Tillidsløst at købe en NFT på Flare ved hjælp af token fra en anden blockchain.

Følgende artikel hjælper dig med: Tillidsløst at købe en NFT på Flare ved hjælp af token fra en anden blockchain.

Dubai, UAE, 23. februar 2023, Chainwire

Layer-1 for data, Flare, har netop afsluttet en live demonstration af ny interoperabilitetsfunktionalitet, der nu er tilgængelig i beta på netværket. Ved at bruge to kerneinteroperabilitetsprotokoller, State Connector og Flare Time Series Oracle (FTSO), blev en NFT uden tillid købt, hvor transaktionen fandt sted på en anden kæde ved hjælp af et andet token. Demoen blev udført på Flares kanarie-netværk, Songbird, med købet foretaget ved hjælp af DOGE- og XRP-tokens.

Flares State Connector-protokoller gør det muligt at bruge information, både fra andre blockchains og internettet, sikkert, skalerbart og tillidsløst med EVM-baserede smarte kontrakter på Flare-kæder. I dette tilfælde er det blevet brugt til at bevise, at en transaktion er blevet bekræftet på en ikke-Flare-kæde og samtidig bekræfte, at den korrekte betalingsreference var inkluderet.

Flare Time Series Oracle leverer stærkt decentraliserede pris- og datafeeds til dapps på Flare uden at være afhængig af en centraliseret udbyder til at bringe dataene i kæden. Til demonstrationen giver den den live opdateringspris for NFT i den anden kædes valuta.

Da Flare er en EVM-baseret blockchain, kan alt, hvad der kan opnås på Ethereum og andre EVM-kæder, også udføres på Flare. NFT’erne præget i demoen er derfor standard ERC721-kontrakter skrevet i Solidity og implementeret på netværket. De eneste nødvendige ændringer var tilføjelsen af ​​metoder til at integrere med FTSO og State Connector.

Hugo Philion, Flare CEO & Co-founder, sagde: “Denne demo fremhæver Flares evne til at levere flere typer sikre, decentraliserede data på kæden for at styrke ny funktionalitet og potentielle use cases for industrien. NFT-demoen er et eksempel på web3-værktøjet Flare kan låse op for ældre tokens, hvilket gør det muligt at bruge dem tillidsløst i dapps på netværket. Vi er spændte på at se, hvilke andre applikationsingeniører kan udvikle ved at udnytte mulighederne i Flares native interoperabilitetsprotokoller.”
Demo video: https://www.youtube.com/watch?v=g0qxxm2EZjw

🔥 Anbefalede:  9 bedste gratis læsbarhedstjek til dit indhold

Om Flare

Flare er en EVM-baseret Layer 1 blockchain, der giver udviklere decentral adgang til data med høj integritet fra andre kæder og internettet. Dette muliggør nye use cases og indtægtsgenereringsmodeller, samtidig med at apps kan betjene flere kæder gennem en enkelt implementering.

Flares State Connector protokoller gør det muligt at bruge information, både fra andre blockchains og internettet sikkert, skalerbart og tillidsløst med smarte kontrakter på Flare.

Det Flare Time Series Oracle leverer stærkt decentraliserede pris- og datafeeds til dapps på Flare uden at være afhængig af centraliserede udbydere.

Byg på Flare med flere data end nogensinde før, eller byg med Flare for at betjene flere økosystemer.

Internet side | Twitter | Telegram | Uenighed

Kontakt

Nadav
[email protected]

Table of Contents