Timex frigiver 500 Bored Ape Yacht Club ursæt

Følgende artikel hjælper dig med: Timex frigiver 500 Bored Ape Yacht Club ursæt

Urmærket Timex samarbejder med Bored Ape Yacht Club NFT-kollektionen for at frigive 500 ursæt.

Initiativet henvender sig udelukkende til Bored Ape og Mutant Ape NFT-holdere, som får mulighed for at skabe deres one-of-one ursæt.

Ure kan tilpasses af NFT-ejere. De kan vælge etuiet blandt de mange stilarter i det ikoniske Timex Waterbury Classic-design: matsort, poleret guld, rosaguld og sølv. Timex udskriver det tilpassede Ape-billede på uret. Kunder kan også indgravere bagsiden af ​​etuiet med NFT’s token-nummer eller selve NFT. Derefter kan indehavere bestille armbånd efter eget valg – Timex tilbyder både nyhedsape-inspirerede armbånd og mere klassiske muligheder som rustfrit stål eller læderarmbånd.

Timex

Mens den gennemsnitlige udsalgspris for Timex-ure er cirka $270, går BAYC-mærket til 2 ETH (ca. $2580 i skrivende stund). Ingen overraskelse, at BAYC-indehavere og andre fans af kollektionen hævder, at de er for dyre til Timex-ure.

Fællesskabets forsalg af urkollektionen fandt sted under en eksklusiv begivenhed i Art Basel Miami. Fra 4. december til 31. december kan BAYC- og MAYC-indehavere købe Timepiece Forge Pass NFT’er, der validerer urenes ægthed.

Fra den 16. december vil NFT-indehavere være i stand til at skabe deres one-of-one ure på et dedikeret platform. Herefter vil stykkerne blive produceret og afsendt i begyndelsen af ​​Q2 2023.

Timex

Det er værd at bemærke, at Timex ikke er det første urmærke, der skaber genstande med NFT-tema. I juni i år udgav det luksuriøse schweiziske mærke TAG Heuer et smartwatch, der viser brugernes NFT’er. “Connected Caliber E4”-modellen forbinder ejerens kryptopung til uret og viser den valgte NFT.

🔥 Anbefalede:  Samsung frigiver sine 2023 soundbars inklusive et 11.1.4-kanals flagskib med trådløs Dolby Atmos