Time Magazine annoncerer fremtidige NFT-abonnementer

Følgende artikel hjælper dig med: Time Magazine annoncerer fremtidige NFT-abonnementer

Præsident for TIME Magazine, Keith Grossman, annoncerede sine planer om at konvertere fremtidige abonnementer til NFT’er. Ud over selve abonnementet vil NFT-indehavere have mulighed for at eje deres data og modtage invitationer til eksklusive arrangementer. På en sidebemærkning vil magasinet begynde at acceptere 33 kryptovalutaer som betalingsform.

“Glem Bored Apes et øjeblik. Når du bevæger dig ud af samlerrummet og fokuserer på fællesskabet [of creators and artists] …poletterne giver dig ikke kun mulighed for at verificere ejerskab, men det giver dem mulighed for at påsætte en royalty på fremtidige salg,” Keith Grossman fortalte CNBC.

TIME Magazine, etableret for 99 år siden, er et amerikansk nyhedsmagasin og hjemmeside. I september 2021 introducerede virksomheden sit Web3-fællesskab TIMEPieces med fokus på NFT’er. Dens brugere kommunikerer via Discord og Twitter og deler deres fotografiske kunstværker.

I øjeblikket, TIMEStyk indeholder fire NFT-kollektioner: Genesis, Inspiration, Long Neckie Women of the Year og Slices of TIME. Magasinet annoncerede for nylig den kommende “Beatclub Collection”. På mindre end et år genererede TIMEPieces cirka 20.000 NFT’er med et overskud på $10 millioner. $600.000 blev doneret til velgørenhed. I marts i år introducerede magasinet sit første NFT-nummer med Ethereum-skaberen Vitalik Buterin på forsiden.

“Dette er den første nogensinde fuldt decentraliserede magasinudgave, der er tilgængelig som en NFT på blockchain,” forklarer TIMEs hjemmeside.

I juni gik TIME sammen med The Sandbox for at skabe en såkaldt “TIME Square” i Metaverset. Den virtuelle placering vil være vært for handel og virtuelle kunstbegivenheder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Colangels - Forbinder dig med de rigtige mennesker