TikTok overhaler Instagram for at blive verdens mest downloadede app

Følgende artikel hjælper dig med: TikTok overhaler Instagram for at blive verdens mest downloadede app

I de sociale mediers verden stiger konkurrencen mellem apps konstant. De sidste par år har bragt en ny deltager på banen: TikTok. Det blev lanceret i midten af ​​2016 og er steget i popularitet og overhalede for nylig Instagram for at blive verdens førende downloader.

The Rise Of TikTok: Hvordan det overhalede Instagram for at blive verdens nummer et downloader

For at sætte det i kontekst havde TikTok 1,6 milliarder brugere i 2022. Sagen om TikTok er bestemt en underdog-historie, da den hurtigt blev en international sensation og dominerede markedet.

TikTok overhalede Instagram for at blive verdens nummer et downloader-app

Så hvordan overhalede den relative nytilkomne en af ​​internettets trofaste? For at forstå størrelsen af ​​TikToks succes skal man dykke ned i dens vindende formel. TikTok er kendt for sin forenklede grænseflade og en bred vifte af indhold. I modsætning til Instagram tilbyder TikTok også en række kreative værktøjer, så brugerne kan udtrykke sig yderligere, lige fra videoredigering til specialeffekter. Appen tilskynder også til kreativitet ved at give brugerne mulighed for at reposte og reagere på indhold skabt af andre, hvilket genererer et blomstrende kreativt fællesskab. Sådanne funktioner har ført til smittende kreativitet, hvilket gør det muligt for TikTok at blive en ægte kilde til en række forskellige indhold og videoer.

En anden faktor er dens fokus på indtægtsgenerering. Det genererede $9,5 milliarder i transaktioner på verdensplan i 2022, en stigning 2 gange i forhold til året før. Desuden steg annoncering på appen i vejret i 2022, da mange virksomheder så det som en ideel platform til at nå ud til yngre kunder.

Stigningen i TikToks popularitet er også forbundet med dens tilgængelighed til brands, med muligheden for at inkorporere sponsoreret indhold, annoncer og influencer-indlæg. Mærkesamarbejdet har været afgørende for TikToks succes, hvor appen tilbyder en række forskellige måder at nå ud til brugere på. Læg dertil den brede tilgængelighed af influencers, og det er nemt at se, hvorfor virksomheder foretrækker at samarbejde med platformen.

🔥 Anbefalede:  Motiverende salgscitater for at skyde din succes i vejret

Det er uundgåeligt at nævne usikkerheden om TikToks fremtid. For at opsummere har appen haft et væld af tilfælde af censur, datahak og anklager om valgindblanding.

Det kræver ikke et geni at finde ud af, hvad der egentlig ligger bag det amerikanske pres på TikTok.

  • Den fem timer lange høring i den amerikanske kongres afslørede, at TikToks moderationspolitikker var inkonsekvente, hvilket gav anledning til bekymring over potentialet for censur og politisk skævhed. Show Chu udtalte, at ByteDance hverken ejes eller kontrolleres af de kinesiske myndigheder, men dette er usandt, da ByteDance de facto er under tilsyn af den kinesiske regering. Dette giver anledning til bekymring over virksomhedens evne til at operere selvstændigt og uden indblanding fra de kinesiske myndigheder. Det amerikanske etablissement vil have folk til at tro, at Silicon Valleys teknologi er troværdig, men privatlivets fred og sikkerheden af ​​brugernes data er ikke stærk. At forbyde TikTok ville gøre Mark Zuckerberg og Sundar Pichais liv lettere.

Læs flere relaterede emner: