TikTok Marketing Guide til små virksomheder

Følgende artikel hjælper dig med: TikTok Marketing Guide til små virksomheder

Hvis du er ny inden for TikTok-marketing og ønsker at bruge platformen til at promovere dit brand, er vores TikTok-marketingguide et godt sted at starte! TikTok er vokset i popularitet i de seneste år, og flere virksomheder tager det nu i brug. I de fleste tilfælde kan det at have en TikTok-tilstedeværelse resultere i en betydelig stigning i virksomhedens salg.

Lad os komme i gang med at se, hvordan du kan bruge platformen til at vækste din virksomhed!

Hvorfor annoncere på TikTok

Der er masser af fordele ved at annoncere på TikTok.TikTok er en sådan platform, du ikke har råd til at gå glip af som en lille virksomhedsejer, der ønsker at markere sig i branchen. Lad os se et par fordele.

Nå ud til diversificerede målgrupper

Tiktok har et stort udvalg af publikum lige fra Gen Z til bedstemødre. Muligheden for at målrette mod brugere er ubegrænset med TikTok. I løbet af de sidste 18 måneder er antallet af voksne TikTok-brugere i USA vokset omkring 5,5 gange, hvilket er helt vildt!

Der er masser af unikke måder, du kan engagere dine målgrupper på på TikTok gennem virale indholdsskabelser og generere nyt salg til din virksomhed.

Overkommelige kampagner

I de fleste tilfælde kan små virksomheder oprette indhold på TikTok for at øge brandbevidstheden gratis. Dette muliggør en bedre fordeling af virksomhedens ressourcer og midler. Som ejer af en lille virksomhed er alt, hvad du skal gøre, at hyre en god indholdsskaber, og din TikTok-marketing er for det meste sorteret. Men selv hvis du vil op på niveau, kan det også være en overkommelig satsning at bruge TikTok-annoncer, hvilket kan give massive resultater til din bestræbelse!

Øg brandeksponering

Små virksomheder kæmper med s[atlæseordetomderesbrandogtilbydetilstrækkeligeksponeringforderesbrandtilforbrugernePåTikTokkaninfluencersogindholdvisesigatværespilskifterneiatøgebrandeksponeringenforvirksomheder[readingthewordoftheirbrandandofferingadequateexposuretotheirbrandtotheconsumersOnTikTokinfluencersandcontentcanprovetobethegamechangersinincreasingbrandexposureforbusinesses

At lave videoannoncer baseret på daglige trends kan holde din virksomhed foran forbrugerne og relatere godt til dem. Jo flere brugere, der ser dine videoer, jo mere ved de om din lille virksomhed!

Hvordan kan små virksomheder bruge TikTok

Der er typisk to primære måder at annoncere for din virksomhed på TikTok i 2022. Lad os holde det kort og hurtigt gennemgå dem.

Personlig konto

En personlig konto er simpelthen en konto primært for den enkelte. Selvom du måske ikke har adgang til avancerede funktioner og analyser, kan du stadig bruge dem til at skabe indhold og sprede budskabet om din lille virksomhed til publikum.

Pro konto

En pro-konto på TikTok handler om de avancerede ting. Du får en række forskellige analyser, indsigter og andre værktøjer, der henvender sig til virksomheder og indholdsskabere. Disse elementer kan tage dit indholdsskabelse og dit reklamespil til næste niveau. Der er to almindelige typer pro-konti på TikTok:

Tiktok for skabere: Denne konto giver grundlæggende mere frihed og frihed til skaberne i at skabe engagerende og kreativt indhold. Det er ikke det bedste for virksomheder, men det handler mere om at levere eksisterende indhold til annoncørerne end om at annoncere eller promovere et brand. Dette er mest velegnet til TikTok-influentere og -skabere, der blot ønsker at promovere deres originale indhold og annoncere for andre mærker og produkter.

Tiktok for Business: Dette er et andet segment af TikTok, der udelukkende er dedikeret til virksomheder, der promoverer og sælger produkter og tjenester. Det giver virksomhedsejere mulighed for at promovere deres indhold og tilføje TikTok-annoncer til det. Her kan virksomhedsejere se analyser og indsigt i annoncerne for at få et større overblik over annoncens ydeevne. Som startup-ejer, hvis du ønsker at gøre det stort i TikTok, er dette vejen at gå!

🔥 Anbefalede:  Fra YouTube til CTV: Tips til videoskabere for at sikre en vellykket overgang

Trin til at komme i gang

Vi kan gå hele dagen og tale om fordelene ved at bruge TikTok til at reklamere for din lille virksomhed, men hovedmålet med denne TikTok marketingguide er, hvordan man opnår effektiv markedsføring på TikTok. Der er visse måder, du kan markedsføre din lille virksomhed på den bedste måde på TikTok, og vi har spildt teen i dag! Lad os se de trin, du kan tage for at annoncere for din lille virksomhed på TikTok i 2022.

Lær TikTok Basics

Det første skridt mod at gøre din TikTok-marketingrejse til en succes er at forstå dets grundlæggende. Uden at have et solidt fundament kan du ikke målrette mod den komplicerede taktik ved TikTok-annoncering.

Start derfor med at downloade din TikTok-app, registrer din virksomhed og gennemse de forskellige elementer i applikationen. Hold øje med de populære hashtags og den type indhold, de fleste mennesker kan lide at engagere sig i.

Udforsk værktøjerne, der tilbydes af TikTok, og opret videoer til dit publikum. Du kan også finde ud af de populære musiknumre og effekter, der er populære på platformen lige nu og gemme dem til din fremtidige indholdsskabelse.,

Alt du skal gøre er at analysere, hvordan du kan bruge denne applikation til at reklamere for dit brand ved ikke at få brugerne til at kede sig af dit indhold!

Forskningskonkurrenter på TikTok

Når du kender den type indhold, der fungerer bedst med publikum, skal du starte med konkurrentanalysen. Du skal passe på dine konkurrenter, som allerede gør det stort på TikTok. Hold øje med deres taktikker og strategier for, hvordan de skaber buzz og engagement omkring deres brand.

Udforsk de trends og udfordringer, de træder ind i, og hvordan de komplementerer deres brands. Hold øje med den type videoer, der normalt bliver ignoreret af publikum, og dem, som de opfatter bedst.

Dette vil hjælpe dig med at lære mere om bedste praksis på TikTok og forvandle din ekspertise fra en nybegynder til en professionel i TikTok-annoncering!

Kend din målgruppe

Nøglen til en succesfuld TikTok-marketingsatsning er at kende dine målgrupper ind og ud på TikTok. Du vil jo gerne skabe indhold, som de allerede er interesseret i og ikke dem, de normalt scroller forbi, ikke?

Her er nogle spørgsmål, der kan sætte gang i kreativitet i dit sind med hensyn til at kende dine målgrupper:

 • Hvordan kan jeg annoncere for mine produkter på en sjov måde på TikTok?
 • Hvordan kan jeg annoncere for mine produkter på TikTok, så det rammer de rigtige følelser og følelser hos min målgruppe?
 • Hvad er forholdet mellem demografi og psykografi for min målgruppe?
 • Har jeg et unikt salgsforslag?
 • Hvilken type mennesker kan relatere sig mest til mit brand?

Disse selvreflekterende spørgsmål kan hjælpe dig med at skabe det rigtige indhold, som dit publikum kan relatere til og engagere sig i. Kundeundersøgelser og konkurrenceanalyser bidrager også til at kende dit publikum godt på denne platform.

Find det, der får dig til at skille dig ud

Der er masser af virksomheder, der allerede annoncerer på TikTok, før du overhovedet opretter din virksomhedskonto. I betragtning af, at der er masser af fisk i havet, skal du fokusere mere på den USP, der gør, at din virksomhed virkelig skiller sig ud fra de andre virksomheder. Hvis du vil have dine målgrupper til at fokusere mere på dine virksomheder, skal du overstråle de andre.

🔥 Anbefalede:  Du kan endelig købe TCLs nye mellemklasse 30XE ​​5G og 30 V 5G

Her er et par nemme spørgsmål, du kan stille dig selv for at forstå, hvad der gør, at din virksomhed skiller sig ud fra resten:

 • Hvad gør mine produkter/tjenester bedre end mine konkurrenter?
 • Hvordan hjælper jeg mine målgrupper med mine produkter/tjenester?
 • Hvorfor skal folk købe de produkter, jeg sælger?
 • Hvorfor skal mit publikum vælge mit brand frem for mine konkurrenter?

Opdag, hvad der gør dit brand til en stjerne fra støjen, og promover det samme i din satsning på at skabe indhold.

Hjælp dit publikum med at finde dig

Udover at skabe indhold konsekvent, skal du sikre dig, at dine målgrupper finder dig!

Der er et væld af forskellige måder, du kan øge synligheden af ​​dit brand på TikTok, såsom:

Hashtags: En hashtag-strategi er nødvendig, hvis du vil have succes på TikTok. Det er den hurtigste måde at få dit indhold set på. Hold øje med de berømte hashtags og sørg for at inkludere dem i billedteksten og kommentarerne for at gøre dem synlige øverst på brugernes feeds!

Trending lyde: Folk klikker ofte på musiknummeret og ser de andre videoer på det samme nummer. Dette er din mulighed for at skille sig ud. Du skal følge TikToks tendenser ved at bruge de populære sange på platformen. Men husk. Du skal også fokusere på at gøre dit indhold fængende og attraktivt på disse spor. Andre brugere kan slet ikke engagere sig i dit indhold.s

Annoncering: Tiktok giver virksomheder mulighed for at annoncere for deres produkter og tjenester på platformen. Du skal blot have en TikTok-virksomhedskonto og et reklamebudget for at eksperimentere med effektive annoncer for at forbedre rheaen på din TikTok-virksomhedskonto.

Post videoindhold

Da TikTok handler om videoer, er du nødt til at holde dine videoindholdsideer flydende konsekvent. Hvis du ikke poster regelmæssige videoer på TikTok, kan du ikke forvente, at dit publikum finder dig og interagerer med din virksomhed.

Et godt tip til at holde indholdsideerne flydende er at bruge brugergenereret indhold. Hvis du er vært for en hashtag-udfordrer eller en konkurrence, der beder brugerne om at demonstrere eller dele deres oplevelse med din virksomhed, kan du bruge det til dit indholdsmarkedsføringskrav. Dette vil holde din indholdsplan optaget, indtil du igen finder originale indholdsideer til din TikTok-konto!

Partner med Relevante og Medium Influencers

Forældreskab med influencers er den bedste måde, hvorpå du kan forbedre rækkevidden og synligheden af ​​din TikTok-konto. Du skal blot lede efter de mest relevante og populære influencers i din branche og kontakte dem for et samarbejde.

Du kan enten betale dem for samarbejdet eller lave et byttesamarbejde med dem. Uanset hvad, bør de være villige til at promovere din virksomhed på deres side på en positiv måde og bede deres brugere om at prøve din virksomhed. Husk. Jo flere folk ved om dit brand, desto bedre vil rækkevidden af ​​din TikTok-forretningskonto være! Vælg derfor influencerne med omhu!

🔥 Anbefalede:  Bedste arbejdsjeans til mænd i 2022

Organisk TikTok Engagement

Som ny startup-ejer har du muligvis ikke et stort budget til at annoncere på TikTok. Det er, når fokus på organisk engagement gør jobbet.

Organisk engagement handler om at interagere med dine følgere på dine opslag. Efterlad ikke nogen kommentarer ubesvarede, og vær så proaktiv som du kan. Tilskynd brugerne til at dele deres interesser, diskutere trendemner, og du er her for at bidrage til det samme.

Jo mere du interagerer med mærkerne, jo bedre er dine chancer for at forbedre det organiske engagement på din TikTok-forretningskonto.

TikTok betalte kampagner

Der er tonsvis af TikTok-annoncer, du kan prøve i år for at annoncere for din lille virksomhed på TikTok. Lad os se på den almindelige type annoncer, der tilbydes af TikTok til deres forretningspartnere:

 • Topview-annoncer: Denne type annonce er en af ​​de bedste måder at annoncere for dit brand, da det er placeret et sted, du ikke må gå glip af. Det vil vise den første video til din bruger, når de åbner deres feed. Hvis din topvisningsannonce er engagerende nok, har du flere chancer for hurtigt at fange brugernes opmærksomhed!
 • Mærkeovertagelser: I lighed med Topview-annoncerne er disse statiske eller dynamiske displayannoncer, der også har stor indflydelse på målgrupperne. Disse har et format, der ikke kan springes over, ligesom youtube-annoncerne. Disse annoncer ses også lige når brugeren åbner deres feed og giver en fantastisk mulighed for at fange brugernes opmærksomhed!
 • Infeed-annoncer: In-feed-annoncer bruges normalt, når du ønsker at fortælle en historie på dit TikTok-indhold. Disse annoncer giver brugerne mulighed for at synes godt om, kommentere og dele videoer inden for den samme TikTok-lyd.
 • Branded Hashtag Challenge: Forstærk dit marketingspil ved at bruge brandede hashtags, da det giver brugerne mulighed for at bruge dine hashtags, mens de opretter videoindhold. Det er utroligt at inspirere til en stærk brandbevidsthed og hæve engagementsniveauet ud over et klik! Det holder brugeren hooked på dit brand, når de deltager i udfordringerne!

Konklusion

Tiktok tilbyder en bred vifte af kreativ frihed til brugerne. Vi har delt de mest grundlæggende nyttige ting på denne TikTok marketingguide, som er yderst anvendelige. Vig ikke tilbage for at slippe din kreative side løs, mens du annoncerer for din lille virksomhed på TikTok, da kun den mest kreative vinder kampen her. Udforsk platformens uforudsigelige og hurtige trends, og deltag i de mest relevante. Prøv at gøre dit TikTok-indhold unikt og anderledes end andre, selv når du følger trenden. Gør dine følgere til din ultimative prioritet, og skab indhold, og husk dem. Med konsekvent indsats kan du langsomt finde din TikTok-konto eksploderende med antallet af følgere og dit salg med de nye kundeemner fra TikTok!