer og andre filer, skal du bruge Smart Switch. Du kan også gøre det med Google-værktøjer. Så lad os se på disse måder.

Sådan bruger du Smart Switch

Smart Switch giver dig mulighed for at overføre alle dine oplysninger til en anden Galaxy-enhed eller ekstern lagerenhed. Hvis du har brug for at sikkerhedskopiere dine data til en anden enhed, så er dette den bedste mulighed. Ud over alle de filer, der er på din enhed, kan du også overføre alle indstillingerne.

Så alt du skal gøre er at downloade Smart Switch-appen fra Play Market. I dette tilfælde skal du downloade appen på din anden enhed, som du vil overføre data og filer til. Dernæst skal du sende data fra din smartphone og bekræfte modtagelse af filer på den enhed, hvor du planlægger at gemme dataene. Dernæst skal du vælge den foretrukne kommunikationsmulighed (trådløst netværk eller kabel). Følg derefter de sidste trin, som du vil se i Smart Switch-appen.

Hvordan overfører man information til en ekstern enhed? Du skal tilslutte et eksternt drev og gå til indstillingerne på din smartphone/tablet. Dernæst skal du klikke på Konti og vælge Backup. så i appen skal du klikke på overførsel af eksternt lager. Følg derefter instruktionerne, som du får fra Smart Switch-appen for at fuldføre processen.

🔥 Anbefalede:  Dropshipping virksomhed til salg

Sådan bruger du Samsung Cloud

Du kan også bruge Samsung-skyen, som giver dig mulighed for at overføre alle dine data. Dette giver mulighed for at bruge filerne på enhver af dine enheder yderligere. Hvor skal man begynde?

For at lave en sikkerhedskopi skal du gå til dine telefonindstillinger, vælge Konti og derefter klikke på Backup. I Samsung Cloud-sektionen skal du vælge Data Backup. Vælg derefter de ønskede elementer, der skal kopieres, og start kopieringsprocessen. Når processen er fuldført, skal du klikke på Udført. Så det er alt, hvad du skal gøre.

En af nøglefunktionerne ved et sådant værktøj til backup er en mulighed for at automatisere denne proces. Du kan også konfigurere automatisk sikkerhedskopiering af data. Denne proces vil finde sted hver 24 timer. Men for at gøre dette skal du holde din telefon opladet og være sikker på, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Hvad mere er, kan du bestemme, hvilke data du skal kopiere. Du kan gøre alt dette i indstillingerne og vælge en automatisk backup.

Sådan bruger du Google Drev

Du kan også gemme alle dine data på dit Google Drev. Denne måde er relevant, hvis du skal modtage data på en anden smartphone eller tablet (ikke af Samsung-mærket). Google Drev er et sikkert lager til dine filer. De vil altid være tilgængelige for dig på enhver enhed. Hvis du har slettet eller crashet dine data, vil du til enhver tid have mulighed for at gendanne dem på din smartphone eller overføre filer til en anden enhed. Så hvad har du brug for for at starte?

🔥 Anbefalede:  Verizon Tech Support-opkald fra +1-800-922-0204 – Svindel eller lovlig?

Du skal gå til dine telefonindstillinger, gå til Konti og klikke på Backup. I Google Drev-sektionen skal du klikke på Data Backup. Aktiver backup-processen.

Afslutter

Som du kan se, er din Samsung Galaxy gadgets har allerede alt, hvad du behøver for at gemme alle dine data og gøre dem tilgængelige, hvis du planlægger at bruge en anden enhed. Alt du skal gøre er at vælge den passende metode og bruge et par minutter af din tid på at sikkerhedskopiere dine data.

Tags: